איילת בוכה

Klayhamn

New member
../images/Emo206.gif הסטטוסים בואללה

18:23 תוכנית שלושת השלבים של איתן איתן מציע שהפתרון לצביעות ולטרור מורכב משלושה שלבים: להעיר על כל ביטוי של צביעות, ולא לקחת חלק בבדיחה על חשבון מישהו. שנית, לא להיכנס לריבים בין הבנות: "לא צריך לשמוע את הסיפור של כל צד, אבל כן אפשר לנחם". שלישית, יש לפרק את השלישייה. או, דרמטי! 18:26 הבנים קוראים תיגר על ציר הרשע בן מבהיר לאורן ולאיתן שהסיבה שרוב הבנות בווילה כבויות היא משום שהן מרגישות נחותות מליהי, קרן ואתי. אורן מציע: "בואו נרים אותן! הן מרגישות כבויות כי איתן התחיל עם קרן, בן עם ליהי ויוני מחובר לאתי. מספיק. בואו נזמין ונבלה יותר עם איילת, ענבר, ענת.." רבותיי - אימפריית החושך עומדת להתפורר נעה, אמרתי לך שיהיה מעניין :)

KEEK

Member
אני אשמח שאני אראה את זה קורה

אל תשכחו לפני מס' ימים יוני אמר את כל הדברים האלה על אתי וחשבנו שיש מהפך הם אפילו היו בכאסח מס' ימים אבל הנה הוא שוב מתחנף אליה כל היום והם שוב החברים הכי טובים והוא מפזר בכל הבית שאתי "נשמה טובה" אז קודם נראה את הביצוע ואז אני אחגוג. דיבורים לא עוזרים לי..

Klayhamn

New member
יוני סתם טמבל

הוא באמת כולו דיבורים... כמו שאמרתי, הסיבה היחידה לדעתי שהבנים דיברו על זה היא שיוני לא היה שם... הוא בערך העו"ד של הציר הרשע הנה אורן משחק עם ליז

KEEK

Member
את יוני הם לא כללו בשיחה

נכון שהוא לא היה שם וזה התחיל במקרה אבל אף אחד לא דואג לעדכן אותו במסקנות הוא כבר לא ממש חלק מהחבר'ה ולא בטוח שהם סומכים עליו יותר בגלל הקירבה שלו לבנות ובגלל שהוא אוהב לדבר יותר מידי..

Klayhamn

New member
אני אגב בכלל לא מבין

מה הוא קשור... הוא נראה מנותק לגמרי מהם ומאיתן -- לא דומה להם בכלל בשום דבר... איך ולמה הביאו אותו? אולי ביקשו ממנו "לגוון" בסוג ה-"חברים" שהוא מביא?

easternstar

New member
לא חושב שיוני טמבל אלא הסנגור הקבוע של אתי

הוא יושע את רוב הדברים שהיא עשתה וכל פעם מיעץ לה איך לצאת מהמצבים בצורה מתוחכמת. לולא יוני אתי מזמן היתה נופלת במריבות שהיא מיצרת. יוני פועל בשני ראשים: אחד עם הבנים. מסביר להם על אתי ועל מצבה הקשה ועל זה שהלב שלה טוב וצריך לשייף לה את החספוס שני עם אתי עצמה ואומר לה מה לעשות. כל עוד יוני שם גם אתי שם. איפה ההפקה שתראה לקהל במשדר המרכזי מה קורה? מסכים אם שניכם בכל שהסיבה היחידה שהעיניים שלהם יכולות להפקח היא בגלל שיוני לא שם אבל לא מסכים שהוא טמבל. הוא בחר להיות העו"ד של השלישיה.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

ללא ספק. יוני הוא הקונסיליירי של הסנדקית. חלק אינטגרלי מפעילותה של ממלכת הצללים

רגע רק רגע

Active member
יוני הוא לא דוגמה.

כולנו יודעים שיוני רק מדבר. עם האחרים זה נשמע הרבה יותר רציני ועמוק.

לונדרון

New member
שוב אומרת, מבחן המעשה הוא האינדיקטור הכי טוב

ובאיזה שהוא שלב זה יקרה, גם אם ישארו רק אתי, קרן וליהי, יהיה פיצוץ. מקווה שזה יקרה מוקדם ככל האפשר

טלומרז

New member
זה טוב מדי מכדי להיות אמיתי...

נראה כאילו זו יוזמה של ההפקה שתפסה אותם לשיחה, או שזה משהו שהבנים שמעו בחוץ.

Klayhamn

New member
לא צריך תיאוריות קונספירציה ../images/Emo8.gif

אני חושב שההסבר הכי טוב הוא השיחה של עדי עם בן, שהשפיעה עליו (והוא אמר כבר אז שהיא השפיעה עליו), ופקחה לו קצת את העיניים. זה, כמובן, יחד עם הקטליזטור שהוא הסכסוך של ליז ואיילת במטבח. בן הבין את הדברים האלה כנראה כבר מזמן, וההבנה הלכה אצלו והתגבשה (הוא דיבר גם לפני שבועיים כבר על אתי ועל ההשפעות הרעות שלה), והוא שמר אותה לעצמו כל עוד הוא חשב שיש לו סיכוי עם ליהי עכשיו כשהסיפור עם ליהי מסתיים מבחינתו, אין לו בעיה להציף את הדברים. זה, יחד עם העובדה שיוני לא היה שם, הביא לכך שהם התחילו לדבר על כל הנושאים החמים בקשר לדינימיקת-הבנות בוילה...

noaxxx

New member
../images/Emo13.gifאכן מעניין... ומעודד...

אבל, הודאה בבעיה היא רק השלב הראשון, נחכה לשלב הביצוע. מעניין איך יוני יגיב כשישמע על השיחה הזו...

Klayhamn

New member
דווקא יוני אוהב את ענבר

ולכן לדעתי לא יתנגד ליוזמה של אורן ואף יעודד אותה. נחיה ונראה אבל אם בכלל יעדכנו אותו אודות השיחה על אתי

noaxxx

New member
יש מצב שלא יעדכנו את יוני? לא נראה לי..

לפי ההתנהלות שלהם עד עכשיו, הם משתפים אחד את השני בהכל.. אם הם לא יספרו לו, זו תהיה תפנית חדה בגזרת הבנים

../images/Emo45.gifשיחה טובה בין השלושה

אני שמחה שהם עלו סוף סוף על אתי וחברותיה...מאוד התפלאתי ממה שאיתן אמר לגבי פירוק השלישיה, נראה איך זה יבוא לידי ביטוי... לפחות נפקחו להם העיינים לגבי מה שקורה בין הבנות בבית..מאוד מעודד

רגע רק רגע

Active member
זה התחיל!

איתן יצא מהחדר ומיד התחיל להתטמת עם אתי. אהבתי שאיתן שאל את אתי - "מי הכין?" רמז לכך שכל מה שקשור בליז... אתי פוסלת על הסף. פעם ראשונה שיש לי צמרמורות מהתכנית

למעלה