אינדיקטור וגם שיטת השבוע

rafipips

New member
../images/Emo240.gif אינדיקטור וגם שיטת השבוע ../images/Emo240.gif

אינדיקטור זה מראה על שיטה המשלבת : ממוצע נע , MACD , וסטוקסטי . הזדמנות לבחון את השיטה , וגם להציע שיפורים . להורדה : לחצן ימני על הקובץ , שמירת יעד בשם , ולהחליט היכן במחשב שומרים אותו . השימוש בקובץ : צריך קודם לשנות את הסיומת שלו מ - DOC ל - EX4 . ולשתול את הקובץ בספריה בה מותקנת התוכנה , בתוך experts יש ספריה indicators לשם אנו מעתיקים את הקובץ . בהצלחה

rafipips

New member
תשנה סיומת הקובץ ל MQ4

אי אפשר להעלות קבצים כאלה לפורום , אז אני משנה את סיומת הקובץ ל DOC , ואתה צריך לשנות חזרה ל MQ4 .

rafipips

New member
לדוגמא

שם הקובץ היה : Indicator_Strength.mq4 הלפתי ל : Indicator_Strength.doc ותשנה חזרה לשם המקורי .

drormeir

New member
יש לי בעיה עם פיירפוקס שלא מראה לי קבצים

עברתי לאקספלורר

סיוון 69

New member
הי רפי

הורדתי את הקובץ אבל קיבלתי שם קובץ שונה לחלוטין: 152912707_1 זה תקין ????????????

סיוון 69

New member
הורדתי את הקובץ

שיניתי סיומת, שתלתי בספקיית האקספרט. כאשר אני מעלה את התוכנה אני רואה אותו בספריית Navigator בצד שמאל. אבל אני לא מצליח להדביק אותו לגרף. מנסה וכולם לא קורה ??

rafipips

New member
כן להלן ההסבר

התוכנה של הפורום נותנת שם חדש לקובץ . אבל זה לא מפריע . מה שחשוב זה הסיומת של הקובץ . אם אתה לא רואה את סיומת הקובץ אז תפתח המחשב שלי , ואם זה ווינדווס 7 סדר , אפשרויות תקיה וחיפוש , תצוגה , ולבטל וי על הסתר סיומות קבצים , אם הסתבכת הטלפון שלי במסר .

drormeir

New member
אוקי... חשבתי שיש בו חידוש...

בסך הכל מציג את ההפרש בדרך של היסטוגרמה

למעלה