אינדיקטור שבועי " מולטי מגמה "

rafipips

New member
../images/Emo240.gif אינדיקטור שבועי " מולטי מגמה " ../images/Emo240.gif

להורדה : לחצן ימני על הקובץ , שמירת יעד בשם , ולהחליט היכן במחשב שומרים אותו . השימוש בקובץ : צריך קודם לשנות את הסיומת שלו מ - DOC ל - MQ4 . ולשתול את הקובץ בסיפריה : Meta Trader \ experts \ indicators

yossi1771

New member
תוכל בבקשה לומר באיזו תוכנה מדובר

ומאיפה מורידים אותה? תודה.

rafipips

New member
התוספות שאני מעלה הם למטה טריידר

לרוב הברוקרים יש מטה טריידר , אתה יכול להוריד מהם . או שתשלח לי במסר פרטי את כתובת המייל שלך , ואני אשלח לך .

amirvx

New member
אתה יכול להוריד בקישור איזו תוכנה שאתה רוצה

יש כאן תוכנות חופשיות של מטה טריידר שרפי מתכוון אליה. הכל חינם כמובן. להורדה->כאן

איקו

New member
רפי תוכל קצת להסביר על האינדיקטור הנ"ל ?

האם יש לך נסיון עם זה? האם יש תובנות ? מתי יש להשתמש בזה ? תודה רבה .

rafipips

New member
כן בשמחה

א . תובנות מיוחדות אין לי . ישנם סוחרי מגמה שלצורך המסחר משתמשים בכל מיני מתנדים , כל מתנד עם ההגדרות שלו . למשל אלה שמשתמשים ב ADX עם DMI - ה DMI אומר מה המגמה לונג או שורט וה ADX מראה את החוזק של המגמה כד למנוע איתות שווא . או למשל RSI - מקובל להשתמש בו עם תקופה 14 , והמדד איפה הוא נמצא מעל 50 או מתחת ל 50 כדי לקבוע מגמה וחוזק שלה . לקח מישהו 9 מתנדים ויצר איזו נוסחה שמשלבת את כולם ביחד . בטבלה משמאל אתה יכול לראות כל מתנד בהצלבה עם כל תקופת זמן . בחלק הימני אתה רואה שילוב כלשהו של נוסחה שמסכמת את כל המתנדים לכדי תוצאה אחת , בטווחי זמן 15 דקות עד ליומי . האינדיקטור הזה מיועד בראש וראשונה למי שסוחר עם כיוון המגמה בהסתכלות פשוטה אתה רואה את כיוון המגמה , ואם אתה פותח עסקה בכיוון הפוך למגמה התוצאות כמעט ידועות מראש . וכדאי לשים לב בפורום כל שבוע אני יעלה משהו , ויש לי לא מעט דברים מעניינים . הרבה הצלחה

למעלה