איתן בשיחה עם קרן

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif איתן בשיחה עם קרן

איתן: "אני חייב להגיד שזה לא נראה שזה וויק אפ קול, לפי ההתנהגות שלך ביומיים האחרונים...כן היא החברה שלך אני מבין... מה היה שם?" קרן: "נתנו לנו הוראה לא לדבר על זה" קרן: "תראה, קודם כל, זה WAKE UP CALL אבל זה לא אומר ש..." איתן :"שאתן צריכות להיפרד ולא להיות חברות" קרן: "זה רק אומר שאני צריכה ומגיעה לי להפתח לעוד דברים... זה קשה לי ... לא בגללי, אלא בגלל אתי... אתה חייב להבין שמה שקרה היום מגיע מהעבר של אתי.. ומה שקורה בכלל - ביחסים שלי איתה, היא סופגת ממני גם הרבה, אני סופגת המון דברים שאני בטוחה ש... זה טבוע, זה טבוע מהעבר... אני.. ושוב היה לי פעם דיון על יוני על זה.. שהוא לא מקבל כמה דברים שהיא עושה.. ואמרתי לו כנראה שהיא לא חשובה לך מספיק... קודם כל - התחלתי יותר לומר לה - על מה שמפריע לי... והייתה לי היום התפרצות... " איתן: "מתי?" קרן: ".... מתי? האמת ש.. זה היה בהודעות בסמארטפון... וש.. עד עכשיו זה היה מאוד בליטוף והיום באתי יותר בסטירה.. היה לי קשה לומר את הדברים שלומר.. שכתבתי לה... יותר קל לי לכתוב". איתן: "אבל למה לא להגיד? למה לא לעבוד על זה פה?" קרן: "אני באיזשהו מקום הרגשתי אשמה, למרות שכתבתי לה דברים יפים, גם קצת ביקורת אבל... " איתן: "למה את לא מסתכלת עלי?" קרן: "כי קשה לי למצוא את המילים" איתן: "ועם אני אדבר איתך כככה.... (איתן מדגים ומסתכל לכל הכיוונים) קרן: "אני יודעת" איתן: "הרי את לא מדברת אלי ... כלומר את לא מדברת עלי -- את לא מדברת על משהו שיביך אותך מולי.. למה שלא..... הופ!" קרן: "בכל אופן, קשה לי... אמרתי גם לאיריס שאני מאבדת את האינדיבידואליות שלי... יש גם רגעים שאני מסתכלת לך בעיניים" איתן: "יש בעיקר רגעים שאת לא מסתכלת עלי, ופחות רגעים שלא... זה לא טבעי.... זה טבעי לחשוב על משהו ולחזור, אבל רוב הזמן את לא הסתכלת עלי... אבל בסדר, די, שמנו את זה בצד... פסססט!! אני קצת יעיר לך, לא הרבה" קרן: "בקיצור זה תהליך" <צוחקים>

Klayhamn

New member
המשך

קרן: "אני אוהבת את ליהי, שום דבר לא ישנה את זה" איתן: "את מי את יותר אוהבת?" קרן: "בכל אחת אני מוצאת משהו אחר" איתן: "תהיי חברה של אתי גם בחוץ?" קרן: "אני מקווה שכן, לפעמים, .. לפעמים... לפעמים נראה לי שלא... בגללה. " איתן: "מה בגלל שהיא לא תהיה חברה שלך?" קרן: "כן... אבל לפעמים נראה לי שכן.. אני לא יודעת כאילו אני לא יודעת עם... אני רוצה להאמין שכן." איתן: "את תהיי חברה של ליהי בחוץ?" קרן: "בטוח" איתן: "היו לך חברות כמו אתי?" קרן: "אה ... לא... מה זאת אומרת כמו אתי?" איתן: "מבחינת סגנון, תרבות... אני לא עושה הכללות.... אני לא אומר מרוקאית, אני חצי מרוקאי, בן חצי עיראקי, יוני תימני.... " קרן: "לצערי אלה לא סוג בחורות שנשארתי איתן בקשר... לטווח ארוך... קשה לי לדבר על זה"

andy181

New member
קרן מאוד לא עקבית במה שהיא אומרת

נגיד לחלק מהאנשים אורמת שאתי כמו אחות גדולה ולאיתן אומרת שהיא בטוח שהיא תשמור איתה על קשר?! אני חושבת שאיתן מתחיל לקלוט את החוסר עקביות הזו. רק לי נראה שכל השיחה שלו עם קרן זה יותר סוג של "חקירה"?

Klayhamn

New member
אני חושב שאיתן מנסה לשנות את קרן

כי הוא משליך עליה ממה שהיה רוצה אולי שהיא תהיה (בלי שום קשר לשאלה אם הוא מעוניין בה או לא)... הוא חושב שהיא בן אדם X, ושאם הוא יגיד לה Y היא תהפוך לבן אדם Z

easternstar

New member
האשליות של איתן

אבל הוא צובר כמה נקודות בהתנהלות שלו היום.

Aשם

New member
נכנסתי לבדוק אם שמעתי נכון:

אמא של איתן... מרוקאית?! או שהוא צחק (לא ניחשתי שגם בן זלץ 'מעורב', אבל אני יכולה להאמין...אבל איתן ומיכל?!)

Lichy7

New member
מה ההפתעה הגדולה בדיוק?

הוא אמר את זה כבר בהתחלת התכנית. הפליאה לך נשמעת כאילו והוא אמר שהוא חצי סודני.. מה ההלם בדיוק? כולנו פה תערובות.. (לי יש 5 כאלה..!) בקיצור, חוץ מיוני, כל 3 הבנים אשכנזים וספרדים

ההצגה של המרוקאית המתעלפת הסתיימה סוף

העולם שמאלה חחחח איזה יצור עילג ונבזה שבוע הבא איתן מחזיר את נערת המערות חזרה לשיכון ז בטברייה

Aשם

New member
הוא לא חבשי?

את תחילת התוכנית לא ראיתי ולא ראיתי עד כה את התוכניות בערוץ 10 (רק דרך המחשב כרקע לעיסוקים אחרים) ככה שמבחינתי המידע חדש. הפליאה היא מכיוון שהוא ממש לא 'נראה' (וכן, אני מכירה מרוקאים בלונדינים עם עיניים בהירות) וכמובן שם משפחתו אינו מעיד על ה'חצי' הזה, וכל זאת כשהוא ידוע במחוזותינו מזה שנים. * לא הבנתי את הערת "כולנו פה תערובות" (מי זה "כולנו" והיכן זה "פה"?) * מדובר בהתעסקות בתוכנית שאינה עמוקה (לשון המעטה) כך שהתעכבות על פרט שולי זה - לגיטימית
אז... בן, כן / או לא?

Lichy7

New member
מסתבר שלא

הפליאה היא על עצם הפליאה שלך. מבין העדות הספרדיות, אחת העדות שיש לה בלונדינים עם עיניים כחולות היא במובהק מרוקאים- בפרט אלו מערים כמו פז וכל שכנותיה, וכמובן שאני מדברת על יהודים (אחד מהוריה של הילה מהאח נולד שם למשל. אלו אזורים שלמים שכולם שם בלונדינים). ואם את מכירה אז בוודאי שאין מקום לפליאה. אתי היא דמות שמכילה את כל הסטראוטיפים השליליים ביותר, כך שלצפות מאיתן שאם הוא בן העדה שלה הוא 'יראה' כמוה או יתנהג כמוה, זו ציפייה שגוייה מיסודה. "כולנו תערובות" הכוונה לישראלים בכלל. וייצוג מסוים של ישראל את רואה גם בתוכנית- מרבית המשתתפים שם מעורבים (ליהיא, איתן, אורן, בן, תרצה, דניאל וכו'). וכן, כמובן שלגיטימי להתעסק בפרטים שוליים, בעיקר בתכנית הזו מאחר ובלי הפרטים השוליים לא יהיה לנו במה להתעסק שם בכלל
מזל שיש את הפורום

אביבה75

New member
קרן שקרנית היא תמכור גם את אמא שלה לא רק חברו

תראו איך היא מוכרת עכשיו את אתי תמורת נזיד עדשים פשוט גועל של בחורה פיכסה

איציק911

New member
אצל איתן דייט זה חקירה ומבחנים והכל קר ומנוכר

הוא פשוט חסר חום ורגש

למעלה