"אני לא מסמס יותר לדניאל כדי שתצא משם"

ela501

New member
../images/Emo240.gif"אני לא מסמס יותר לדניאל כדי שתצא משם"

אבא של דניאל טרקאי לא ממש מבסוט לראות אותה ממששת את איתן אורבך על המסך. בבלוג שלו הוא כותב שנמאס לו לראות אותם מתנשקים, ולנו הוא מספר שלא יסמס לה יותר. וואלה! סלבס אבא'לה תגיות: דניאל טרקאי,הדור הבא 24/7 בזמן שדניאל טרקאי חוקרת את האנטומיה הגברית בבית "הדור הבא 24/7", אביה, עדי טרקאי, יושב בבית ולא ממש אוהב את מה שהוא רואה. בבלוג שפתח טרקאי אחרי שבתו נכנסה למתחם הוא כתב לה: "בערוץ 10 משדרים ללא הרף פרומואים ובמרכזם הנשיקות שלך ושל איתן. כנראה שזה הדבר הכי מעניין שקרה שם עד כה. לכן, עד התוכנית הערב, ערוץ 10 איבדו צופה. לא מעוניין לראות זאת שוב ושוב".

ela501

New member
תרגיל יחצני, למה הוא היה צריך להודיע את זה

לא מאמינה לו בשקל, נראה לי הוא נעלב ממנה אתמול אחרי כל מה שכתב לה היא אמרה עליו שלא היה אכפת לו ממנה שנסע לקוסטריקה וגם הקושי התייחס אליה שנכנסה לתכנית

ela501

New member
האבא מושך תשומת לב מבחוץ פשוט דוחה

כל יום מפזר משהו אחר עוד בסוף יגיד שהוא שונא אותה בקצב הזה

דידי 9

New member
מה שיהיה הגיוני. כי לא נראה לי, וזה מה

שאמרתי-דניאל לא מסוגלת לאהוב בכלל! רק את עצמה אולי. היא מניפולטיבית ברמות שלא ראיתי, עם המון תחכום

אולי ראיינו אותו? ושם הוא אמר את זה?

ובוואלה ציטטו אותו? למה ישר לחשוב תרגיל יחצני?

דידי 9

New member
אלה, יתכן שאבא של דניאל מונע מטעמים אלו:

אחד, הוא מודע למי היא דניאל,וקולט שאנשים גם קולטים אותה ואותו, והוא יודע שתבוא התפרצות אדירה של האובססיביות הנחבאת לעת עתה שלה, והוא מנסה למנוע את זה שנית, הוא כביכול רוצה להסיר את מבטינו מהעובדה שהוא משחרר עשרות אלפי שקלים לסימוסים עבור בתו, ומנסה בעצם לנקות את דניאל ואותו ממה שדבק בהם אך ורק על ידי ההתרברבות שלהם בכספם, ועל ידי קליטת הצופים של מה הם באמת.

ela501

New member
הוא בלתי מובן יום אחד הוא תומך ומחזק

ועכשיו הוא פשוט עושה לה נזק, זה מה שקורה שהורים מתערבים יותר מדי נראה לי הוא גם לא אוהב את החיבור שלה לאורטל הצבועה

דידי 9

New member
מר טרקאי היקר.

אני מניחה שאתה מריח הפסד-ןלכן משחרר קיטור בצורה הנ"ל כשאתה בעצם תוקף את בתך, ומראה לנו שאתה לא סומך על שיקול דעתה. בתך בת 24 והיא בחרה ללכת לתכנית זו, ועליך כאבא, כך היה נוהג אבי לדעתי- להיות מאחוריה ולפרגן לבתך מבלי להשמיץ אחרים. אתה, שחושב שאתה בכלל אישיו בתכנית הזו-אתה טועה! ומה שאתה עושה אתה רק מזיק לבתך, למרות שאני חושבת שהיא מזיקה לעצמה לבד. חדל. כאביה-אתה אמור לעמוד מאחוריה! גם כשהיא טועה כך חונכתי אני

efrat146

New member
מדובר באותו בלוג שבו הוא רשם

את המכתב המתנשא שלו?

למעלה