אפשר שרשור מקוון? חלק 2 לקולקציה של צ'יינה גלייז Anchor Away . אפרת , לטיפולך!
נ ניצ ובוב New member 18/1/11 #1 ../images/Emo240.gifאפשר שרשור מקוון?../images/Emo240.gif חלק 2 לקולקציה של צ'יינה גלייז Anchor Away . אפרת , לטיפולך!
../images/Emo240.gifאפשר שרשור מקוון?../images/Emo240.gif חלק 2 לקולקציה של צ'יינה גלייז Anchor Away . אפרת , לטיפולך!
I iefrat New member 18/1/11 #3 ../images/Emo183.gif Smokin' hot של Essie ../images/Emo183.gif לא רציתי לכתוב על לק שדובר בו כה רבות אך הייתה דרישה לסווצ'ים, ומסתבר שאני מושפעת חברתית... מותר ורצוי לתת לי טיפים על הצילום כי אין לי ספק שעלי להשתפר
../images/Emo183.gif Smokin' hot של Essie ../images/Emo183.gif לא רציתי לכתוב על לק שדובר בו כה רבות אך הייתה דרישה לסווצ'ים, ומסתבר שאני מושפעת חברתית... מותר ורצוי לתת לי טיפים על הצילום כי אין לי ספק שעלי להשתפר
I iefrat New member 19/1/11 #5 ../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif הנה הקישור קישור
D danra New member 18/1/11 #4 פוסט ../images/Emo240.gif על הלקים הניאונים של החורף ../images/Emo262.gif יפה? מחריד? מוזמנות להגיב בפוסט וגם להמליץ על גוונים נוספים.
פוסט ../images/Emo240.gif על הלקים הניאונים של החורף ../images/Emo262.gif יפה? מחריד? מוזמנות להגיב בפוסט וגם להמליץ על גוונים נוספים.
I iefrat New member 19/1/11 #6 ../images/Emo118.gifאצלי CHANEL Black Pearl אמת או חלום? לא שכחתי את הקישור CHANEL
ל ליאני777 New member 19/1/11 #7 ../images/Emo41.gif פוסט ../images/Emo240.gif על לק כחול של אורלי ../images/Emo41.gif פוסט על: orly-calypso breeze גוון של כחול רויאל מדהים ועדין.. הקישור לפוסט: http://wwwallaboutbeauty.blogspot.com/2011/01/orly-calypaso-breeze.html אשמח מאוד לתגובות ולקרוא את דעתכן עליו ! אם אהבתן או לא.
../images/Emo41.gif פוסט ../images/Emo240.gif על לק כחול של אורלי ../images/Emo41.gif פוסט על: orly-calypso breeze גוון של כחול רויאל מדהים ועדין.. הקישור לפוסט: http://wwwallaboutbeauty.blogspot.com/2011/01/orly-calypaso-breeze.html אשמח מאוד לתגובות ולקרוא את דעתכן עליו ! אם אהבתן או לא.
U Ultra marine New member 19/1/11 #8 איכשהו בין לבין עם כל העומס שלי, פספסתי לגמרי את הבלוג שלך! מתפקדת
ר רוני325 New member 20/1/11 #11 חיפשתי בסופר פארמים את הלק הקודם שהמלצת עליו ולא מצאתי אותו לצערי, באיזה סופר פארם קנית? האם זוהי קולקציה חדשה של אורלי?
חיפשתי בסופר פארמים את הלק הקודם שהמלצת עליו ולא מצאתי אותו לצערי, באיזה סופר פארם קנית? האם זוהי קולקציה חדשה של אורלי?
ל ליאני777 New member 20/1/11 #13 קניתי אותו בסופר פארם בפתח תקווה.. בסניף בקניון הגדול ולא הוא לא מהקולקציה החדשה.. בסוף את תמצאי זה רק עניין של זמן !
קניתי אותו בסופר פארם בפתח תקווה.. בסניף בקניון הגדול ולא הוא לא מהקולקציה החדשה.. בסוף את תמצאי זה רק עניין של זמן !