אתי ליוני: יש לי קהל יותר מהתוכנית

דידי 9

New member
לא בגלל יוני אורן לא כזה חלש.תפסיקו, כי זו הא

האמת, ליז היא טיפוס הקורבן האופייני, המחפש רחמים, ואתי לא מפלצת, וקרן מ ד ה י מ ה שם מכולן!!!

דידי 9

New member
יוני חופר-אבל חכם מאוד, בכלל אל מתרפס. תודה י

יוני שהארת את עניהם המיובשות של חבריך::)

דידי 9

New member
אין לי כלום נגד איילת ענבר וענת אבל-

אי אפשר להתעלם מהעובדה שהן משעממות מאוד! ביחס לתכנית TV. יש מצב שבחיים אחד על אחד-אפשר לספוג את זה, אבל מול המסך-פשוט משעממות!! למה אתם לא מודים בזה? השיחה של יוני ואורן עם קרן ואתי, הייתה אמורה להוכיח לכם שזה לא מרוע. בטח שלא קרן. איך אפשר להגיד על קרן המותק הזו רעה? מה עובר עליכם?? קרן אדם מדהים מכל הבחינות. אתי עושה את התכנית כטריגר, ושיאכלו כולם את הכובע. אתי אמרה דבר נכון: אני יודעת שיש לי כח בבית, אבל לא העזתי כמו דניאל להגיד: אני קרובה לצלחת-אז שימו לב ובמילים אחרות תתחנפו אלי. גועל נפש היא צודקת! היא לא הגיעה לרמה הזו של התחמנית דניאל. ליז היא אכן טיפוס הקורבן, שזו כמובן בחירה להיות, וזה דוחה אותי

goodpink

New member
חבורת האיכותיות מצחיקות חכמות כיף לשמוע דעתן

על דברים איך ענת קוראת מצבים ואנשים פשוט מדהים כיף לשמוע את דעת בגלל שהיא קולעת בול כמעט בכל הערכות שלה של אנשים וסיטואציות מדהים הן מצחקיות חמות תומכות כיפיות פשוט עוד לא נכנסו למשחק הרומנטי שזה יקרה ניצוצות יהיו

שאפולי

New member
תגידו זה רק אני או ששקוף

שהבנים ראו כמה קטעים מהתוכנית? יוני נשמע קצת מתגונן- ונראה לי שהראו קטעים שאתי מהללת אותו.. ובכלל- פתאום עולים הרבה משפטים של: "חכו נראה אח"כ הכל בתוכנית" וכאלה...

לונדרון

New member
גם קובי פרץ וגם יאתן אמרו לה שהיא ראש הבית ו

הכי אהבתי שאיתן הדגיש בעבר ואורן בשיחה היום שהי צריכה להבין שעם המעמד מגיעה גם אחריות (אבל נראה לי שהיא לא כל כך הבינה זה היה באנגלית)

easternstar

New member
כלומר שהיא הכינה לה סמסים מטבריה?

מה זה: "יש לי קהל יותר מהתוכנית?" ברייטינג העלוב שיש לתוכנית יתכן שהיא הכינה סמסים יותר מאלה שמסמסמים.

Klayhamn

New member
אורן חסר עמוד השדרה

"זה אחרים צריכים להגיד, לא את על עצמך..." ואז אתי שבה ומשבחת את עצמה ואומרת שאוהבים אותה בגלל מי שהיא ולא בגלל שמפחדים ממנה

דידי 9

New member
ליז משגעת אותה, כי היא טיפוס נוראי. זכותה

של אתי לצנזר ממנה. זה הכל זכותה!!! היא לא חייבת להיות חברה של כולן שם

למעלה