אתי מודיעה שהיא קרובה לחתום על יציאה

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif אתי מודיעה שהיא קרובה לחתום על יציאה

מהתוכנית.. שלחה SMS בצהריים להפקה שהיא רוצה לצאת היא ביקרה אצל איריס 2 דקות (כי איריס רצתה לראות "איך היא") אתי אומרת שהיא תחכה עד יום שישי לראות אם זה יעבור לה, ואם לא , תחתום ותצא אמרה שהיא לא יכולה לסבול את המחשבה על איך ציירו אותה בחוץ

niva99

New member
סתם מוניפולציה של "תחזיקו אותי חזק"..........

תכרכרו סביבי, תנו לי תשומי - כי אני אתי המיוחדת...

היא כבר אמרה את זה אתמול אחרי הצעקות מבחוץ

לא נעים להיות מודחת ע"י הקהל ואח"כ עוד לשמוע "אתי לכי הביתה"...אפשר להבין אותה. מצד שני, התגובה הראשונית שלה אתמול נשמעה כמו "תחזיקו אותי חזק", חשבתי שקצת עבר לה למרות שהיום היא אמרה לחברות שלה על זה שהיא מצטיירת כמכשפה בחוץ.... לדעתי אם היא נתנה אולטימטום עד יום שישי, רוב הסיכויים שבסוף היא תישאר...לפחות בנתיים.

niva99

New member
ככה היא בודקת את ערכה מול ההפקה

אין להן דרך לדעת איך הן מוערכות בחוץ ע"י הצופים. הן חשבו שהן מאגניבות כאלה והתגלה ...להפך... עכשיו אחרי הסטירה שסובבה להן את הפרצוף הגיע הזמן לאמוד את הנזקים וגם להיערכות מחדש. קרן שינתה טאקטיקה = מתנחמדת לכולם ובמיוחד לאיתן, רביר ההצלות. אתי, אין לה אבירים [ טמגוצ'י לא נחשב - כולו בלה בלה]...אז היא פונה ל"חלונות הגבוהים"...

השאלה אם היא תהיה בכלל

אל תשכח שהשבוע ענת וליז היו חסינות...ההצבעה הבאה תהיה מבחן הקהל ונראה אם שתיים מהשלוש היו מועמדות בגלל שהיו שתיים חסינות...

Klayhamn

New member
אין שום שאלה

אתי, קרן, ליז, ליהי ועדי היו בתחתית, אנחנו יודעים את זה בוודאות... עדי עפה. ענת וליז היו חסינות... עכשיו הן לא חסינות יותר בוא נניח שהן בתחתית (למרות שענת לא בהכרח, ולמרות שליהי פחות פופולארית מליז), עדיין, מי שתהיינה מועמדות הן 2 מתוך השלישיה (אין יותר את עדי) -- ספציפית - ליהי ואתי + ענת וליז הדבר היחיד שיכול להפתיע זה אם ענת תצליח לטפס מעל קרן (יש סיכוי כזה כי אל תשכח שיש עכשיו את ה-"קולות" של עדי שהולכים עכשיו לאחרות, ויחזקו את ה-"טובות", בעוד שהרעות נתקעות עם אותה מידת פופולאריות כל הזמן)

Klayhamn

New member
לא

לפי דפוסי ההצבעה עד כה (דפוסי הצבעה לא נוטים להשתנות מקצה לקצה)

איך אתה יכול לדעת

את דרוג ההצבעות? במיוחד כשלא רשמת את ענת בהצבעות הנמוכות בעוד שהיא הועמדה לפני שבועיים,שכחת?..

goodpink

New member
ענת הועמדה פעם אחד בלבד שזמן מסך שלה שאף לאפס

ענת הועמדה להדחה פעם אחת בלבד כאשר זמן המסך שלה שאפף לאפס בכל התוכניות במשדר המרכזי מאז תחילת התוכנית אז העובדה שהיא היתה בתחתית לאותה העמדה היה צפוי... תלוי מה יראו... מספיק שיראו את השיחה שלה עם בן שזה יהיה זמן המסך שלה...

Klayhamn

New member
אופס

שלחתי בטעות לפני שסיימתי: לא רק לפי הסקרים.. גם הסקרים, גם ההצבעות עד כה להדחה, וגם משימות הכסף (שחשפו מי הן הפופולאריות ביותר: איילת, אורטל ודניאל) ב-SMS עד כה, ליז תמיד הייתה מועמדת, ענת תמיד הייתה מועמדת, עדי תמיד הייתה מועמדת.... גם בסקרים הן בתחתית ליהי גם נמוכה בסקרים וגם הייתה מועמדת להדחה, היא הצליחה באופן חד-פעמי לצאת מהמועמדות להדחה (לא ברור איך), אבל זה ברור שככל שמודחות עוד בנות, זה שב ומתקרב אליה (לינוי עפה, לירון עפה, עדי עפה... לא לעד חוסן) כדי ששתיים מתוך השלישיה לא יהיו מועמדות, הבחורה הבאה בתור מוכרחה להיות מועמדת -- וזו או ענבר, או איילת, או אורטל או דניאל -- אבל ע"פ הסקרים ענבר היא הכי פופולארית, כך שהסיכוי שיש כזה פער גדול בין הסקרים ובין המציאות (מספיק כדי לגרום לאתי לעקוף את ענבר) הוא אפסי ...

בקיצור

הפוטנציאליות להעמדה להדחה הן: ליז,ליהי,ענת,קרן ואתי...מי תיכנס לרביעיה הסופית? את זאת נדע בשלישי הבא...

Klayhamn

New member
שוב

תראה, חזיתי את הרביעיה האחרונה בדיוק מוחלט, וגם אמרתי שעדי תודח, וצדקתי הדרך היחידה שבה מישהי נוספת (מלבד קרן, כלומר - אתי) מהשלישיה תנצל, זה שמישהי שמעל קרן תרד "2 מקומות למטה" אל מתחת לקרן, לדוגמא, אם ענבר תרד מתחתיה... זאת כמובן בהנחה בכלל שענבר באמת מקום 4 ולא מישהי אחרת מה-TOP3 (אורטל, דניאל, איילת) הסיכויים לכך קיימים אך קלושים... כפי שאמר כאן כבר מישהו (נדמה לי KEEK?) - אנשים נוטים לתמוך בהשקעות הכספיות שלהם. מי שהשקיע כסף ב-SMS על אחת הדמויות, יצדיק את ההשקעה - כמעט בכל מצב, כדי לא להרגיש שעשה טעות, וידבוק בה גם בהמשך (למעט מקרים קיצוניים)..

רגע רק רגע

Active member
אני כתבתי את זה ../images/Emo9.gif

כתבתי את זה בהקשר ישיר לכך שאנשים לא הבינו איך איילת נמצאת נמוך בסקרים והתחילו בספקולציות למיניהן. כבר אז היה ברור עפ"י חלוקת הכסף שאיילת ממוקמת הכי גבוה בתוצאות האמת

למעלה