אתי מספרת ליוני מה צעקו לה בחוץ...

noaxxx

New member
../images/Emo240.gif אתי מספרת ליוני מה צעקו לה בחוץ...

ויוני בתגובה, יש אנשים רעים שלא יודעים לפרגן... מסתבר שצעקו לה זו... ועוד שלל ברכות

Lichy7

New member
סליחה מה הכוונה ב"זו"? ../images/Emo2.gif

זהו, התאבדו לי כל התאים מהתכנית הזו
לא מבינה למה היא מספרת ליוני דברים כאלה שליליים, זה בטח לא לטובתה. לא יודעת.. היום ממש ריחמתי עליה. כאב לי לשמוע פה איך היא סבלה מאיתן, מהחברות שלה, מהקהל..

noaxxx

New member
וגם אני לא מבינה, למה בכלל היא חוזרת על זה

מול המצלמות. לי רק היה חבל שהיא הגיעה לכזו התמוטטות בגלל תכ' טלויזיה. התכוונת בציניות?

Lichy7

New member
חח איזה מתוקות! ../images/Emo6.gif

צחקתי עם השאלה, בכל הפורומים אומרים רק את ההתחלה או שמצרפים לזה כוכביות :) לכן אמרתי שאני לא מבינה למה היא מספרת ליוני את הדברים השליליים האלה.. לא מקללת אומנם, אבל עם כוכביות אין לי בעיה לזרום

בוףברכה

New member
היא סיפרה..שצעקו לה דברים..רעים ומישהי..רבה א

יתם..ואמרה להם...אתי הכי אמיתי בוילה..ו..אין..על אתי..

billc

New member
יש לי שאלה דידי

אני יודע שאת אהבת את קרן וליהי אבל אם היית חייבת לבחור אחת מהם, מי היית בוחרת?

היא שוחחה על זה יום אחרי ההדחה

היא אמרה שהיא,ענבר ואתי מחוץ למשחק של איתן: שהן יהיו מעומדות להדחה ויצאו מהוילה בקרוב.

didush100

New member
ענבר תישאר לסוף לדעתי אבל

ליהיא תודח בטוח קרוב לוודאי השבוע אם לא יתפתח לה משהו עם בן היא בחוץ

didush100

New member
היא הפכה לכוכבת של ההפקה

גם אתמול וגם היום הם מריצים אותה לסוף.

Klayhamn

New member
בדיוק ההפך

ההפקה מחסלת אותה, היא רק לא מבינה את זה בכלל ההפקה שמה אותה במרכז בדיוק כשהיא נהייתה בלתי נסבלת והתחילה לעשות דברים בזויים (כמו לנטוש את חברה שלה איילת וכו') -- זה נקרא: "הפוך על הפוך" עד היום, כל עוד היא הייתה שקטה וחמודה, לא קיבלה שום זמן מסך. עכשיו היא תקבל זמן מסך והיא תתרסק. תסתכלי מה קורה פה בפורום, מהפייבוריטית של כמעט כולם, היא הפכה לשנואה. ההפקה מבינה את זה, וכך היא מתכוונת לחסל את הדמות שלה

למעלה