האלבום של בלייק שלטון יוצא היום

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifהאלבום של בלייק שלטון יוצא היום../images/Emo240.gif

לא יודעת כמה מכם חכו לאלבום הזה אבל כך או כך הצפיה נגמרה. היום הוא משוחרר רשמית לאייטונס מה שאומר שהוא וודאי נמצא כבר ביוטיוב. אותי אישית השיר היחיד שענין זה I'm Sorry כיוון שמרטינה שרה את קולות הרקע לשיר
כאן בלייק מדבר על איך שלח סמס לדלייני, בתה של מרטינה ושאל אותה אם אמא שלה תסכים לשיר באלבום שלו - http://www.youtube.com/watch?v=v6jj_PfqZgU וכאן תוכלו להקשיב לשיר - http://www.youtube.com/watch?v=NA3tW_wmKj8 מה דעתכם?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo220.gifביקורת אלבום../images/Emo220.gif

יושבת מיד להאזין לכל השירים ולחוות דעתי עליהם. אם יצא לכם להקשיב לחלק מהשירים או לכולם אתם מוזמנים לכתוב מה דעתכם
1. Honey Bee כבר הרבה זמן שאני מכורה לשיר ולקליפ המקסים הזה. אז נכון השיר לא הכי מתוחכם בעולם אבל הוא חמוד וכיפי ומקסים ואם בלייק יהיה המיסיספי שלי אני מבטיחה להיות הלואיזיאנה שלו
ציון -
2. Ready To Roll שיר קצבי ונחמד שמזכיר בביט שלו את The More I Drink ציון -
3. God Gave Me You בלדה נחמדה. נשמע טוב, פוטנציאל גדול לסינגל. ציון -
4. Get Some אין ספק שהוא הקליט את השיר הזה כשהוא היה שיכור מהתחת
התוצאה בהתאם
ציון -
5. Drink On It נראה לי כמו המשך לדואט על בראד פייזלי - Don't Drink The Water השיר עצמו ממש נחמד ונשמע שונה ממה שתצפו משיר עם שם כזה. ציון -
6. Good Ole Boys בלייק תוהה לאן נעלמו כל הגברים הטובים ולמה כל הגברים היום רודפים אחרי קשתות בענן
כולנו תוהים אותו הדבר, האן. ציון -
7. I'm Sorry בלייק חשש בהתחלה שהשיר הזה מחוץ לתחום הריינג' הקולי שלו אבל הוא מבצע אותו בצורה מקסימה ומרטינה שם ברקע מהממת כהרגלה
שיעשע אותי שמישהו בטוויטר חשב שזו מירנדה ומרטינה בתגובה כתבה שהיא לוקחת את זה כמחמאה. שמישהו יזמין לה בדיקת שמיעה...
ציון -
8. Sunny In Seattle במשחק המקומות הבא אני כל כך הולכת לנצח עם השיר הזה. בלייק הצליח להכניס חצי גלובוס לשיר הזה
שיר נחמד, קיטשי וחמוד. ציון -
9. Over מתחיל כבלדה איטית ומהפזמון תופס קצב מהיר מידי וחד מידי לטעמי. ציון -
10. Hey טוב סופית זה בדוק שהוא הקליט את האלבום הזה כשהוא היה בהיי. ציון -
11. Red River Blue השיר שסוגר את האלבום וגם נושא את שמו. מייצג את האלבום בכבוד. לפחות זה נשמע כמו שיר שבלייק כתב ברגע של צלילות. זה גם משהו. אולי מעט איטי, מידי. אבל אני יכולה להתרגל אליו ולחבב אותו מאוד בהמשך. (או לשנוא אותו ממש). ציון -
לסיכום: לא חושבת שציפיתי למשהו אחר מבלייק. תמיד באלבומים שלו אני נעה בין קיצוניות של אהבה מטורפת לסלידה. חלק מהשירים שאהבתי אני עוד אשנא בהמשך ולהיפך. כרגע אני אדרג את האלבום הזה
+ עוד שבוע נראה אם דעתי עליו השתנתה.

עוד לא יצא לי להקשיב לו!

את איים סורי שמעתי כי לא יכולתי לעמוד בפיתוי. השיר מקסים
הלוואי והיינו זוכים לשמוע שיתוף פעולה בין מרטינה ובלייק בכיוון של דואט יותר מאשר קולות רקע. בעיניי זה יכול להיות מדהים! בכל אופן את האלבום כבר רכשתי דרך אייטונס אבל אני צריכה לצאת מהבית ואוכל להקשיב לו רק בערב. אז ביקורת מלאה אכתוב אחרי שאאזין לו.

LeAnnDylan

Well-known member
אוי דואט היה יכול להיות מושלם!

אני גם בעד. אולי באלבום הבא שלה... אוף אוקטובר זה כל כך רחוק

Guncrazy

New member
וואו! איזה שיר ../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

אני מאוהבת
את האלבום אני אשמע בסופ"ש בטח אלא אם כן יתפנה לי באורך פלא איזה אחה"צ או משהו.

למעלה