העורך החדש-חדש הגיע

Bezalel P

New member
../images/Emo240.gif העורך החדש-חדש הגיע ../images/Emo236.gif

אחרי שפיזרתי מסביב אינספור רמזים ואף אחד מכם לא הצליח להתקרב לניחוש, אני שמח לחשוף את ההפתעה המדוברת: עורך רשומות חדש-חדש הוא תואם לכל הדפדפנים, הוא יודע לשנות גופנים וסגנונות, הוא יודע לסנן ג'יבריש של וורד ועוד ועוד. אתם מוזמנים להתרשם בעצמכם, ואם חלילה תתקלו בבעיות טכניות, הפורום השכן מחכה לכם
בצלאל.

abbale2

New member
מזל טוב

אך לצערי נתקלתי במספר בעיות לא קטן לא משנה מה הדפדפן שהשתמשתי בו, מקווה לקבל פיתרונות אצל השכנים :) בכל אופן בהצלחה

סוף סוף עורך ידידותי יותר לדפדפנים אחרים

ואפשרויות נוספות שצריך: -שמירה אוטומטית של רשומות -הוספת תמונות בלי צורך לבקר באלבומים. -הטמעת סרטונים בלי צורך לערוך html. -אפשרות לשנות את תאריך ושעת הרשומה. -בחירה אם ישלח עדכון למנויים -פרסום אוטומטי של רשומות במועד עתידי

Bezalel P

New member
הוספת תמונות אפשרית גם היום

שאר הדברים - בבלוגיה החדשה.

seymore butts

New member
רגע רגע, לא כל כך מהר

מה בדיוק צפוי בבלוגיה החדשה, ומה תאריך ההשקה הצפוי ?

Bezalel P

New member
מה אתה רוצה שיהיה בה? ../images/Emo13.gif

תאריך השקה צפוי - מזמן. אנחנו עובדים עליה, ולאור ניסיון העבר המר אני לא רוצה לתת הערכות זמנים.

seymore butts

New member
יש הרבה דברים שאפשר להציע

אם אתה רציני בעניין ויש סיכוי שהצעות שיעלו מצד הבלוגרים יילקחו בחשבון, אני מציע שתפתח פוסט נפרד.

Bezalel P

New member
הצעות מצד הבלוגרים כבר נלקחו בחשבון

כמעט כל דבר שביקשו כאן בשנים האחרונות נלקח בחשבון. בגלל זה אני אומר שתספר מה חסר לך, ונראה אם זה כבר בתכנון.

suki da yo

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

אולי עכשיו תבוא לי המוזה?

עופר D

New member
נהדר

ושאלה מתבקשת - אחרי שלמדנו להטמיע אובייקטים, להוסיף תמונות מאלבומים וכיו"ב, יש איזה מדריך מקוצר לשימוש בעורך החדש והיפה הזה? שיהיה לכולנו בהנאה

Bezalel P

New member
בהחלט נדאג שיהיה

התחלתי לכתוב כזה לפני שעלינו, ואז חשבתי שקצת מצחיק לכתוב על כפתור "הדבק" שהוא מדביק את הטקסט לעורך... אבל אם יש דרישה אני אכין מדריך. יש דברים ספציפיים שלדעתכם לא ברורים או זקוקים להסבר מפורט?

למעלה