הצגה חדשה: " הילד שצייר חתולים "

../images/Emo240.gif הצגה חדשה: " הילד שצייר חתולים " ../images/Emo108.gif

במסגרת שיטוטיי ברחבי האינטרנט על מנת להביא לכם חומרים חדשים על הצגות ואירועים ( דבר לא פשוט בימים אלה...משום מה יש לי הרגשה כאילו השנה ההיצע די דל וכמות ההפקות, הפעילות והאירועים נמוכה בהשוואה לשנים קודמות
) נתקלתי בקטע מתוך הצגה חדשה שעומדת לעלות בסוף מרץ וזה סיקרן אותי למצוא גם את היוצרים והתיאטרון שעומד מאחוריה אז אחרי שאספתי את כל המידע הדרוש אני שמח לשתף אתכם בו... שם ההצגה כאמור: " הילד שצייר חתולים " סיפור קסום על ילד יפני, חתול שובב וכוחה של האמנות ( כהגדרת היוצרים ) בביצוע ובהפקת תיאטרון אורורה שלמדתי שמאחוריו עומדת: אפרת אנגרס אוולד - מספרת סיפורים, בובנאית ומטפלת באומנויות. כמו שתוכלו לראות בקטע
ההצגה היא שילוב בין בובות שולחן, מריונטה וצלליות המופעלות מפרגודי נייר גדולים בצורה מעניינת.
למרות שהסאונד של הבובנאיות לא מספיק חזק שווה לצפות בגלל הויזואליות היפה של ההפקה והקטע בשילוב המוסיקה שהוסיפו לו עומד בזכות עצמו ואותי לפחות ריתק קטע מההצגה פרטים נוספים על ההצגה תוכלו לקרוא כאן ההצגה תועלה לראשונה בתיאטרון המילה בקיבוץ הרדוף בסוף מרץ ובאפריל תתארח בפסטיבל חיפה להצגות ילדים מועדי ההצגות בקישור זה ולמי שירצה להכיר קצת יותר את אפרת אנגרס אוולד

תודה! איזה יופי!

תודה על ההשקעה ועל כל המידע. וגם ההצגה נראית יפה . משרת רוגע ובעלת מסר נפלא. וכמובן, אמפטיה ליפן בימים קשים אלה....

למעלה