התפקדות אוקטובר

Natali Milano

New member
../images/Emo240.gifהתפקדות אוקטובר../images/Emo240.gif

שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב : ספר אהוב: זמר/ת/להקה אהובים: משהו שאהבתם בחודש הקודם: משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: מוטו אהוב: סרט אהוב: ציטוט אהוב: ותמונה:

Natali Milano

New member
מתפקדת

שם: נטלי גיל:אוטוטו 19 מקום מגורים: הייתי רוצה הווליוד או לוס אנג'לס אבל מה לעשות שנתקעתי בזכרון יעקב? חחח שיר אהוב : "3" של בריטני ספר אהוב: מתי קראתי ספר בפעם האחרונה? חח זמר/ת/להקה אהובים: בריטני כרגיל משהו שאהבתם בחודש הקודם:ממ תפורום הזה משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: שהחודש הזה ילך וישתפר מוטו אהוב: ממ לא יודעת חח סרט אהוב: אלקטרה ציטוט אהוב:" תמפגש החמצת אבל תמונות קיבלת" חח ותמונה:

jasika siton

New member
מתפקדת !

שם: ג'סיקה :) גיל: 17 מקום מגורים: חח נטלי אני איתך .. הייתי רוצה לוס אנגל'ס :) אבל לבנתיים במרכז. שיר אהוב : אמממ כרגיל ;] - im whit you,when you're gone - אבריל לאבין. ספר אהוב: אממ .. לא יודעת אם אהוב אבל זה היחיד שקראתי השנים האחרונות - מבחן קבלה. זמר/ת/להקה אהובים: אבריל לאבין ולינקין פארק :) משהו שאהבתם בחודש הקודם: את היציאות :) משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: עוד יציאות טובות כמו שהיו ! ורישיון סופסופפפפפ מוטו אהוב: אין .. סרט אהוב: זה הולך להיות ארוך.. הנפילים, אלפא דוג , 13 , 28שבועות אחרי , ג'אמפר , הנקוק , גוסט ריידר , מעודדות צמודות 3 , ילדות רעות , איזו מין שכנה , יעד סופי , עין רעה , ליזי ממריאה לרומא , מטריקס , מלחמת הכוכבים , איילנד , הנעלם. ציטוט אהוב: ותמונה:

always be me mc

New member
*בקשר לתמונה* אבא מה?../images/Emo232.gif

מה זאת אומרת אבא הביא לך את זה ליומהולדת הוא שדד בנק או משהו?
בכל מקרה תהני איי גס
וסחטיין על הפירוט של הסרטים
ורשיון נהיגה את רוצה?
נשמה !

jasika siton

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח D:

גליייה, חחח צחקתי נראלך שאבא שלי אשכרה יביא לי דבר כזה ליומולדת ?!?!?!! איפה את חייה ? הלוואי. פשוט התלהבתי מהתמונה חחח P: וכן אני רוצה אבל לאופנוע, כאילו למיו 100 .. :) אין לי כוח להתחיל עם הרישיון של המכונית, ללמוד עכשיו 28 שיעורים וכל זה חח

always be me mc

New member
וול כנראה שאני חייה בהזיות ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo232.gif

כי משום מה האמנתי לך
ורשיון לאופנוע?
פי איזה פחד אבל אם זה באמת מה שאת רוצה אז שיהיה לך בהצלחה ותהיי מאוד, מאוד, מאוד זהירה!

jasika siton

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח הלוואי :) ואל תדאגי,
זה אופנוע קטן.. תמונה להמחשה >> ותודה !

always be me mc

New member
איזו תמונה..../images/Emo232.gif

היא גורמת לי להתגעגע ל-1999
אחלה ציטוט! ולמזלי התמונות לא בידי לכן האחריות היא בידי גברת אחרת
(אבל גם אני רוצה לראות האמת) ומתי גם אני קראתי ספר בפעם האחרונה?
הו רגע ניסיתי ביום כיפור והלך לא משהו

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלא מתפקדת!! יודעים למה? כי תפוזנע!

always be me mc

New member
לא נורא../images/Emo201.gif../images/Emo232.gif

העיקר הגבת :) ויו גם אני שונאת איך אני משקיעה בהודעה ופתאום יש דף שגיאה או משהו

always be me mc

New member
מתפקדת ../images/Emo182.gif../images/Emo232.gif

שם: גליה גיל: 21 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב : Monica - For you I will (שיר ממש מקסים!
) ספר אהוב: יומני הנסיכה בעקרון אבל אני לא מצליחה לקרוא אותו משום מה
(עד שחזרתי לנסות יש מצב כבר לא מעניין אותי?) זמר/ת/להקה אהובים: מאריה קארי, ג'ורדין ספארקס, דיוויד ארצ'ולטה ואליסון אירהיטה (ואו סופסוף הבנתי איך כותבים תשם משפחה שלה!) להקות? נאדה משהו שאהבתם בחודש הקודם: כל הימי הולדת והסינגל של אלי! משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: היום הולדת של נטליוש ויום השנה המוקדש לקלאנה ב-16 לאוקטובר! מוטו אהוב: אם אין אני לי מי יחמיא לי
סרט אהוב: כל סרט עם היידן
ציטוט אהוב: יאללה נלך על הציטוט של אליסה
It's nice to be important, but it's important to always be nice ותמונה:

למעלה