חוויות מהמפגש

Natali Milano

New member
../images/Emo240.gif חוויות מהמפגש../images/Emo240.gif

פה תוכלו לספר מה היה במפגש שלצערי הפסדתי ועוד אנשים הפסידו

always be me mc

New member
אוקי זה היה יותר דייט ממפגש ../images/Emo3.gif../images/Emo232.gif

רק אני ודילן בסוף נפגשנו
(תמונות בקרוב
) ואדם בסדר כפרה אני יודעת עכשיו מה קרה אבל איך זה שאת דוד לא ראינו? דוד אתה הגעת בסוף? אם כן אז אני מזה מצטערת שלא תפסתי אותך וגם על האיחור הגדול (מתי הגעתי בסוף ב-5?) אבל הנהג נסע כל כך לאט..... מה יכולתי לעשות? הלוואי היה לי מס' הפלאפון כדי להגיד לך גם שאני מאחרת אבל כמו מפגרת שכחתי לבקש
פדיחת היום: בגלל שקשר פלאפוני היה לי רק עם דילן ולא ידעתי מה עם דוד ואדם(רק עכשיו ראיתי תהודעה שלך) עשיתי שני צעדים דיי מטופשים: א) רשמתי 1620 על היד והנפתי אותה בתמימות כדי שאדם ודוד יראו XD ב) לקחתי נייר ורשמתי פורום אליסה מילאנו מפדח, מפדח אבל לא רציתי לפספס אף אחד.. ודוגרי כל חייל שעבר סרקתי
מסקנה: פעם הבאה חייבים לשתף במס' פלאפון מסקנה 2: השוקו היה נורא טעים ולא עשה לי בחילה בכלל!

CharmedRulez

New member
אז זהו שאני הלכתי בכלל לסוג-של-שבעה וכשחזרתי

פתאום נזכרתי ששיט יש לי פה מפגשפורום ללכת אליו..... ולא היה מאוחר מדי. אבל לא היו לי טלפונים של אף אחד ולא התחלתי לסרוק את עזריאלי... מה גם שידעתי שמאוחר מדי לאינטרנט :-S

always be me mc

New member
סורי דוד../images/Emo232.gif

אם הייתי נותנת לך תמס' פלאפון שלי הבלאגן הזה היה נמנע. מקווה שלא הגעת מרחוק לעזריאלי ושלא התאכזבת יותר מדי. אניוואי כפי שאמרתי פעם הבאה חייבים לתת מס' פלאפון וכן תהיה פעם הבאה לא? למרות שאולי עדיף שמישהו אחר יארגן אותה XD

always be me mc

New member
יס נקסט טיים דארלינג ../images/Emo25.gif../images/Emo232.gif

למעשה דוד כדי לוודא שדבר כזה לא יקרה שנית אני עכשיו שולחת לך מסר עם המס' הפלאפון שלי :D

always be me mc

New member
דעתי על המפגשון עצמו../images/Emo232.gif

בהתחלה היה קצת מוזר כזה כי זו פעם ראשונה שאני רואה את דילן אז לקח זמן להשתחרר וזה.. כמו כן השיחה גם לא כזה זרמה בתחילה כי חיכינו אבל אח"כ כשזזנו והלכנו לשתות התחיל להשתחרר והיה הרבה יותר טוב לטעמי :)(דילן את סבבה של בחורה!) עכשיו איפה לכל הרוחות Tower records? לאן זה נעלם? אתם יודעים הסיבה היחידה שרציתי ללכת לשם היא בגלל הסרט 'דיקי רוברטס'. יו קנו הסרט שחפרתי עליו במאמרים ושלאליסה יש תפקיד קטן בו? אניוואי כיוון שבטוואר ירושלים הסרט היה במבצע של 5 ב-100 אבל לא ראיתי סרטים אחרים במבצע שרציתי לקנות חשבתי אולי בת"א המבחר גדול יותר ולכן חפרתי לדילן שנלך לשם אבל החנות נעלמה! מה עוד אפשר לומר? פי כמה ירושלמים על אוטובוס אחד לירושלים
ועוד משפחות מרובות ילדים.. אין צריך אוטובוס ארוך בשבילנו! חח אבל הסתדרתי
איך הייתה הנסיעה שלך דילן? מזג האוויר היה מוזר כזה.. תקוע הייתי אומרת
וזהו בערך. מקווה שלא עיצבנתי אותך יותר מדי דילן

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifכבר אין טאוור רקורדס

עכשיו יש שם טויס אר אס..

למעלה