חוויות מהפסטיבל

סדנת מריונטות וההצגה סינדרלה

היינו (אני הבעל והילדודס) בסדנה להכנת מריונטות מגליל נייר טואלט אני נהנתי ויצרתי המפטי דמפטי בת, בעלי שטן (נתן לילד שהפלסטלינה נמסה לו באוטו) והבת הכינה פייה חמודה (שגם נמסה) לא נורא נכין בבית חדש. והיינו בהצגה הסקוטית "סינדרלה" אין מילים , פשוט, מקסים, מפתיע, משעשע, מומלץץץץץץץץץץץץץץ
שבוע נפלא לכולם

אז מה היה בפסטיבל ובסופשנה?

בקרוב הרשומה בבלוג.... בנתיים אעלה תמונה אחת כדי לגרות אתכם לחכות ל"המשך יבוא".... (עורכת את התמונות ואת החוויות שעברתי...)
טו באב שמח לכולם!

הפיה שונה הייתה קוסמת של ממש! ../images/Emo230.gif

אני אספר על כמה מהדברים שמצאו חן בעיני: ההצגה 'סינדרלה' איחדה עיצוב מוקפד ויצירתי- התפאורה- שולחן עם 'מחבואים' שונים פיתח את הדימיון ושלח את הצופים לדמיין באמצעות עזרה של סאונד ותאורה מקומות שונים שלא הופיעו על הבמה. המשחק של שונה (הפיה הטובה ומספרת הסיפור) היה מהפנט. היא סחפה את הקהל אחריה והיופי הפנימי והחיצוני שלה הדהד ברחבי האוהל (בו הוצגה ההצגה) גם אחרי כן בשיחות אישיות איתה. הבובות- בובות שולחן (סינדרלה) ושתי כפפות (האחיות הרעות) היו הברקה של ממש- ההפעלה הייתה מעולה וכשהבטתי בילדים שצפו- חלקם ישבו בפה פעור של השתהות אחרי מה שהיא עושה עם הבובות. זה היה פשוט וקסום ונהדר. קרן שמש שזרחה בתוך אוהל לבן והאירה את עולם הבובות בשבילי מחדש. הלוואי שהיא תבוא עם עוד הצגות לארץ בהמשך.

נווווווווווווווווו אני במתח

ככה יפה חבובית? לפתות אותנו תמונה ואח"כ עם המשך יבוא... מה שכן, גאון שיווקי את!!!!!
יושב בכסיסת ציפורניים עד לדיווח המלא והתמונות הנוספות
ותמצאי זמן גם לנוח קצת, מגיע לך

הפירוט שלך מושלםםםם. אני אהבתי מאוד את החלום

שהיה מאוד זוהר..ובשעת סיפור כשהמקום מואר אפשר להמיר בתיאטרון נייר. כל מה שסיפרת על ההצגה נכון מאוד, הבנים שלי (בן 11 אוטוטו ובן 5) לא התלוננו שזאת הצגה ל"בנות" וגם בעלי נהנה מאוד והתרשם מאוד. "פשטות" ההצגה הייתה בעצם מה שמיוחד בה.

פ י ו ל ה

New member
וואוווו חבוביתוש!!!

הסדנאות נראות מדהים!!! איזה מוכשרת! בטוח שהילדים וההורים עשו שם חיים....

../images/Emo240.gif חוויות מהפסטיבל

בשירשור זה אתם מוזמנים לשתף אותנו בהתרשמות ובחוויות שלכם מהפסטיבל ומהאווירה הן כקהל והן כמופעים מחכים לשמוע...

למעלה