חשיפת הצבעות ?!

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif חשיפת הצבעות ?! ../images/Emo240.gif

קחו את זה בעירבון מאוד מוגבל, אבל בפורום בוואלה פורסם הלינק לאתר הזה: http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?FolderName=ititit11&r=1 ובו מידע כביכול שחושף את כמות ההצבעות לכל משתתפת בתוכנית: במקום הראשון אורטל סולימן - 12 אלף במקום השני ענבר שני - 9 אלף במקום השלישי נוח - 8 אלף (8421) במקום הרביעי דניאל טרקאי - 8 אלף (8132) - אתי חזן 7.5 אלף קרן שחם 6 אלף ליהי רום 4 אלף עדי שחר 2.5 אלף מן הסתם לא כלולות פה ליז או ענת - שהיו חסינות מישהו יודע משהו על האתר הזה?

noaxxx

New member
לדעתי, זה אותו אחד שחשף את ההצבעות של האח 3

היה בלוגר בשם אגוז צרפתי ששיגע את ההפקה, הגישו תלונה ואז עצרו אותו... ונחקר... מוזר שאתי מעל קרן, ואורטל- לפי איך שראינו אותה היום בשיחה עם ליז.. אולי טיפ-טיפה פחות תעלומה

Klayhamn

New member
מה הכוונה לפי השיחה היום?

אלה ההצבעות מיום שלישי

noaxxx

New member
התכוונתי ש..

יכול להיות שהרבה מהצופים ראו באורטל, מההתחלה, את האותנטיות (או איך שלא נקרא לזה), שאנחנו ראינו היום בשיחה שלה עם ליז. אולי בגלל זה היא מובילה יחסית מתחילת התכנית

Klayhamn

New member
מובילה די בגדול

אגב, אם הנתונים האלה נכונים, אז הפערים ממש אפסיים... והכל יכול להשתנות, 500 לפה, 1000 לשם -- והכל מתהפך -- חוץ מקרן וליהי שנמצאות עמוק למטה.. מה שהכי חסר פה זה לדעת את הנתונים של ליז, כדי שיהיה אפשר לדעת אם זה אפשרי בכלל להציל אותה, או ענת - כדי שיהיה אפשר לדעת אם יהיה אפשר להחליף אותה עם ענבר כדי שענבר תקבל סטירה אני החלטתי כבר את עמדתי: ענבר תראה את הוידאו ותצביע אם היא תצביע לקרן, היא איבדה את הקול שלי, ומבחינתי שתעוף בהצבעה הקרובה (איתן אפילו יעדיף להעיף אותה על פני ליז)... לדעתי או ליז או ענבר יודחו בשבוע הבא, ואני מאוד מקווה שמספיק אנשים יחשפו להתנהלות של ענבר כדי שידעו לא להצביע לה אלא למישהי אחרת (ענת נניח או אפילו ליז)

noaxxx

New member
קצת קשה לי עם הדירוגים בשעת בוקר מוקדמת זו..

לדעתי אין סיכוי שענבר תועמד להדחה, היא מדורגת גבוה כבר הרבה זמן. אם כבר מישהי תיכנס לרביעיה עם אתי קרן וליהי זו או איילת או דניאל. במצב שקרן זוכה בסוויטה, הקהל מאוד יזדהה עם הקושי של דניאל= יותר הצבעות לטובתה. לגבי איילת, יש איתה פחות עניין בזמן האחרון, כבר אין את השיחות הארוכות שלה עם איתן ואת ההתקרבות/פלירטוט שלה איתו, ובנוסף יש את ריב הצלחת.. בשורה התחתונה, ליז תעלה בדירוג, איילת תרד אפילו לתוך הרביעיה. וכמובן ש... הכל תלוי במה שההפקה תחליט להראות בתכנית ובנימה זו, שיהיה לילה פגז וחלומות פז

Klayhamn

New member
../images/Emo140.gif לילה טוב, וסחטיין על הניתוח

המעמיק למרות השעה המאוחרת :)

baggio10

New member
אותנטיות?! הבחורה היא זיוף אחד גדול

ואני אומר את זה מהיכרות אישית, אני פשוט המום מהמשחק הזה שלה שכולם קונים... עצוב.

easternstar

New member
לפי הבלוג במקום השלישי אילת נוח

בפער של 1000 קולות מענבר שני. דניאל, לפי הבלוג, מיד אחריה ..

easternstar

New member
זה היה הבלוג שחשף באופן מדוייק את השרדות

בגלל המוניטין שלו בעבר והדיוק שלו אז, נשמע לי מהימן מאוד. מה זה אומר על המשחק? אורטל לוקחת בגדול בהצבעות הקהל? איך זה יתכן?

baggio10

New member
אורטל מקושרת לאנשים "כבדים" מאוד

אין מצב שכל כך הרבה צופים עיוורים ולא רואים את הזיוף המהלך הזה, אפילו בוקר טוב שלה נשמע לא אמין מהיכרות עם הבחורה ועברה אני לא אתפלא בכלל אם אין פה איזה ניסיון מתוחכם מאוד לעקוץ את המיליון

easternstar

New member
אם מה שאתה אומר נכון ואלה "אנשים כבדים"

הם יוסיפו סמסים ככל שהתוכנית תתקדם. לפי הנתונים של אגוז צרפתי לא צריך להתאמץ הרבה כדי לקחת את המיליון כי אין הרבה רייטינג לתוכנית (בפעם שעברה היה בערך 10%) ועוד פחות מסמסים.. בהשקעה של כמה אלפים אפשר לקחת מיליון..בכלל לא רע. כדאי..צריך מה שנקרא "כיס עמוק" ומישהו שיכול להעלות את ההימור והכסף ככל שהתוכנית מתקדמת. באח הגדול היו סמסים במיליון וחצי. לא היה שווה להשקיע כשהקהל מסמס במיליונים. פה זה רק כמה אלפים..כנראה המיליון אצלה..

איך בן לא רואה שליהי לא שמה עליו ונגעלת ממנו

אתמול הוא חבק אותה ואמר שבגללו אתי נשארה ויש לו הרבה כוח עם איתן וליהי בכתה בזמן שהוא מחבק אותה כמו בחורה שנאנסת

אכן, תמונות קשות היו אתמול.

היא אתו, כי היא יודעת, שאחרת תועף החוצה. הוא אמר לה את זה באי אילו מילים. טוב, עם רזומה של רצח בעל חיים חסר ישע ומיוסר מכאב, אני לא מצפה מהאוויל הדוחה הזה לכלום.

אורטל מחובר לחבורת קוקסינלים עשירים

אתמול חירבנה ויצא לה קרון תירס מהתחת כמו גבר זקן והבנות נחנקו במקלחת מהריח זה היה מראה מזעזע

למעלה