כנסו ותקראו

שורדת 28

New member
../images/Emo240.gifכנסו ותקראו../images/Emo240.gif

מאד מוזר שסער, איילה וארז העמידו בדיוק אותו הדבר, ובאותו הסדר "אלין ואלירז". אבל שאלין ואלירז סתם התלחששו או דיברו בשקט האח הגדול אמר להם לא לעשות את זה. סער ואיילה מתלחששים בלי סוף במיוחד מתחת לשמיכה והאח לא אומר להם כלום. מאד ברור שיש לסער ואיילה הטבות מהאח הגדול. יום שבת פרק הדחה שכולו "איילה המסכנה". ההפקה לדעתי קובעת מה יקרה, מי יעוף ומי יזכה. לדעתי ההפקה לא רק שתשאיר את איילה ביום שבת, אלא גם תיתן לה לזכות. אני אומרת ההפקה, כי אני לא מאמינה לSMSים ושההפקה באמת סופרת אותם. אני מדברת המון עם אנשים המוןןןןןן וכולם אוהבים את אלירז, ואחרי זה את אלין. את איילה הם פשוט לא סובלים, אומרים שהיא שחקנית, צבועה, עצלנית, שקרנית, אובססיבית, פוזאיסטית, ואין בה טיפת אמת! גברים אומרים שהם לא היו נוגעים בה בגלל האופי שלה. סער מנסה לתמוך בה והיא חושבת אך ורק על הניצחון ופתאום האהבה פחות חשובה מהמיליון. לא מפתיע. עכשיו ברגע זה איילה עושה הצגות של בכי כדי שנראה ביום שבת ושיסמסו לה. מי יסמס לה?! אלירז ואלין אהובים פי מיליון ומקבלים יותר SMSים מאיילה. לפי ההיגיון של העם איילה הולכת הביתה, לפי היגיון ההפקה, איילה תישאר. היא בטח תקבל הדרכות מהאח הגדול כמו תמיד. להפקה מעניין רק העלק זוג שלכולם נמאס לראות, רבים, משלימים, מתנשקים, איזה שיעמום. כאילו שמים לופ, שידורים חוזרים כל הזמן. אין שום דבר חדש בעלק זוג הזה. הם רק עושים בחילה לאנשים וגורמים לאנשים לעבור ערוץ (מה שקורה לי). מראים כמה הם אוהבים, אבל את האלימות ביניהם לא מראים. עושים מהם זוג השנה, "ממש"!!! מוצאי שבת, איילה רשף נשארת בבית האח הגדול, לדעתי אך ורק בזכות ההפקה, אין לי ספק. אם היא תעוף זאת תהיה הפתעת העונה, וזה לא יקרה, כי ככה ההפקה תחליט. חבל שלא מקשיבים למסמסים. עכשיו יתחילו ההצגות, איילה תתחיל לשטוף כלים, להיות נחמדה שהצופים יראו כמה שהיא מקסימה. היא עשתה כ"כ הרבה בשביל המיליון כמו דברים ממש זולים, והיא פוחדת לעוף עכשיו.

שורדת, את ממש צודקת

איילה אמרה הרגע לסער אתה עושה לי נזק. עושה הצגות לשידור של שבת ומי שיאמין להצגות האלה הוא ללא ספק טיפש. תראו כמה איילה אינטרסנטית. היא הקריבה כל כך הרבה למיליון כמו התנהגות ממש גועלית, וזולה עם סער ובלעדיו. לא חוסכת בזמן, ישר מתחילה עם ההצגות. אני לא אתפלא אם ההפקה יצעקו לה דברים רעים מבחוץ כדי שהיא תבכה ושיהיה להם מספיק חומר למסכנות שלה לשידור ביום שבת. יום שבת אתם תראו בוודאות לטובת מי ההפקה. די ברור לכולם שאיילה היא חביבת ההפקה. אתם חושבים שאכפת לה סער עכשיו?!!!!! אכפת לה רק המיליון! סער היה רק חפץ בשבילה כדי להגיע לשם, עכשיו מבינה שהוא עושה לה אך ורק נזק. גם אני רואה את האהבה לאלירז ואלין ואת השינאה לאיילה ולא הגיוני שאיילה נשארת כשהיא מועמדת עם שניהם. לא הגיונייייייייייי

‏ ‏/tapuzforum/images/Emo210.gifולצערי הרב אלין תלך

כי ההפקה רוצה את האסמסים של אלירז בערב הגמר. משחק מכור מראש. עצוב!

שורדת 28

New member
אלירז ואלין הכי הגיוני שישארו

תעשו סקר ברחוב ותראו כמה אהבה יש לאלירז וגם לאלין וכמה שנאה יש לאיילה. היא רעה ואנשים רואים הכל. איילה משחקת ללא הפסקה, ברגע שסער קם היא קמה אחריו (אובססיבית) והיתה במטבח כדי שיראה אותה וכמה מסכנה היא. פותנה: "איילה, את אומרת דברים ועושה דברים אחרים". פותנה שהיא חברה שלה אומרת שהיא לא אמיתית! ותראו את ההפקה, מאז שחזרו לשידור מראים את איילה המסכנה ולא את אלין שהיא גם מועמדת, אמרתי כבר איילה חביבת ההפקה?

dindan84

New member
האמת יוצאת מפי הילדים"אני אוהב את אלין"

יותר מזה צריך????

‏ ‏/tapuzforum/images/Emo210.gifנו, אז ברור שההפקה

תשאיר את חביבתם בבית /tapuzforum/images/Emo10.gif

ואסור להיות שאננים

חייבים להצביע לאלירז ואלין ללא הפסקה. אל תקחו את ההישארות שלהם כמובן מאליו. אמרו שמאז ההדחה בכאילו אלירז נחלש באסמאסים כי לוקחים את זכייתו כמובן מאליו.

שן22

New member
צודקת לייני קלטה אותה והיא נתנה נימוק טוב

כשהיא העמידה אותה להדחה.... היא חשפה את מה שההפקה מנסה להסתיר... אבל נראה לי שהעריכה בשבת לא תטיב עם לייני

22zivziv

New member
אני חושבת שכשהם מודחים אסור להם לחשוף דברים

מסויימים שקראו בבית

lia79

New member
אלין איכזבה,לא ציפיתי ממנה להעמיד את פותנה.

זו בגידה בעיני ,ולא משנה שהיא רבה איתה הרבה.

22zivziv

New member
אני גם ראיתי סרטון ווידאו שבו איילה מקבלת מהא

מהאח הגדול בגדים מהבית בזמן שאף אחד מהדיירים לא קבל זה היה בתקופת תומר ואיילה אמרה לתומר וסער שזה ישאר סוד האח לא רוצה שיידעו אז הכל ברור וחבל מאוד עדיף שלא נגיע לאח 3

ההפקה כבר לא בעד איילה

כבר שני פרקים שאסי עזר לא קרא לזוג הנורא "הזוג המלכותי", וזה אחרי שבמשך חודשים הוא לא הפסיק לרייר עליהם. בהתחלה זה נראה שזה כדי שהלכלוך של סער לא ידבק באיילה, אבל אחרי הפרק הזה - זה כנראה ההפך. הפרק היה מוקדש לסער, למרות שאין סיבה להוציא אותו טוב - הוא הרי לא מועמד. אבל כנראה ההפקה התחילה לכתוב תסריט חדש, בו מריצים את סער לגמר. הם יודעים שלאיילה אין כמעט סימוסים והיא פשוט כבר לא משתלמת להם כלכלית.

abigl

New member
הוציאו אותו טוב ורע מאוד. המבין -יבין

הוא הלך כמה פעמים לאח אחרי ביקור הילדים וכל הזמן ניסה לגמד את הנזק שגרם לעצמו בגלל הפגיעה בילד שלא נתנו לנו לראות

נמישקה

New member
סער זבל אנושי מקור הרע איילה קורבן

להעיף גם את סער בשבוע הבא .אם כולם יועמדו להדחה.

סער לא יהיה בגמר, לדעתי

כל תמיכה בסער מצד ההפקה נותנת יד להתנהגות הפסיכופטית שלו. אפילו ערוץ 2 לא יכול להרשות את זה לעצמו. סער הוא בסך הכל פיון קטן בהפקה של מיליונים, הוא עשה את ה"עבודה", הוא יכול ללכת לקיבינימט, ויפה שעה אחת קודם. אדרבא - ככל שהוא יותר שנוא על העם, כך ההפקה יותר מתירה את דמו לקהל הרחב. מה שאנחנו רואים עכשיו זה סוג של מלחמת גלדיאטורים שהקהל כבר מחכה לראות את סער מושלך לאריות. והוא יושלך. אפשר להיות בטוחים בזה. זו טלוויזיה, זה מדיום מאוד אכזרי.

מבפנים אני יודע שמרצים את אלין לגמר. רק היא י

יכולה לעמוד מול אלירז. ההפקה עשתה סקר וגילתה שאלירז שולט. איילה כמעט והודחה בפעם האחרונה. ראו שאלין מדגדגת במקצת את אלירז. לכן החליטו ללכת על אלין. תשימו לב שמראים את אלין באופן חיובי

למעלה