ליז בוכה בארון ואיתן מנחם אותה

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif ליז בוכה בארון ואיתן מנחם אותה ../images/Emo240.gif

ליז הייתה קרובה מאוד להודות שהיא טעתה בקשר ללירון... אבל היא לא הודתה בזה בסוף... אמרה רק שבשבועיים האחרונים היא הייתה בסדר אבל בהתחלה עשתה המון טעויות ודברים שהיא מתחרטת עליהם - ובעיקר - חברה לאנשים שלא הייתה צריכה להתחבר אליהם שגרמו לה להגיד דברים שהיא לא רצתה להגיד יש פה סוג של הכאה על חטא, אבל זה כבר מאוחר מדי כנראה בשבילה

נו

אז אם היא אמרה את זה סימן שהיא מודה גם על הקטע עם לירון.. לא? היא לא אמרה לירון במפורש אבל זה די ברור שהיא התכוונה לזה, לפי מה שאתה אומר.

Klayhamn

New member
כנראה

אני מאוד מקווה שלזה היא התכוונה... אני חושב שהיא לא אמרה את זה לאיתן כדאי שכאילו לא ירגיש לא נעים שהעיף אותה "רק בגלל ליז" או משהו בסגנון... גם קשה להודות בכזה דבר אני חושב אגב שהיא התכוונה יותר לקטע עם זה שהיא האשימה את איתן שהוא מנצל את דניאל מינית

היא לא הזכירה משהו ספציפי

היא אמרה לפי מה שאתה אומר, שבהתחלה היא עשתה טעויות, ורק בשבועיים האחרונים היא קצת התאפסה על עצמה. אז מה יש לנחש למה היא התכוונה? לדעתי היא התכוונה להתנהגות הכללית שלה.

Klayhamn

New member
לא בטוח

מצד אחד היא לא הזכירה אותה בכלל, מצד שני - היא כן אמרה "מה שהבנות גרמו לי להגיד ולעשות" - וקשה לי לחשוב על דוגמא אחרת שבה ליז הייתה מעורבת.. אולי היא גם מדברת על אורטל (אני פשוט הצטרפתי רק אחרי העליהום על אורטל אז אני לא כל כך יודע)

niva99

New member
קרן הלכה לדוב את ליז ["החיידק" כלשונה]

אוספת רייטינג השועלה - התחילה ליישם את הלקחים והמסכנות מאתמול...

easternstar

New member
:)) כל חברה שדניאל בוחרת היא בהדחה הקרובה

הזכרנו את החתול ההוא שמתקרב כשאנשים "הולכים"? :))

niva99

New member
"כפארה" שמעה על שעשועון ידע - ושערותיה סמרו

בעפולה / טבריה עילית לא התאמנו בזה... בעסה..

רינתי77

Active member
נו....הזדמנות טובה לראות כמה חכמות

הן האיכותיות של הוילה. אני לא ממש עוצרת את נשמתי בציפיה.

למעלה