למה ענבר צריכה לעוף ומיד

lapin1000

New member
../images/Emo240.gifלמה ענבר צריכה לעוף ומיד../images/Emo70.gif

למי שייך המשפט הבא: מה גורם לך לפסול בחור באופן מיידי? "מראה חיצוני ואם הוא מתברר כדביל". מתוך תעודה הזהות של ענבר. אם בחורה עם פנים נאות מינוס וגוף של בטטה פוסלת לאלתר בגלל מראה חיצוני,אז מה מתלוננים על בחור יפה תואר שפסל אחת כמוה באופן מידי?! למי שייך המשפט הבא: כשמישהו מתחיל איתך, מה המחשבה הראשונה שעולה לך בראש? "תלוי אם מדובר בחתיך הורס וחמוד או במישהו שאומר לעצמו יאללה, גם ככה אין לי מה להפסיד... " מתוך תעודה הזהות של ענבר. שוב פוגשים בבחורה שמקדשת את המראה החיצוני, ולא רק זאת אלא גם מתנהגת בהתנשאות כאילו היתה קייט מידלטון. למי שייך המשפט הבא: עם איזה אנשים אין מצב שאוכל להסתדר? "רעים, שקרנים, צבועים ובנות יפות ממני ". כאן לומדים שהבחורה גם חסרת מודעות עצמית וכדאי לה לנחות כמה שיותר מהר,אחרת תמשיך לספוג מפלות על ימין ושמאל. כל הזמן קיטרה על כך שלא מקבלת הזדמנות, אז שקיבלה את מבוקשה הטיחו בה את האמת בפרצוף ובשיא העדינות. ושוב באים לאיתן בתלונות על חוסר רגישות ולמה למה למה הוא לא מעוניין בענבר. התשובה לכך פשוטה- זכותו לא לרצות בחורה לא שראית כמו "שרק" ,זכותו לא לרצות בחורה שקיעקעה את עצמה לדעת,זכותו לא לרצות בחורה שמקדשת את הסקס... לכן לטובתה ולטובת כלום שתעוף ביום ראשון ותחזור לשקם את עצמה.

elvis18

New member
יש בעיה עם מה שאתה אומר...

אחד - מכיוון שאני הייתי שמח לצאת עם מישהי כמוה ,וא ניחושב שהיא נראית מצויין ויש לה אופי טוב , שתיים - בחורות אומרות כל הזמן א תהעניין עם הדביל ,ועם היופי ,העניין הוא שזה רק אמירה לא מחייבת ,אני לא הייתי פוסל גם שאמרו להן להגיד את זה ...לא הייתי לוקח את זה ברצינות שלוש - בחורה שאבא שלה נטש אותה ,וכל הזמן היא בחרדת נטישה וגם כל הזמן היא בדיכי בגלל כל הדבר הזה ,לא יכולה להתנהג כמו קייט מידלטון ,היא לא מלכה והיא מודעת לזה אחרת היא לא הייתי בדיכי ,היא לגמריי לא פרינצסה ,אם יש כזאתי עם האף למעלה זאת ליז בתור דוגמא ארבע - כל הבחורות שונאות בחורות מוצלחות אחרות זה קשה לפרגן כשאתה בחוץ ,אז פי כמה בתוך ווילה סגורה,ואם נאמר לגביי ,גם לי קשה לראות בנים שיוצאים עם בנות בשכונה שלי שאני יכול רק לחלום עליהן ,אז נכון אני לא שונא אותם אבל ברור שזה מציק שלהם יש ולי אין ולא רק זה ,אנ ימפרגן להם באהבה ועדיין זה מציק לי(מה לעשות קנאה קיימת גם בפרגונים) . לגביי הקעקועים ,הייתי שמח אם לברה שלי היה קעקוע או שניים ,וזה לא היה מפריע לי גם פירסינג באף טבעת ,ולא שפיץ ,ואגב...גם בחרות בלי קעקועים ובלי עגילים אנ ימאוד אוהב ,ההסבר שלי זה למה קעקוע לא מפריע לי וגם לא צריך להפריע לאחרים במידה כזאת גדולה,יש אנשים שאוהבים ויש כאלה שלא ... בנוסף על כך ,אני מאוד מתלבט כיצד להצביע ,מצד אחד אני מאוד אוהב את ענבר ואיילת בתור צמד מדהימות ,מצד שני אני לא יודע מי זאת ליאן והיא פחות מעניינת ,ומצד שלישי ,הייתי מעדיף לא להצביע לה כי א נימעדיף שלא תסבול כי ברור שאין לה מה לחפש שמה ..אבל וזה אבל גדול ,אם היא תלך הביתה על מי אני אסתכל שמה ?? יש לי את איילת ענבר עדי ויהיהלי חבל מאוד אם מישהי מהן תלך ,מקווה ששלושתן ישארו רחוק במשחק אחרת זה לא יעניין אותי כלכך . אההההה ואין שום בעיה לקדש מין ,זה דבר טוב זה דבר אנושי ואין עם זה בעיה ,לא בגלל שאני גבר ,פשוט בגלל שזה לא נושא שצריך להפריע לאנשים ...זה לא אומר על אדם שום דבר .

lapin1000

New member
אבל תכבדו את זה שאיתן לא מעוניין בה

כרגע הוא הרווק ולא אתה ולכן לא רלווטני מה דעתך עליה. אין לו רצון בנשים עבות בשר וחסרות פרופורציה וזו זכותו, כמו שזכותה לשלול גברים שלא נראים לה חיצונית. זה לא אישי והיא ואתם לא צריכים להעלב מזה.

elvis18

New member
ברור שאני מכבד את זה...

העניין הוא שהגבתי על כל הנקודות שהעלו בכתב ,שהם היו דעה אישית של הכותב ,ויכול להיות גם דעתו של איתן(לא יודע) ...ואנ יחושב שהדעות האלה פוסלות אדם בגלל כל אותם סעיפים שנכתבו וא נילא מסכים איתם ,אז רשמתי את דעתי ...חוצמזה שאף אחד לא חייב להסכים עם השני בוודאי ובוודאי שאני צריך לכבד א ת זה ולא רק שאנ י מכבד ,לא יודע מה הייתי עושה במקומו ,מובן שקשה לו ,הדבר היחידי הוא שלא אהבתי את היחס שלו הבוטה .ושהוא חסר רגישות בדברים שהוא אומר ..אפילו שהוא מנסה להתחנחן ולהיות יענתו אירופאי אך לא הולך לו .. והוא פוגע קשות עם הריחוק והסלידה הבוטה שלו ממנה תודה

easternstar

New member
המסכנה עברה טראומה נוראה מאז גיל 4 ולכן

כל השטויות שהיא מדברת וחלק גדול מהמעשים הטפשיים שלה נובעים מאותה טראומה. הוריה נפרדו ועד גיל 4 האבא היה לוקח אותה מהגנון. בגיל 4 האבא האפס נטש אותה ולא בא לקחת אותה והילדה ישבה שעות וחכתה לו, בלי לדעת אם מישהו רוצה אותה. בסוף מצאו אותה אבל האבא נעלם ולא יצר איתה קשר מאותו יום !בגיל 4 ! מאז הילדה שגדלה בטוחה שהיא לא מוצלחת ואף אחד לא רוצה אותה ופיתחה חרדת נטישה. כל השטויות שהיא מדברת והמעשים שלה נובעים מהילדות הקשה שעברה. ברור שאיתן לא מתאים לה ולא רוצה אותה אבל לפחות היה צריך לנסות להכיר אותה. היא נלחמת כדי להתמודד עם מה שקרה לה ומשתדלת להיות חברותית ונעימה. לא מעניינות אותי רוב הפאקצות ששמו שם ואיתן אורבך יכול לדאוג לעצמו לשידוך במועדונים של תל אביב. שמתי 10 סמסים לענבר כדי שתשקם קצת את הבטחון העצמי שלה. ענבר אמרה שהפסיכולוגית מדברת איתה. אני מקווה שהפסיכולוגית תעזור לענבר המסכנה ותכוון אותה. הפסיכולוגית שלהם אמורה לדעת לטפל באנשים עם טראומות.

easternstar

New member
אם אין לך משהו אינטליגנטי לומר רצוי

שתפתור אותי מהתגובות הטפשיות שלך ולא תגיב למה שאני כותב. אתה פטור מרגע זה מקריאה של מה שאני כותב. מרוקאים כמוני בד"כ לא אוהבים מתחכמים אהבלים. בפעם הבאה שתכתוב אלי לא תזכה לתגובה. ביי ולא להתראות.
טוס

lapin1000

New member
אז בגלל שיש לה טרואמה בגיל 4

איתן צריך להתחשב בה? היא צריכה לחפש מישהו ברמתה החיצונית ואז חייה יהיו יותר קלים, והיא תבוא על סיפוקה.

easternstar

New member
אם נותנים לקהל להצביע על אלה שהוא לא רוצה

סימן שלא חושבים שאנחנו סוכנות השידוכים של היפיוף השתקן. לא רק זה אלא שבסוף נותנים לקהל לקחת לו את המיליון אם הוא יבחר במי שהקהל לא רוצה. כל הקונספט של התוכנית הזוי בנוסח:"עזרו ילדים לג'קי למצוא את הארנב המסתתר בתמונה" ודווקא כי התוכנית כל כך מופרכת היא משעשעת אותי ואני מביט בה. איתן אורבך, שחרש את המועדונים של תל אביב וצפונה ולפי התשובות שלו גם דרומה, צריך את העזרה שלנו במציאת דייט? מה הרעיון שהוא זורק שתי בנות שהוא לא רוצה והקהל "תוקע לו אותן שוב בגרון" ואומר לו שהקהל יודע יותר טוב ממנו מה הוא רוצה?
לא נותנים לו להדיח אף אחת בלי שהקהל יאשר ותאורתית אפשר "לתקוע" אותו עם מישהי שהוא לא רצה מהההתחלה ולתת לו לבחור בין המיליון ובין בחירה נגד הקהל. אם הבנות נמצאות שם בגלל הקהל ולא בגלל איתן אני בוחר בענבר כי היא חמודה וחברותית ומתמודדת עם קושי גדול בגבורה והטעם של איתן לא מעניין אותי. זבש"ו. שיצא מהתוכנית ויבחר לו את מי שהוא רוצה. אני לא מכריח אותו להתחתן איתה. רוב הבנות הלכו לאודישנים בלי לדעת מי הרווק וכה כבר הודו שהן בכלל לא רוצות אותו.
חוץ מזה הוא אמר שאף אחת לא לטעמו ואני בטוח שהוא כבר קיבל הרבה כסף מערוץ 10 כדי להיות כוכב התוכנית. אמרו שזאת "תוכנית הדגל" של ערוץ 10 לקיץ והשקיעו בה מיליונים. בינתיים עשו בשכל ולקחו לו את הפלייסטישן כדי שיעבוד בשביל הרייטינג ולא ישחק כל הזמן. לא בטוח שאראה את התוכנית. בפעם שעברה אני ראיתי מאסטר שף ורמזור. הם יצטרכו לעבוד קשה כדי שאראה אותם בפריים טיים ולא כרקע במחשב כשאני עובד.
עובדה שהרייטינג באדמה. שמתי 10 סמסים לענבר ונראה אם הקהל אוהב אותה. לאיתן אורבך אני לא דואג. שיעבוד קצת לעניין את הצופים עבור הכסף שהוא בטוח מקבל.
לדייטים שלו שידאג בעצמו כשיצא משם. מה, אף בחורה לא רוצה אותו בחוץ שצריך לרחם עליו? התוכנית משעשעת מרוב שהיא מופרכת בקונספט שלה.

N o a m V

New member
אז שתלך לאח הגדול

עם סיפור חיים כזה, ובכי פה ושם בחדר האח היא בטוח זוכה .

חחחח איזה אהבל אתה

כשתפגוש מישהי שדוחה אותך חיצונית תצא איתה? אתה מחרטט, ואני חותכת אם אתה תצא עם אחת כזו. תצא עם מישהי דבילית? כן כן כן כן? עוד לתך הגיע לפה.

lapin1000

New member
אני רואה שנכנסת ללחץ

ראשית את לא שומר הסף של הפורום והגעתי לפה לכתוב את דעתי, על אפך ועל חמתך. את לא חייבת לקרוא. שנית זה בדיוק מה שכתבתי כמו שהיא לא תצא אם אדם שלא נראה לה חיצונית,גם איתן לא רוצה אותה מאותן סיבות. מצחיק שלאחת שנראית כמוהה יש ציפיות. את איתן לא מעניין התסביכים שלה,המראה שלה לא עובר סף מינמלי ולכן מקומה בחוץ בהקדם האפשרי.

SHELGIA21

New member
והיכן מסתתר לו "פרינס צ'ארמינג"?../images/Emo163.gif../images/Emo268.gif

האם הוא הוחלף והחבר שלו החפראוי יונתן הוא כעת הפרס? כל היום הבמאי מראה רק אותו ואת את הכרובית או צנונית לא ראו היום.

נכון אני לא שומר

על איזה לחץ אתה מדבר? בכל מקרה, תשכח מהנימה התוקפנית. סליחה. עכשיו לגבי איתן וענבר... הסיטואציה בתוכנית היא אחרת. פה , במקום איתן, הייתי דואגת לצאת לדייטים עם כולן, לפני שאני מחליטה לא לתת צ'אנס לפני שנתתי צ'אנס אחד בכלל. הוא פסל אותה כמעט מיד. הבעיה היא שאני בטוחה שהיא לא מגעילה אותו במראה, אם זה כבר ברמה של ממש להגעל מהצורה של בנאדם, זה משהו אחר. אין בנאדם שלא פסל על בסיס מראה חיצוני וזה בסדר. גם אני פסלתי, ואני לא כוסית ואני לא חושבת שהשמש זורחת לי מהתחת. גם אני פסלתי, כשזה היה בנאדם שממש לא יכלתי להסתכל עליו... ואני לא בטוחה שכאן זה אותו המקרה עם ענבר. לכן אני אומרת, שהיא עדיין נראית מספיק נורמלי בשביל שלפחות הוא יצא איתה לדייט ואז יחליט שהם לא מתאימים. אני בכלל מרגישה שההחלטות שהוא עושה שם הן שגויות בטירוף.

רנדו

New member
כשזה לא זה, זה לא זה (לפחות כרגע).

הוא לא אורן זריף. ולא יכול להכריח את עצמו לייצר משהו שהוא לא רוצה בכוח. כמובן לא מבינה אותו, כי ענבר אחת החמודות והחינניות אם לא ה- (טוב, זו ענת). אבל כבר ברור שמדבר יהודה יותר חי ממנו. אולי אחרי שהקהל יציל אותה שוב ושוב, משהו יתעורר אצלו.. אולי.

אם זה לא זה

צריך לצאת לפחות לדייט אחד, לנהל שיחה אחת ולהחליט. הוא לא עשה את זה.. הוא הסתכל עליה והחליט שלא. ככה לא עושים החלטות, אלא אם כן הוא יגיד שהיא הדבר הכי דוחה חיצונית שהוא ראה מימיו.

רנדו

New member
לא תמיד חייבים דייט/שיחה בשביל להבין.

עם תחושות/רגשות אי אפשר להילחם.

רנדו

New member
זה הוא וזה הליהוק.

ולנו נשאר לאכול את עצמנו לבינתיים. שיהיה בתאבון (בתקווה שיוסיפו מתישהו פלפל).

למעלה