סינגלים, אלבומים, קליפים

i c u 2

New member
אייל גולן - מי ידע שכך יהיה

youtube לדעתי אחד הביצועים היותר יפים לאחד השירים הגדולים.

סטאר 26

New member
כרגיל רק אליקו ישמיע אותו חחח.

והאמת הוא זמר טוב שמזוהה רק עם שדרן הרדיו המפוקפק אליקו.

i c u 2

New member
../images/Emo240.gif סינגלים, אלבומים, קליפים ../images/Emo240.gif

נא לשרשר את כל החדשים להודעה זו. תודה.

i c u 2

New member
../images/Emo41.gif עבודה עברית - האלבום המלא

באמת אחד האלבומים היותר טובים שיש. תותחי המוזיקה המזרחית שרים עוזי חיטמן. לשם שינוי זה אלבום שרוב העם מכיר את השירים שבו {אפילו הצעירים} באמת שירים גדולים. אומרים שמעריכים בן אדם רק אחרי מותו - במקרה הזה העריכו אותו לפני מותו ומי שלא העריך או לא הכיר את המוזיקה מעריך אותו כעת. רשימת השירים: דיסק 1: 1. מי ידע שכך יהיה - אייל גולן 2. אדון עולם - מושיק עפיה 3. תודה - טריפונס 4. תסלחי לי - חיים משה 5. זוג משמיים - רגב הוד 6. בארץ הזאת - אביהו מדינה 7. עוד יום עולה - פיני חדד 8. רציתי שתדע - נתי לוי 9. אהבתי הראשונה - אבי סינואני 10. כל יום אני אומר תודה לאלוהים - יוני רועה 11. נולדתי איתך - אביבה אבידן 12. עכשיו התור לאהבה - יניב כהן 13. הילד הכי קטן בכיתה - שר-אל 14. שירי ילדות - גל סינואני 15. שיר שלום - מורן כרמל 16. כאן - מעיין חג'בי דיסק 2: 1. עד מתי אלוהי - גליקריה 2. על סף דלתך - ליאור נרקיס 3. אהבנו - דודו אהרון 4. מרלן - עידן יניב 5. זה סימן - יואב יצחק 6. ניגונה של השכונה - אבנר גדסי 7. מן הקולות - רון שובל 8. מה חשוב היום - שמעון בוסקילה 9. אחת ויחידה - ליאור פרחי 10. בין קשת לענן - אלי לוזון 11. הדברים היפים בעולם - לידור יוספי 12. בואי הלנה - רז חדד 13. ליסה - שיר לוי 14. עוד סיפור אחד של אהבה - ניסים מרי 15. לילה בלי כוכב - רונן דנוך 16. לכל אחד יש - אור אדי 17. בלילה - עמוס תמם פשוט אלבום ענק
מישהו דמיין את שר-אל שר את "הילד הכי קטן בכיתה"? עידן יניב - מרלן? שרית חדד וזהבה בן חסרות לי באלבום הזה וקובי פרץ לא חסר בכלל.

זה נשמע שזה אלבום פצצה!!

בע"ה אני אקנה אותו. באמת שרית חסרה כאן, וגם משה פרץ.. איך לא הכניסו אותם? ממש חבל, זה פרוייקט גדול והם חלק חשוב מהמוזיקה של היום. במקום זה הכניסו את אור אדי? רונן דנוך? מורן כרמל?? אני לא מכירה אותם בכלל... עמוס תמם עוד פסדר, מוכר..
ולא שאני מתה על קובי פרץ אבל גם אותו היו צריכים להכניס. אולי יעשו עוד אלבום..??

i c u 2

New member
אני אדבר איתם ואגיד להם שאת רוצה שיעשו חדש :}

קובי פרץ כמובן אמר שהוא רוצה תשלום על זה אז שלחו אותו לחפש ת'חברים שלו. שרית ומשה פרץ לא ידוע. אור אדי גם אני לא מכיר אבל הביצוע שלו ממש יפה. יש שם גם זמרים גדולים ששרים שירים על הפנים. אבל הרוב עדיין מעולה!

תודה,

אם יש לך דיבור עם המלהקים אני ישמח
בטח קובי פרץ רצה כסף כדי להחזיר את כל מה שהלך לו עם השלופים.. שרית ומשה- נהיו עמוסים בזמן האחרון.. סולחת להם
לכל מי שבלאומי קארד יש 50 שקל הנחה בקניית 2 הדיסקים האלה תמורת נקודה אחת.. אז אתם יכולים לנצל את זה.

חסר לי מישהו אחד או שתיים

רונן עניא שאני דיי בטוח שעוזי חיטמן כתב והלחין לו בעבר, אם לא בשבילו אני בטוח שהוא שר שירים שהוא כתב. וישי לוי שביצע חלק מהשירים שעוזי חיטמן כתב וגם הקליט, כמו ליסה, אחת ויחידה, מי ידע שכך יהיה צורם לי שישי לוי לא לוקח חלק בפרוייקט הזה.

i c u 2

New member
ליאור נרקיס - קפה או סרט

ליאור נרקיס מוציא את השיר "קפה או סרט" - סינגל שישי מתוך אלבומו ה- 13 שעתיד לצאת בחודש מאי הקרוב. בינתיים הוא מוציא אלבום בהופעה חיה, שהוקלט בהיכל התרבות, אחרי שסגר על הופעה בקיסריה בקיץ לכתבה המלאה מ mako

i c u 2

New member
../images/Emo41.gif שיר די דבילי אבל נדבקתי!

מה את אומרת קפה או סרט... דבילי כמו ערב טוב לך ומדביק באותה מידה..

למעלה