סקר חדש!!

../images/Emo240.gifסקר חדש!!../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

בפעם הקודמת נשאלתן
מה הייתן רוצות לראות יותר בפורום?
התשובות לפניכן
אבל בנות תקשיבו, גם בהקשר של הסקר, זוכרות את ההודעה הארוכה ההיא שכתבתי לפני איזה שבוע? אז אני שמחה שכולכן מסכימות איתי וכל זה, אבל אתן לא ממש עוזרות לי פה
אני לא יכולה לחשוב על דברים לבד בלי עזרה מאחרות, עם כל הכבוד לתפקיד המנהלת XD אז אני באמת מבקשת ממכן עזרה בפרסום, בהפצה, ובהצעת רעיונות חדשים (אפילו לא מסר אחד
די מאכזב
) אז קחו את זה לתשומת ליבכן
ועכשיו לסקר החדש...
איך לדעתכן יהיה האלבום החדש של מקפליי? קישור לסקר! מוזמנות להצביע ולכתוב פה את בחירתכן, תזרמווווווווו

../images/Emo109.gifההצבעה שלי...

הצבעתי ל"סביר כזה..." כי יש לי הרגשה שזו לא הייתה שנת השגשוג של הלהקה והשירים לא יהיו משהו, וטום סתם מתלהב כי הוא פשוט כזה

Ms Brightside D

New member
../images/Emo187.gifנחמד מאוד, אבל היו טובים יותר../images/Emo187.gif

פשוט כי אין על האלבומים הישנים שלהם, ורואים קצת התדרדרות בחלק מהשירים ברדיואקטיב, וכי דני התכער והוא שר אופרה, (סתם זה לא קשור, אבל ניחא
)

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

האלבומים הישנים בעייני הכי טובים
כי זה בעצם מה שגרם לי לאהוב את מקפליי
אבל אני בטוחה שהם גם יפציצו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא יודעת איך האלבום החדש יהיה

אבל הם אם הולכים בכיוון של רדיואקטיב ולמעלה ממנו הוא יהיה מדהים. רדיואקטיב הוא האלבום הטוב ביותר של מקפליי עד כה,והם באמת כתבו והלחינו אותו מדהים,וזה לא היה סתם פופ דביקיטשי(שזה בכלל בכלל לא רע,אבל זה נמאס מהר) שהיה בRON3F וגם קצת במושן.לדעתי כרגע מאלבום לאלבום הם הולכים ומשתבחים ואני מקווה שרדיואקטיב לא יהיה השיא שלהם מבחינה מוזיקלית. רדיואקטיב באמת אלבום מעולה,והוא קצת יותר רוק מהשירים האחרים שלהם ולדעתי זה מעולה!

MadBerry

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

אני הצבעתי "הכי טוב עד עכשיו" בתקווה שהוא באמת יהיה ככה :)

sweet shir

New member
אין לי שמץ של מושג

כאילו, אני סומכת עליהם ב100% שיעשו מוזיקה טובה, ואני לא מפקפקת בכך שאני אמות על האלבום... אבל לא יודעת, ההתלהבות של טום על השירים הסקסיים קצת מלחיצהXD

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gifהצבעתיייי../images/Emo26.gif

נחמד מאוד, אבל היו טובים יותר. אמ ולגבי זה שאפאחת לא עזרה לך וזה.. אני אנסה לחשוב על משו

../images/Emo73.gif נחמד מאוד, אבל היו טובים יותר D:

אני סומכת עליהם שהם יוציאו שירים טובים כמו שהם יודעים לעשות , אני פשוט לא חושבת שזה יכול להתעלות על הדיסקים הקודמים
, אבל מי יודע , אולי הם יפתיעו אותנו D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifהכי טוב עד עכשיו..

גאד, כל דיסק הם משתפרים ומשתפרים! עם פעם זה היה רק פופ על בחורות, עכשיו זה רוק עם ליריקס הרבה יותר טובים.. השנים וההתקדמות שלהם עושים טוב מאוד את העבודה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif לדעתי זה יהיה האלבום הטוב ביותר ../images/Emo45.gif

כמו שרייב אמרה, הם רק משתפרים עם השנים
הסגנון שלהם מתפתח לסגנון יותר רוקיסטי כמו שראינו בדיסק האחרון שיצא רדיואקטיב חוץ מכמה יוצאי דופן כמו 'דו יה' ו'סמייל' שהיו חייבים להכנס משום שנורו עוד מהאלבומים הראשונים. לדעתי האלבום יהיה גדול ויהיה משופר מאוד

MadBerry

New member
הם באמת היואמורים להיות באלבומים הראשונים?../images/Emo12.gif

טוב, די שמים לב

McLife135

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gifהצבעתי להכי טוב עד עכשיו ../images/Emo6.gif

נקווה שזה באמת יהיה ככה ושזה לא יאכזב

DannyMcFly

New member
הכי טוב עד עכשיו כי בתכלס כולנו רואות את

ההתקדמות של הבנים מאלבום לאלבום ואנחנו רואות את השינוי הגדול שעבר עליהם משירים פופים על זה שהם לא מצליחים להשיג בחורות לשירים עמוקים יותר שמדברים על נושאים יותר מתאימים להם ולגיל שלהם כמו אהבות נכזבות וכאלה

למעלה