עדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif עדכוני קאנטרי ../images/Emo168.gif

כל הדברים הקטנים שאין לאן לדחוף ובא לכם לחלוק, שרשרו לכאן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo68.gif מירנדה מרחרחת את הילרי סקוט

כשמירנדה נמצאת במרוץ אחר הבושם המוצלח היא הולכת לרחרח נקבות אחרות בוחרת מי מריחה הכי טוב וגונבת להן את הבושם. הנגנבת התורנית היא הילרי סקוט מליידי אנטבלום שמרססת על עצמה את לייט בלו של דולצ'ה וגבאנה. מירנדה מספרת שהילרי הייתה מתבשמת בלייט בלו במהלך הטור וכל פעם שהיא הייתה עוברת על ידה היא הייתה חושבת לעצמה ‘gosh, she smells so good’ אז היא גנבה לה את הבושם. קלאסית.

אוי זה בושם מעולה

גם אני השתמשתי בו פעם. בואו נתערב אגב שדילן בתוך שבוע תרכוש לעצמה את הבושם הזה

LeAnnDylan

Well-known member
שבוע זו היסחפות

הייתי צריכה רק 24 שעות. ואגב אני לא מאמינה שקניתי אותו. הוא גם פאקינג יקר (685 ש"ח) וגם לא מריח כזה טוב :| הכל בגלל הילרי הזאת
אני מזה מתגרשת ממנה |הא|

את לא נורמלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את לא מריחה בושם לפני שאת קונה אותו??? 690 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
האמת ../images/Emo250.gif

באמת התחלתי לאהוב אותו
היה לי קצת קשה בהתחלה כי אני אוהבת בשמים מתוקים והוא הכי רחוק שיש ממתוק. הוא גם יותר מידי מתוחכם בשבילי. הוא מריח כמו משהו שנשות עסקים ירססו על עצמן. בכל אופו סתם בשביל הקטע עילעלתי אתמול באיביי כדי לראות כמה יעלה לי לרכוש את הבושם הזה דרך האתר וכמעט שברתי את הקיר מרוב עצבים שגיליתי שהבושם + משלוח יעלה לי 245 ש"ח (וזה עוד כשעיגלתי כלפי מעלה כי לא הייתי סגורה על כמה עומד הדולר) מהיום אפילו לחם אני קונה דרך איביי!!#@!$

Guncrazy

New member
חח אני חושבת שהכוונה הייתה

שהיא גנבה לה את הריח של הבושם לא את הבקבוק בושם עצמו. אני מאמינה שהיא רכשה לעצמה בקבוק בשלה. אגב בלי קשר לכלום זה בושם ממש מסריח!

Guncrazy

New member
אני לא אוהבת את הבושם הזה

מענין אם הילרי החליפה בושם מאז

LeAnnDylan

Well-known member
גם מירנדה למברט תופיע בטקס הגראמי

אחרי שליידי אנטבלום הכריזו שיופיעו בגראמי, גם מירנדה הודיעה רשמית שהיא תופיע וזאת אחרי שבמשך חודשיים וחצי ההופעה שלה היא בגדר שמועה בלבד.

חשבתי שזה היה בטוח מאז שהודיעו על זה ../images/Emo6.gif

הו וול. חושבים שהם יופיעו יחד? אם כן זה יכול להיות מגניב

LeAnnDylan

Well-known member
הילרי סקוט שוחה עם דולפינים

כן כן זה לא מענין אותנו כל כך אבל יש תמונה שלה ושל החבר הקופיף שלה כריס טיירל

למעלה