עמודי הפרופיל עומדים להשתנות

RolyzCreations

New member
../images/Emo240.gif עמודי הפרופיל עומדים להשתנות

http://www.etsy.com/storque/etsy-news/tech-update-new-profile-pages-10978/?ref=fp_blog_title

RolyzCreations

New member
אני לא אוהבת שלא רואים את כל הטקסט

כמו בהודעת החנות צריך ללחוץ על read more כדי לקרוא הכל.

סיגליתא

New member
דבילים נשארים דבילים, לא הבנתי מה בדיוק

השתנה? הפרופיל יהיה בצד, בקיצור?

זה מאוד יפה, נקי, מסודר, אבל יש אבל

בעל החנות רואה את הכל בשלמות. אצלי הפייבוריטים חסומים לאחרים, אבל "אני" כבעלת החנות, כן רואה את כל המבחר, אז זה נראה טוב... אבל כשנכנסים לפרופילים שאין אפשרות לראות את הפייבוריטס של האחרים - העמוד נראה "גזור" לא מאורגן, חסר. גם הייתי מוסיפה מלבן כזה לשופ-פוליסיס - במקום הפייבוריטס. (שופ פוליסיס זה דבר מאוד מהותי מבחינתי.) ובמידה וכן רואים בפרופיל את כל הפייבוריטס (אלו 2 מלבנים ד"א - חנויות+פריטים) אז מפריע לי שכל התמונות באותו גודל - של כל התכנים שם - הייתי מעדיפה שהתמונות מהחנות שלי יהיו גדולות יותר - מודגש בגודל שונה - כדי שיהיה ברור לקורא/לקוח פוטנציאלי היכן הוא ושיישאר כמה שיותר זמן בחנות שלי.

Lilach O

New member
את לגמרי צודקת רונית! ...

חשבת על לכתוב לם מכתב? לדעתי יש לה כמה נקודות מאד חשובות!!!

בשביל לפתור את זה

הם היו צריכים לעשות פשוט מלבנים רוחביים לכל נושא, ואם חסר הפייבוריטס אז זה לא מפריע בעין....

RolyzCreations

New member
גם אצל הפייבוריטס מוגדרים כפרטיים

ואני לא רואה אותם בעמוד הפרופיל שלי. העמוד נראה לגמרי לא מאוזן, ומאוד מפריע בעין.

glassarah

New member
כדי לא להפנות לקוחות פוטנציאליים

שהגיעו לחנות שלך, לקנות אצל אחרים.

efratjewelry

New member
תודה! הסתרתי! במיוחד בפורמט החדש שקשה להבדיל

בין החנות שלי והפייבוריטס.

shelly47

New member
הם ביקשו באחד הפורומים בשבוע שעבר שלא להסתיר

הם התייחסו לאפשרות להסתיר פייבוריטס וביקשו שלא לעשות זאת כי האתר מאד יגדל וכולם יהנו מהתנועה, חלק מהקונספט של אטסי זה הקהילתיות ואם מסתירים פייבוריטס זה פוגם בערכים הללו. אבל הם פועלים הפוך ובאמת קשה להבדיל לכן גם אני אחסום...

shelly47

New member
יפה למארי שהדוגמא היא מהחנות שלה

טוב, יש לה קשרים עם רוקלי

tamtamdesign

New member
אני חייבת להודות שאני לא מוצאת טעם בהסתרה

להיפך, אני מרגישה שהפיבוריטס שלי, כמו האוצרות, הם חלק מהזהות של החנות שלי. אני מרגישה את היתרונות בקהילתיות ובפירגון ההדדי, ובא לי לשתף פעולה עם זה. אני מקפידה לתת לבבות רק למה שאני ממש אוהבת, כמו שגם באוצרות אני לא אשים אף פעם סתם משהו שהוא לא לטעמי רק בגלל שהוא מתאים לצבע...

חגיתל

New member
גם לא איכפת לי שיראו אותי אצל אחרים כמו שרואי

שרואים אחרים אצלי :)

riorita

New member
עוד לא החלטתי אם טוב להסתיר או לא איך אני

מסתירה אם אני רוצה? לא ראיתי שנותנים את האופציה של הסתרה?

למעלה