שאלון נוסף בנושא: מירי ומוסיקה

Music4Life

New member
../images/Emo240.gif שאלון נוסף בנושא: מירי ומוסיקה ../images/Emo240.gif

בגלל היובש ובגלל שנראה לי שאהבתם את השאלון שלי, למרות שאף אחד לא רשם תודה או שאהבתם...חשבתי להכין עוד אחד, והפעם טיפה שונה. השאלות לא יהיו רק על מיריל'ה אלא על מוסיקה בכללי....... אז מקווה ששוב תאהבו את השאלות שלי ושזה יתבל לכם טיפה את האוירה היבשה פה
אם זכור לכם, לאיזה שיר משיעה ראשונה או לראשונה אהבתם מיד באלבום "חדשות טובות"?
מה הסגנון מוסיקה האהוב עליכם? (חייבים לבחור רק אחד שהכי מדבר אליכם)
האם יש לכם כשרון כלשהוא במוסיקה, אם כן משהו? באיזה גיל גיליתם אותו?
מועדון אחרון שיצאתם אליו, איזה סוג מוסיקה היתה שם?
דיסק אחרון שקניתם היה של......?
האם תבואו להופעות הקרובות של מיריל'ה...הזאפות, שוני + ת"א? אם כן, מתרגשים לקראתם?
לאיזה שיר אתם הכי פחות מתחברים מהאלבום של מירי?
האם יצא לכם להתקל בגב' מסיקה ברחוב אי פעם? איפה, ספרו בקצרה.....
יצא לכם פעם לכתוב שיר? הראתם אותו למישהו, עשיתם איתו משהו או שזה מגירה בלבד?
איך המוסיקה משחקת תפקיד בחייכם הפרטיים? (מה היא מעניקה לכם?)
האם אתם מאזינים עכשיו לשיר מסוים - אם כן איזה?
איזה סגנון מוסיקה נראה לכם שיהיה הכי משעשע לשמוע את מירי שרה בו?
מכל השירים שבאלבום "חדשות טובות" האם היה שם שיר שכשאתם שומעים אותו, זה משכיר לכם את עצמכם, אם כן גלו לי איזה מהם ולמה?
האם גם לכם יש במחשב תיקיות של שירים מסודרות לפי סגנונות כמוני? זהו, שלא תגידו שזה הרבה מידי ואז לא תענו על הכל
.... מאחלת שבוע טוב, וגם שנה טובה
מחכה לראות את תשובותכם.

יאללה

לאיזה שיר משיעה ראשונה או לראשונה אהבתם מיד באלבום "חדשות טובות"? התזמורת ניגנה מה הסגנון מוסיקה האהוב עליכם? (חייבים לבחור רק אחד שהכי מדבר אליכם) מיינסטרים ישראלי האם יש לכם כשרון כלשהוא במוסיקה, אם כן משהו? באיזה גיל גיליתם אותו? לא, כלום! מועדון אחרון שיצאתם אליו, איזה סוג מוסיקה היתה שם? הסנטרל בהרצליה, מוזיקת מסיבות רגילה שמערבבת הכל. דיסק אחרון שקניתם היה של......? קרן. האם תבואו להופעות הקרובות של מיריל'ה...הזאפות, שוני + ת"א? אם כן, מתרגשים לקראתם? מקווה. לאיזה שיר אתם הכי פחות מתחברים מהאלבום של מירי? שתי גדות, לא שאני לא מתחברת, הוא סתם מעצבן. האם יצא לכם להתקל בגב' מסיקה ברחוב אי פעם? איפה, ספרו בקצרה..... הלוואי. יצא לכם פעם לכתוב שיר? הראתם אותו למישהו, עשיתם איתו משהו או שזה מגירה בלבד? לא יצא. איך המוסיקה משחקת תפקיד בחייכם הפרטיים? (מה היא מעניקה לכם?) שומעת המון, בכל רגע אפשרי, עושה כיף! האם אתם מאזינים עכשיו לשיר מסוים - אם כן איזה? סתם גלגלצ, בראש מתנגן עדיין הסולו של דיאנה. איזה סגנון מוסיקה נראה לכם שיהיה הכי משעשע לשמוע את מירי שרה בו? משעשע? ממ ראפ? מכל השירים שבאלבום "חדשות טובות" האם היה שם שיר שכשאתם שומעים אותו, זה משכיר לכם את עצמכם, אם כן גלו לי איזה מהם ולמה? ממ לא. האם גם לכם יש במחשב תיקיות של שירים מסודרות לפי סגנונות כמוני? לפי אומנים.

Music4Life

New member
../images/Emo29.gif עונה ואח"כ לילה טוב...

ובכן...... אם זכור לכם, לאיזה שיר משיעה ראשונה או לראשונה אהבתם מיד באלבום "חדשות טובות"?
ממה שזכור לי, זה היה יום ראשון, שיר קליט מאד... מה הסגנון מוסיקה האהוב עליכם? (חייבים לבחור רק אחד שהכי מדבר אליכם)
דאנס. האם יש לכם כשרון כלשהוא במוסיקה, אם כן משהו? באיזה גיל גיליתם אותו?
כן, אני כשרונית בשירה, יש האומרים
ואוהבת את זה בטירוף.
מועדון אחרון שיצאתם אליו, איזה סוג מוסיקה היתה שם?
המממ...מועדון...טוב זה היה לאחרונה , "ברזילאי" ושם היו הופעות של כל מיני חבר'ה שעושים ראפ ישראלי. משובח
שלמה ארצי, אוסף, וגם אוסף של שירי שנות ה-80...דיסקים מעולים
!!!! האם תבואו להופעות הקרובות של מיריל'ה...הזאפות, שוני + ת"א? אם כן, מתרגשים לקראתם?
כן כן כן, ברור שאני באה, חיכיתי לרגע הזה כבר זמן מה...וההתרגשות בשמיים מעכשיו!! לאיזה שיר אתם הכי פחות מתחברים מהאלבום של מירי?
אני חייבת להגיד שאני ממש לא אוהבת את "נוצות", ובחיים לא אוכל להתחבר לשיר הזה כי הוא פשוט...משעמם אותי. איטי מידי בשבילי. האם יצא לכם להתקל בגב' מסיקה ברחוב אי פעם? איפה, ספרו בקצרה.....
אכן יצא
פעם אחת...וזו היתה חוויה שלא אשכח. מירי היתה נפלאה
סיפרתי על זה כבר אז לא אחזור על זה. יצא לכם פעם לכתוב שיר? הראתם אותו למישהו, עשיתם איתו משהו או שזה מגירה בלבד?
כן כמה שירים...בעיקר מתוך אהבה נכזבת. הראתי שיר אחד לידיד שלי...אבל כולם הם שירי מגירה בלבד! איך המוסיקה משחקת תפקיד בחייכם הפרטיים? (מה היא מעניקה לכם?)
אוי, כ"כ הרבה...לא סתם קוראים לי "Music4Life", מוסיקה מרוממת את רוחי, מצילה אותי מכל מצב, מסממת אותי, מרגיעה אותי, זוורעת בי אנרגיות מחודשות ובעיקר בעיקר מסיבה לי אושר עילאי
האם אתם מאזינים עכשיו לשיר מסוים - אם כן איזה?
כן...נחשו.
מירי כמובן ועם השיר "טיפה טיפה", היה בא לי עליו עכשיו.... איזה סגנון מוסיקה נראה לכם שיהיה הכי משעשע לשמוע את מירי שרה בו?
אני חושבת שראפ
חחחח תארו לעצמכם...כמה לא מתחבר אליה. מכל השירים שבאלבום "חדשות טובות" האם היה שם שיר שכשאתם שומעים אותו, זה משכיר לכם את עצמכם, אם כן גלו לי איזה מהם ולמה?
אני חושבת ש"על הכתף של תל אביב" כי זה בול אני! גם לפני שאהבתי את מיריל'ה, היתה לי אהבה גדולה לעיר שלי: תל אביב
. יש בעיר הזאת קסם מיוחד שקשה להסביר, גם עם בעיות החנייה והצפיפות, זו העיר שלי ותמיד תאר אהובה בליבי. אני מאוהבת כל כך בעיר הזאת, בכל דבר שקשור בה, כל המקומות, הסגנון, האנרגיה בה. היא נפלאה ואין שניה לה בארץ. האם גם לכם יש במחשב תיקיות של שירים מסודרות לפי סגנונות כמוני?
טוב זה כבר עונה לכם...יש לי במחשב מאות שירים אם לא אלפים...מסודר לפי סגנונות מוסיקה. וגם טיפה לפי אומנים... מאחלת לכולם לילה טוב
ובנימה נחמדה זאת, גם המון המון המון מזל טוב למדהימה - דיאנה, מזל טוב על הזכייה שלה ב"כובד נולד", הייתי בעדה ואני שמחה עד הגג על הזכייה, מגיע לה, מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!

Music4Life

New member
../images/Emo208.gif מה, אין עוד שרוצים לענות??

יעני השקעתי סתם?

Music4Life

New member
וואו איזה עצלנונים!!

חחח. טוב אז אני מבינה מזה שאתם לא הכי בקטע של שאלונים? סבבה, שאני אדע..כי במקומות אחרים ממש אהבו....אם אתם לא אוהבים לענות על שאלות וזה מעייף, אין בעיה, אני רק צריכה לדעת שאני לא יעשה סתם, כי זו די השקעה...

sp400

New member
דיברתי על עצמי

וזה בסדר שאלונים זה מפעיל את הפורום

Music4Life

New member
זה בסדר, נראה לי הרוב בדעה שלך.

שזה מעייף אותם, לא נראה לי שיש פה ביקוש לזה...

ה 22

New member
וואוו באמת את משקיעה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

האם יש לכם כשרון כלשהוא במוסיקה, אם כן משהו? באיזה גיל גיליתם אותו? נגינה באורגן- מגיל 11 אולי.. וגיטרה- ממש לפני שנה וחצי בערך דיסק אחרון שקניתם היה של......? אחותה של מירי ........................ קרן
האם יצא לכם להתקל בגב' מסיקה ברחוב אי פעם? איפה, ספרו בקצרה..... לא. אני לא גרה בתל-אביב ויותר נכון לא נמצאת שם. למעט פעמים שהייתי חייבת. אז.. הסיכויים קלושים :) יצא לכם פעם לכתוב שיר? הראתם אותו למישהו, עשיתם איתו משהו או שזה מגירה בלבד? כתבתי שיר אחד אולי... ולמרות שלא חשבתי, הראתי אותו. איך המוסיקה משחקת תפקיד בחייכם הפרטיים? (מה היא מעניקה לכם?) מוזיקה- מעל הכל היא דבר רוחני לכן אנשים מרגישים התעלות מסויימת (אם זה מוזיקה שהם מחוברים אליה) ועצבים או אי שקט כשהמוזיקה לא תואמת לפן הנשמתי שלהם..
בכל אופן, אצלי יש פעמים שאני ממש צריכה להאזין למוזיקה והיא עושה לי ממש טוב ויש פעמים שאין לי רצון לשמוע כלום ובא לי רק שקט. כדי לפתוח ת'מחשבה האם אתם מאזינים עכשיו לשיר מסוים - אם כן איזה? לא. כי אני כותבת... ויותר נוח לי שקט. עוד דקה אני חוזרת לצייר משהו שהתחלתי, אז אני מניחה שכן אשים מוזיקה. אבל ממש רגועה.. הכי מתאים לאופי הציור כרגע
איזה סגנון מוסיקה נראה לכם שיהיה הכי משעשע לשמוע את מירי שרה בו? הכל מסתדר לי עליה..
האם גם לכם יש במחשב תיקיות של שירים מסודרות לפי סגנונות כמוני? חח לא. אצלי מסודר לפי אמנים. אבל אני שוקלת לעשות לי תקיות של שירים לפי סגנונות.. אגב,
פעם שעברה מילאתי את השאלון מושקע.. ונמחק לי... וכבר ההיתי צריכה לעשות דבר אחר.. בכל מקרה, ישר כח על השאלונים. יש מצב שיש כאלה שלא נכנסו עדיין, כמוני, רק היום ראיתי.

EVGIRL

New member
יאללה גם אני עונה../images/Emo9.gif

אם זכור לכם, לאיזה שיר משיעה ראשונה או לראשונה אהבתם מיד באלבום "חדשות טובות"?-"חדשות טובות"..התחברתי אליו על ההתחלה
מה הסגנון מוסיקה האהוב עליכם? (חייבים לבחור רק אחד שהכי מדבר אליכם)-אממ...פופ-רוק האם יש לכם כשרון כלשהוא במוסיקה, אם כן משהו? באיזה גיל גיליתם אותו?-אממ...כן,אני מנגנת על גיטרה כבר מגיל 10 בערך...לצערי לא מקצועי,אבל יש מצב שבקרוב זה יתחיל להיות יותר מקצועי
מועדון אחרון שיצאתם אליו, איזה סוג מוסיקה היתה שם?-אולטראסאונד,הייתה שם מוסיקה שחורה והרבה מאד ישראלית. דיסק אחרון שקניתם היה של......?-ליידי גאגא...כן כן,אני אוהבת את הפסיכיות שבה.
האם תבואו להופעות הקרובות של מיריל'ה...הזאפות, שוני + ת"א? אם כן, מתרגשים לקראתם?-מקווה שכן,נראה איך זה מסתדר. לאיזה שיר אתם הכי פחות מתחברים מהאלבום של מירי?-נוצות האם יצא לכם להתקל בגב' מסיקה ברחוב אי פעם? איפה, ספרו בקצרה.....סתם ככה ברחוב?לצערי לא.:/ יצא לכם פעם לכתוב שיר? הראתם אותו למישהו, עשיתם איתו משהו או שזה מגירה בלבד?-חחחחח כן..שהייתי מאד קטנה.אחרי כמה שנים התחלתי לצחוק על עצמי והוא נשאר במגירה בלבד! איך המוסיקה משחקת תפקיד בחייכם הפרטיים? (מה היא מעניקה לכם?)-תפקיד דיי מרכזי..רוב היום אני שומעת מוזיקה..גם בבסיס ושאני בבית אני רוב הזמן מנגנת ושומעת מוזיקה...פשוט מעניקה לי תחושה של חיים,אושר,משמעות כלשהי! האם אתם מאזינים עכשיו לשיר מסוים - אם כן איזה?-התקווה 6-"כל יום מחדש" איזה סגנון מוסיקה נראה לכם שיהיה הכי משעשע לשמוע את מירי שרה בו?-אמממ...ואללה שאלה טובה שאין לי כולכך תשובה עליה... מכל השירים שבאלבום "חדשות טובות" האם היה שם שיר שכשאתם שומעים אותו, זה משכיר לכם את עצמכם, אם כן גלו לי איזה מהם ולמה?-"הוכחה",אני מאד מאד מתחברת לשיר הזה...הרבה דברים בו מזכירים לי אותי בכל מיני מצבים...נשאיר את זה ככה
האם גם לכם יש במחשב תיקיות של שירים מסודרות לפי סגנונות כמוני?-לא
היה נחמד מאד

ofree15

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אם זכור לכם, לאיזה שיר משיעה ראשונה או לראשונה אהבתם מיד באלבום "חדשות טובות"? התזמורת נגנה מה הסגנון מוסיקה האהוב עליכם? (חייבים לבחור רק אחד שהכי מדבר אליכם) נראה לי שפופ האם יש לכם כשרון כלשהוא במוסיקה, אם כן משהו? באיזה גיל גיליתם אותו? ניסיתי להתחיל לנגן על גיטרה לפני חודש
מועדון אחרון שיצאתם אליו, איזה סוג מוסיקה היתה שם? מסיבת בת מצווה לאחותי, מזרחית כמובן.. דיסק אחרון שקניתם היה של......? קרן פלס
האם תבואו להופעות הקרובות של מיריל'ה...הזאפות, שוני + ת"א? אם כן, מתרגשים לקראתם? אני מקווה שכן, זה יותר תלוי באמא שלי מאשר בי.. לאיזה שיר אתם הכי פחות מתחברים מהאלבום של מירי? נראה לי ש"עזבוני לנפשי" האם יצא לכם להתקל בגב' מסיקה ברחוב אי פעם? איפה, ספרו בקצרה..... לא.. חח
יצא לכם פעם לכתוב שיר? הראתם אותו למישהו, עשיתם איתו משהו או שזה מגירה בלבד? מגירה בלבד
איך המוסיקה משחקת תפקיד בחייכם הפרטיים? (מה היא מעניקה לכם?) בד"כ רוגע, זה כייף להיות לחוצים או עצבניים, להקשיב לשיר ולהרגיש איך הכל יורד פתאום, כמו נפילת מתח כזאת.. האם אתם מאזינים עכשיו לשיר מסוים - אם כן איזה? כן, "פעם" איזה סגנון מוסיקה נראה לכם שיהיה הכי משעשע לשמוע את מירי שרה בו? רוק-מטאל מכל השירים שבאלבום "חדשות טובות" האם היה שם שיר שכשאתם שומעים אותו, זה משכיר לכם את עצמכם, אם כן גלו לי איזה מהם ולמה? אני חושבת ש"על הכתף של תל אביב" כי לדעתי השיר מדבר על מישהי שלא חושפת את הרגשות שלה לאחרים, רק לים, ושהרגשות והחולשות שלה, יעלמו עם הגלים.. וכזאת אני
האם גם לכם יש במחשב תיקיות של שירים מסודרות לפי סגנונות כמוני? לא, אצלי התיקיות לפי זמרים

Music4Life

New member
או קצת יחס../images/Emo45.gif

שמחה שגיליתם את השאלון, הוא חיכה לכם בזרועות פתוחות
תודה על המחמאות...אני טובה בדברים האלה ספציפית ואוהבת לעשות.

veredmp

New member
אענה חלקית, כהרגלי בקודש

אם זכור לכם, לאיזה שיר משיעה ראשונה או לראשונה אהבתם מיד באלבום "חדשות טובות"?
את השירים של קרן, אריק, עפר, ו"התזמורת נגנה". השאר היו צריכים עוד כמה שמיעות.
לעצמי - קרן פלס. במבצע מדהים של שמפו ודיסק ב-35 שקלים
וקניתי השבוע לאמא את המהדורה המיוחדת של פוליקר ל"אפר ואבק".
האם תבואו להופעות הקרובות של מיריל'ה...הזאפות, שוני + ת"א? אם כן, מתרגשים לקראתם?
אכן מגיעה. מתרגשת קצת לקראת הראשונה. התגעגעתי נורא.
לאיזה שיר אתם הכי פחות מתחברים מהאלבום של מירי?
|עזבוני לנפשי" ו"נוצות" (שלמרות שהמילים שלו מדהימות, הלחן עדיין קצת מציק לי)
האם יצא לכם להתקל בגב' מסיקה ברחוב אי פעם? איפה, ספרו בקצרה.....
לא זהו, נשברתי (וזה עוד אחרי שמחקתי חצי באמצע
)

veredmp

New member
לא ממש, אבל בכל זאת

אי אפשר להשוות את ההתרגשות של הופעה אחרי שלא ראיתי אותה הרבה זמן להתרגשות של הופעה כשראיתי אותה כמה ימים לפני.....

veredmp

New member
רק להדגיש ../images/Emo3.gif

כשאמרתי "לא ממש", לא התכוונתי שאני לא ממש מתרגשת לפני הופעות, אלא שלא ממש מפסיקים להתרגש......

Music4Life

New member
זה משהו אחר, בזה את צודקת../images/Emo45.gif

ובגלל זה בדיוק לי הכי כיף שבעולם להיות בהופעה אחרי ש-נ-ה כמעט שלא הייתי ועוד אלבום חדש דנדש

Music4Life

New member
תודה על התיקון...

חשבתי שאת מתכוונת שאת "לא ממש" מתרגשת...
עכשיו הבנתי אותך.

Koala Girl

New member
עונה

כמה זמן לא הייתי בפורום הזה
אם זכור לכם, לאיזה שיר משיעה ראשונה או לראשונה אהבתם מיד באלבום "חדשות טובות"? משמיעה ראשונה אהבתי את הכתף של ת"א,שהיא שרה בהופעה של קרן מזמן... מה הסגנון מוסיקה האהוב עליכם? (חייבים לבחור רק אחד שהכי מדבר אליכם) מזה זה אחד
אין לי סגנון שאני מקובעת עליו,אני שומעת הרבה דברים.. האם יש לכם כשרון כלשהוא במוסיקה, אם כן משהו? באיזה גיל גיליתם אותו? לא מועדון אחרון שיצאתם אליו, איזה סוג מוסיקה היתה שם? לא מועדון,אבל הייתי אתמול בבר מצווה והיה רק מזרחית
דיסק אחרון שקניתם היה של......? קרן האם תבואו להופעות הקרובות של מיריל'ה...הזאפות, שוני + ת"א? אם כן, מתרגשים לקראתם? אולי לזאפה ת"א,נראה בהתאם לתקציב
לאיזה שיר אתם הכי פחות מתחברים מהאלבום של מירי? נטלי (לקח לי המון זמן ללמוד לחבב אותו,אבל עדיין מכולם הוא הכי פחות מועדף עלי) האם יצא לכם להתקל בגב' מסיקה ברחוב אי פעם? איפה, ספרו בקצרה..... כן חח ראיתי אותה פעם על אופניים באבן גבירול
עברתי מעבר חציה והיא עברה מולי
יצא לכם פעם לכתוב שיר? הראתם אותו למישהו, עשיתם איתו משהו או שזה מגירה בלבד? אמ,בעיקר שטויות.. איזה סגנון מוסיקה נראה לכם שיהיה הכי משעשע לשמוע את מירי שרה בו? הבי מטאל,לא הייתי מגדירה את זה משעשע
מכל השירים שבאלבום "חדשות טובות" האם היה שם שיר שכשאתם שומעים אותו, זה משכיר לכם את עצמכם, אם כן גלו לי איזה מהם ולמה? מהאלבום הזה לא...הכי דומה זה "שתי גדות" אני מקשרת את זה לי ולחברה טובה שלי.... האם גם לכם יש במחשב תיקיות של שירים מסודרות לפי סגנונות כמוני? אני מנסה,אבל כל פעם זה מתבלגן מחדש!

עונהה!! סופסוף יש זמן!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif

אם זכור לכם, לאיזה שיר משיעה ראשונה או לראשונה אהבתם מיד באלבום "חדשות טובות"? לגמרי "היי אחותי"! מה הסגנון מוסיקה האהוב עליכם? (חייבים לבחור רק אחד שהכי מדבר אליכם) מוזיקה ישראלית! האם יש לכם כשרון כלשהוא במוסיקה, אם כן משהו? באיזה גיל גיליתם אותו? כשהייתי קטנה ניגנתי בפסנתר.. אחר כך גיליתי את השירה, בכיתה ט' בערך.. ואני מנגנת בגיטרה כבר שנה וחצי שזה מזה כיף!! מועדון אחרון שיצאתם אליו, איזה סוג מוסיקה היתה שם? לא יוצאת למועדונים! חברים שלי כן.. אני לא מתה על זה
דיסק אחרון שקניתם היה של......? מיכל גבע! תותחית! האם תבואו להופעות הקרובות של מיריל'ה...הזאפות, שוני + ת"א? אם כן, מתרגשים לקראתם? לא...
שוני רחוק מדי, והזאפות באמצע שבוע ואני לומדת!... לאיזה שיר אתם הכי פחות מתחברים מהאלבום של מירי? לא חושבת שקיים אחד כזה... לכל אחד מהשירים אני מתחברת בצורה אחרת... האם יצא לכם להתקל בגב' מסיקה ברחוב אי פעם? איפה, ספרו בקצרה..... אממ... פגשתי אותה בסטודיו B פעם.. יום אחרי יום.. זה באמת הייתה פגישה מצחיקה ולא צפויה, אבל זה היה נורא נחמד.. זה גם היה בתחילת התקופה שהתחלתי לאהוב אותה אז זה עשה את הפגישה הזאת מרגשת יותר! יצא לכם פעם לכתוב שיר? הראתם אותו למישהו, עשיתם איתו משהו או שזה מגירה בלבד? כן... בעקרון את כל השירים שכתבתי שאני אוהבת אני מראה לחברה הכי טובה שלי... ות'אמת שיש שני שירים שלי בערך שהראתי למירי... ואמא שלי שמעה שיר אחד או שניים גם... (אני גם מלחינה אותם, תמיד! חח) איך המוסיקה משחקת תפקיד בחייכם הפרטיים? (מה היא מעניקה לכם?) החיים שלי לגמרי... תמיד בסרטים של המשפחה שלי, כשאחיות שלי ואני קטנות אז תמיד יש מוזיקה בבית וזה מצחיק.. ועד היום זה ככה... יום אחד קמתי בבוקר והיה שלמה ארצי ברקע, הייתה גם שבת אחת שאמא נכנסה לי לחדר בבוקר לקחה את הדיסקים של מירי (בלי ששמתי לב) ואז התעוררתי ומירי הייתה ברקע בקולי קולות חחחח זה היה בוקר קסום! האם אתם מאזינים עכשיו לשיר מסוים - אם כן איזה? לא ממש... איזה סגנון מוסיקה נראה לכם שיהיה הכי משעשע לשמוע את מירי שרה בו? אני אישית הכי אוהבת לשמוע את מירי בשירי מחזמר כאלה... כמו שעשו בעיבוד של "טיפה טיפה" מכל השירים שבאלבום "חדשות טובות" האם היה שם שיר שכשאתם שומעים אותו, זה משכיר לכם את עצמכם, אם כן גלו לי איזה מהם ולמה? "היי אחותי" אני תמיד מרגישה שהוא עליי, כל המשפטים כמו "מעבודה לעבודה עוד יש לך להספיק" , "מעבודה אל הילדה שלך כמעט שכחת לאסוף את הילדה שבך" אחד המשפטים האהובים עליי! וגם נוצות הרבה פעמים אני מרגישה שזה נורא מזכיר... כל השונות... סיפור ה"אחרת"... האם גם לכם יש במחשב תיקיות של שירים מסודרות לפי סגנונות כמוני? לא.. יש לי לפי אומנים

למעלה