שיחה אסטרטגית בין אתי וקרן

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif שיחה אסטרטגית בין אתי וקרן ../images/Emo240.gif

אתי מוכיחה שלא הפנימה שום דבר מעצותיו של יוני... יוני ניסה להגיד לה לא לקחת צד, ואתי שוב לוקחת צד... מדברת עם קרן על האסטרטגיה שלה כיצד לשרוד במשחק (נחמדה לדניאל כדי ש-"איתן לא ידיח אותה") -- ומנסה לתת לקרן חיבוק דוב ולמנוע ממנה להתרחק. מצחיק אותי איך שאתי לא מבינה שכל פעם שהיא מנמיכה את הקול ולוחשת, היא רק מעוררת יותר חשד וסלידה... אתי מצביעה למעלה ואומרת "דיברו איתי בזה... אז מה אני אעשה" קרן מסבירה לה שהיא לא משחקת למצלמה כמו שצריך, ואומרת לה: "לא, אבל את עושה את זה בשביל עצמך, בשביל הנפש שלך..." איזה קרקס

KEEK

Member
אתי אמרה לקרן

שהיא מדברת עם דניאל כדי שאיתן לא ידיח אותה?

רגע רק רגע

Active member
אכן כן.

אמרה שנסגרו לה כמעט כל הדלתות ודניאל היא הדרך היחידה לשמור את עצמה במשחק.

KEEK

Member
מעניין..

חבל שהיא לא יודעת איך להיות אסטרטגית בשקט.

Klayhamn

New member
כן

אמרה "שהוא לא ידיח אותי.." (לא אמרה את המילה "כדי", אבל אנחנו כבר יודעים מהעבר שהיא לא משתמשת במילה הזו -- כמו שאמרה לליהי: "את עם בן, שהוא לא ידיח אותך"). היא אמרה את המילים המדוייקות האלה -- את המילים שלפני כן אני לא זוכר בדיוק, אבל היא דיברה על זה שהיא מתקרבת ומדברת עם דניאל אחר כך המשיכה ואומרה "שעה פה, שעה שם... יאללה" (כלומר, היא רק צריכה להקדיש שעה לדניאל או שעה למישהו אחר, והלב שלה ישאר עם קרן)

ליאורי13

New member
מאז שהייתה מועמדת

היא פועלת נמרצות אסטרטגית לא נראה לי שאתי תשחרר את קרן, היא רכושנית מידי ליהי,אתי וקרן פועלות שם אסטרטגית מתחילת התכנית, וזה ימשך כך

KEEK

Member
האמת אין שום רע בזה שהיא פועלת אסטרטגית

אני מאמין שכל אחד שם פועל ברמה מסויימת לפי אסטרטגיה. אף אחד לא יכול להיות חף מאינטרסים יש כאלה יותר ויש כאלה פחות ואין ספק שאתי כולה אסטרטגיה אחת גדולה אני פשוט מתפלא שהיא עד כדי כך מטומטמת שהיא אומרת את זה בקול רם שכל הקהל רואה אין שכל..

Klayhamn

New member
אין ספק שהיא הכי פחות מתוחכמת שם

הכי מצחיק הלחישות האלה... היא באמת חושבת שמישהו חושב שהיא אותנטית, כנה ואמיתית, שכל כמה דקות היא לוחשת דברים (גם כשאין לידן אף אחד שיכול לשמוע -- כלומר - שהיא בעצם רוצה להסתיר מהמצלמות משהו)?

KEEK

Member
איך היא אמרה לאורן ובן בפרק -

"מי שאומר לך כל רגע נשמה שלי.. חיים שלי.. ממנו הכי תזהר" אמרה וצדקה

Klayhamn

New member
אתי היא תופעה מעניינת

היא טוענת ש-"כל הבית צבוע" --- מה שקורה בפועל הוא שהיא מרגישה שהבית מאלץ אותה להיות צבועה, כדי לשחק את המשחק ולנצח. היא כנראה יודעת/מרגישה שאם היא תהיה אמיתית (ולא "תאהב את כולם") היא לא תזכה, כי היא מטבעה טיפוס די אנטי-סוציאלי, אז היא עושה מה שלדעתה "צריך" -- להיות "נחמדה לכולם" - ואז היא מרשה לעצמה (בחוסר תחכום משווע) לרכל עליהן מאחורי גבן. בפועל המצב הפוך לגמרי, אם אתי לפחות לא הייתה צבועה, אלא באמת סתם מרוכזת ב-2 החברות שלה ( כמו שענבר, ענת ואיילת היו בהתחלה, לפני ה-"נפילה"), כנראה שהיו מצביעים לה הרבה יותר אבל בסופו של דבר לשלושתן אין הרבה שכל. לקרן יש הכי הרבה מהשלוש, אבל היא פשוט הימרה לא נכון, ועכשיו היא מנסה (בצורה מאוד מגוחכת) לרדת מהסולם שלה... אבל הצביעות והשנאה היא אינהרנטית לה, ולכן היא תמיד יוצאת. קרן מספיק מטומטמת כדי לא להבין שאם היא אומרת לאתי (אחרי שאתי מסבירה שהיא מתנהגת לדניאל יפה רק כדי שאיתן לא ידיח אותה) - "אבל את עושה את זה גם בשבילך..." - שכולם רואים את השקר שלה, ואף אחד לא קונה את ההצגה הזו...

KEEK

Member
אי אפשר להגיד על קרן שאין לה שכל

קרן בחורה חכמה מאוד. היא גם יודעת לנתח דברים שקורים סביבה מצויין אני חושב שהיא אחת מהבנות היותר חכמות בבית. הבעיה שלה היא שהאינטילגנציה הריגשית שלה לא קיימת. אין אצלה דבר כזה. היא בחורה פשוט רעה. והנחשיות שבה גוברת על החוכמה.. זה פשוט משתלט עליה והכל יוצא לה לא טוב. והיא עכשיו בסלט כל כך גדול שהיא גם איבדה את קו המחשבה. אבל היא בחורה ממש לא טיפשה.

Klayhamn

New member
אני לא חושב שהיא "טפשה"

אבל היא לא מספיק חכמה להבין שאנחנו יכולים לקרוא דרך השקרים והצביעות שלה -- כשהיא אומרת לאתי "אבל את עושה את זה בעצם בשבילך" (אודות דניאל). אני מאמין לה שהיא חושבת שמישהו קונה את זה. אדם חכם היה יודע שלא יקנו את זה.

מרוב שקרן חכמה היא ברמנית מסרוחה ../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

כל החברות שלה התקדמו בחיים והילדה בת 25 נשארה לעבוד באיזה בר מסרוח

אתי זה אורנג אוטנג בלונדיני ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך כושית עילגת נהייתה שבדית

למעלה