שמעתם את אתי?

קשקשה9

New member
../images/Emo240.gifשמעתם את אתי?

כשהיתה בחוץ אנשים אמרו לה שהיא עשתה עליהום על ליז

קשקשה9

New member
אופס נשלח לפני הזמן ,סליחה

אתי כולה בשוק איך אומרים דבר כזה
אין מודעות עצמית לבחורה

רינתי77

Active member
אני לא יודעת בקשר אליה, אבל מה שבטוח שאני

מייחלת לאחת כל פעם שאני רואה אותה.

שריוקי

New member
אהה.....חחחח,בארור,כבר אמרנו שהמציאות שלה

זו לא המציאות המציאותית.היא ודאי חושבת שכך צריך לנהוג...היא הבסיידר פה.טוב שאמרו לה,רק שזה לא ישלח אותה שוב למיון.

שאפולי

New member
המרוויחה הגדולה מכל הפיאסקו הזה

היא דניאל- והחדשות. אני מעריכה שאחרי ה24 שעות הללו- איתן ירד מקרן (אם כי צפוי מלחמה מול עצמו)

שריוקי

New member
נמתין ונחכה....ותקשיהו לאתי...

אתי לדניאל...קשה לך..תבואי אלי..אני חברה שלך כן קרן לא קרן..תבואי ד'ברי איתי..חה חה חי חי חה.אהה....ואמרה גם...אין לך מה לדאוג,איתן יהייה רק שלך....

נעמה8080

New member
אני שואלת ברצינות

השקרים והצביעות שלה זה כבר מחלה? היא לא יודעת מה היא מוציאה מהפה? ברצינות אני שואלת.

elvis18

New member
מגיע לה ...

אני חושב בלי שום ספק שאת הדמות המגעילה ביותר והרעה ביותר בתולדות הריאליטי השיראלי היא לוקחת ביג טיים , היא אפילו יותר זוועה מחודדה הזאת שהעיפו מבית האח הגדול ...ההיא אומנם קיללה והייתה מאוד תוקפנית ,זה נכון ,אבל כמות הלכלוכים שהיא עשתה על כולם קטנה משמעותית בהרבה ממה שאתי עושה ,והיא גם הייתה הרבה פחות צבועה מאשר אתי .. לדעתי אתי לוקחת את תחרות הגועל נפש בריאלטי בהליכה ... וגם א תתחרות החוסר מודעות היא לוקחת מקום ראשון\שני ,בתחרות עם ג'קי (חוסר מודעות זה לא דבר רע ,זאת קטגגוריה אחרת בתחרות)

מאז שאתי, ליהי וקרן, העומדו להדחה, הן מיתנו

את ההתנהגות שלהן. נהיו חברות של ענבר, איילת וענת. הן קיבלו שוק, כאשר שלושתן העומדו להדחה.

למעלה