שמעתם את הסינגל של מיי?

../images/Emo240.gif שמעתם את הסינגל של מיי?

(הזדמנות לגלות את האייקונים החדשים
) http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-e53a3492f0d9321004.htm זה היה מהיר..לא עברו בקושי 10 ימים וכבר מוציאה סינגל ואפילו עוד אחד עם הלהקה?
זריזה הבחורה.. בעייני דווקא שיר מיוחד כזה..מנגינה מגניבה,מילים קצת ציניות על עצמה גם "("תודה שבאתם לראות אותי נופלת") אבל יותר נורמלי ומבוצע טוב יותר מ"תן לי בראש"..מה דעתכם?

שונית 7

New member
טוב במקרה הזה

אני דווקא לא מסכימה איתו ,כי לדעתי יש בשיר הומור עצמי..אבל בגדול בלי קשר לשיר הספציפי הזה..באמת לא הרגשתי ממנה שום רגש שמגיע אלי אלא רק אקרובטיקה של שירה והופעה..נחיה ונראה..

שונית 7

New member
אז ככה

להפתעתי אהבתי.היא כנראה יותר מתאימה לשיר את השירים שלה מאשר קאוורים כי לפחות 8 קאוורים ממש לא אהבתי כולל תחזור תחזור של משינה . ד"א הייתה גם דוגמית לסינגל שני באנגלית עם הלהקה שלה שנשמע טוב... מה שמטריד אותי הוא שלהערכתי יש דיסקים מוכנים מראש אחד בעברית אחד באנגלית שחיכו רק ליחצ של כוכב נולד וזה נראה לי דיל סגור מראש עם 2 חברות התקליטים ועם כוכב ..והתחושה הייתה לפחות לי שניסו לקדם אותה בכוח גם כשהביצועים לא היו משהו.

כן היו לה כמה מוצלחים וכמה לא..

גם אני לא התלהבתי מהביצוע שלה בגמר למשינה ולכן לדעתי הפסידה לולדי ורוני, יכלה לקחת איזה שיר רוק או אפילו פופ ולתת לו אינטרפציה וקאבר מהפכני כמו שעשתה לכמה שירים בעונה.. במקום להפוך את "תחזור תחזור " למשהו כמו "תירדם תירדם.."
, חבל...כי באמת נראה שיש לה את "זה".. אבל משהו בשיר החדש שלה באמת שונה. .משהו קברטי כזה..לא רגיל. אני לא בטוחה מה התכנונים של טדי עליה,הרי פסטיגל וטלנובלה לא נראה לי שהיא תעשה..מה שמוביל לשאלה מה קרה שפתאום מוכנים לקבל משהו שהוא לא ממש "קומוניקטבי" ו"מיינסטרים"?אולי הם בונים על דלומי לתפקיד ה'ילדה הטובה' ומיי תהיה המשהו האחר עד שגם לה יימאס מזה..

נשמע לא רע בכלל...

יש מצב שנסגרו עניינים בין ההפקה של כוכב נולד לחברות התקליטים מראש...

תודה..דווקא את זה

פחות אהבתי..אני צריכה להתרגל אליה בסגנון הראפרי הזה..קצת חופר לי אחרי כמה דקות
אבל כמובן כל אחד וטעמו

שונית 7

New member
ואני דווקא זוכרת אם אני לא טועה../images/Emo6.gif

סגנון ראפרי (חופר?) שמאוד אהבת

../images/Emo3.gif את טיפונת מתבלבלת

(אם ל
הכוונה
) יש הבדל בין ראפ לעומת היפ הופ/אלקטרוני וכד' ואם כבר מדברים שמתי לב שהתפתח התחום ויש כאלו עושים היפ הופ ישראלי לא רע בכלל ...אני מוצאת לי מכל אחד את הכמה שירים שיותר כיף לשמוע וזהו, אבל פה מיי שרה בכלל באנגלית ויכול להיות ששיר אחר אני כן אוהב, לזה פחות התחברתי..:)

שונית 7

New member
אוקי אוקי קיבלתי את התיקון../images/Emo6.gif

ולגבי מיי ,ממש לא דחוף לי אם אהבת או לא אהבת
, אני אחרונה שאגן עליה,אם שמת לב פיתחתי כלפיה אנטגוניזם די חזק. אז אם אני מציינת שיר שלה שדי אהבתי ...תאמיני לי זה עולה לי בריאות
לגבי היפפ הופ מוזמנת לביא לינקים לשירים שאהבת

למעלה