שרשור עדכוני לילה ויומולדת

../images/Emo240.gifשרשור עדכוני לילה ויומולדת../images/Emo240.gif

מזל טוב לקרן. יש להם מסיבה... ואני? הולכת לישון ומהר

noaxxx

New member
אמרתי לסוזי, אני עוד פה.. שיהיה לילה טוב ../images/Emo13.gif

רינתי77

Active member
ברגע זה הפרצופים שלהם ממש מעוררים בי אלימות

בא לי לחלק כאפות לכולם

merilue

Well-known member
חחח לא להתעצבן רינתי

אל תדאגי כול קילב ג'ה יומו מי שרע/ה לא ילך לו במשחק הזה לאורך זמן,חייבים להאמין

sivan513

New member
הם חייבים להכניס בנים חדשים

הבנים שם רוקדים כמו מפגרים

עינת 1

New member
לא יכולה להירדם,מחכה לשיחה

שאתי הבטיחה לליהי כדי לספר לה על השיחה שלה עם בן. נראה כמה שקרים והמצאות היא תכניס לדברים.

24שעות1

New member
עינת -נראה לך שהיא תספר לה את האמת

שמעת איך היא אמרה לו חבל ששלחת את עדי

עדכון לילה? ובכן דניאל עולה לי על העצבים ואני

לא יודע להסביר לעצמי ממש למה ומדוע. ולא אני לא אוהב קרן כזה גדול,אפילו די אפאטי כלפיה וכלפי כל "המלחמה" על ליבו של איתן. משהו בדיבור של דניאל עולה לי על העצבים,היא מושכת הברות,מסיימת במילה האחרונה בפומפוזיות יתרה. היא גמלונית בטירוף,גם בריקוד וגם בהליכה רגילה. היא גם מתאפרת זוועה בעיני,כל החלק גוף שלה מהצוואר ולמטה שזוף,ורק בפנים היא בהלבנה ומייק אפ עז. נראית כמו מייקל ג'קסון בחצי עבודה. באופן כללי היא לא מושכת אותי חיצונית,יש לה פרצוף של ילדה,עם שפתיים מוזרות לאללה,ודרך אגב שמישהו כבר יעיר לה על לעשות שפם. לא אוהב גם את הרכושנות,אובססיביות מוגזמת שלה כלפי איתן.אבל היא חכמה. היא ידעה לקנות את לב הבנים מהר ומוקדם מאוד בתכנית. להגיד לכם את האמת,הדבר האחרון שציפיתי שיקרה זה שאיתן והיא יהפכו לזוג.האמת הם מתאימים אחד לשניה שניהם ילדותיים בטירוף. מהרגע הראשון חשבתי שעדי היא הזוכה. איך שגלגל מתהפך..

Lichy7

New member
מסכימה בהחלט

כתבתי אתמול קצת בהרחבה את דעתי השלילית על הבחורה הזו גם עם העובדה שהיא המתאימה ביותר לאיתן מכל הבנות הסכמתי. שניהם שטחיים להחריד (רק שאצל איתן יש לפחות רמה שכלית מסוימת, אך אינה ממש באה לידי ביטוי משום מה), ואת שניהם מעניין אך ורק דבר אחד.. (ולקינוח- חדוות התהילה). כך שאין ספק שמדובר בזוג הכי לא צפוי, אך ללא ספק הזוג הכי מתאים

המשותף לאיתן ודניאל:ילדותיות-יתר,אצל איתן זה

חמור יותר,הבן אדם בן 34!,בגיל כזה אנשים כבר נשואים+2. הם פאקינג עוד מתקשרים על ידי צחוקים של ילדים בכיתה ד'. גם הוא וגם היא קלמזים בטירוף,מדברים בצורת דיבור מעצבנת להפליא,ואני מוצא בהם אף מידה מסוימת של נרקיסיזם. קרן רק תינצל בסופו של יום אם לא תצא בת-זוגתו מהתכנית הזו או כל אחת שם. למשל ענת נראית על ידו כבוגרת ב10 שנים ממנו,שכלית ומנטלית.

loni rali

New member
נכון.לא סתם הוא מתחבר לילדה בת 24...

היא אמנם בוגרת בכמה דברים אבל בגדול,ילדה.מהבנות שקנאיות עד חולי לבן זוג שלהן,וכאלה שידבקו לבחור אחר רק כדי שיקנא.הכי משחקת,אבל ברור שיש שם משהו חזק בינהם

Lichy7

New member
יש להם לא מעט במשותף

ילדותיות, שטחיות, עיסוק שכל כולו ממוקד במגע פיזי, וקהות רגשית בולטת שמתבטאת אצל כל אחד מהם בצורה שונה לחלוטין. היות שכך, מין מצא את מינו, וקרן או כל אחת אחרת, יכולה רק להודות על שחסכה לעצמה זוגיות עם בחור נכה רגשית, שטחי בדרישותיו הזוגיות, ובמובן מסוים חסר תוכן

loni rali

New member
דניאל באמת אוכלת מגעיל ומדברת תוך כדי!

היא אוכלת בפה פתוח וכשהיא מדברת תוך כדי זה בכלל...

למעלה