שרשור עדכוני צהריים ערב

../images/Emo240.gifשרשור עדכוני צהריים ערב../images/Emo240.gif

איתן בשיחה עם קרן ואורן אומר להם, שיש לו הרגשה שהרבה בבית אומרים משהו אחד אבל עושים משהו אחר. קרן אומרת להם שההתלבטות שלה הייתה בין ענת לאיילת אבל פתאום הייתה לה ולענת שיחה ממש כיפית.

רגע רק רגע

Active member
בשני המקרים (קרן וענבר)...

ההתלבטות היא לצורך מצלמות. כל תוכן השיחות של השתיים בימים האחרונים הראה בבירור, כי איילת תועמד להדחה על ידן.

למצלמות ומול איתן

אהבתי שהיא אמרה מה ההתלבטות שלה ליד איתן. שהוא יחשוב שהיא מותק שהיא לא מצביעה נגד המתחרה שלה.

רגע רק רגע

Active member
איזה הבדל בהבעות פנים שלה...

כמו ה-VOD ששמת תחת (דיר באלאק
) הכותרת- דבר ושחין. עם הבנים היא מבויישת וחייכנית (צבועה)... ובשיחה עם ליהי - רעה ומניפולטיבית (אמיתית).

לונדרון

New member
המצלמות עוקבות במשך כל שעות היממה,

לדעתי ענבר בודקת את האופציה לפי הרושם שלה מהתגובות של אחרים

רגע רק רגע

Active member
אני אחדד את עניין המצלמות.

לא מצלמות במובן - לעקוב אחרי מישהי מכינה סלט במטבח וניגשת לשולחן האוכל. יותר במובן - אלינו הצופים. ההתלבטות מכוונת אלינו ואין באמת התלבטות בנושא איילת. לדעתי, ענבר לא בודקת אופציה. היא מייצרת אותה! מהבוקר היא עובדת על זה.

רגע רק רגע

Active member
לא בדיוק הבנתי את כוונתך...

ולכן אתייחס לשני המקרים. מקרה א' > ענבר "מתלבטת" בין איילת ואתי. לאתי נודע העניין ומתחילה מלחמה חמה/קרה. מקרה ב' > ענבר מעמידה את אתי. אתי מועמדת להדחה ושורדת אותה. אתי מתחילה מלחמה אטומית בכל החזיתות - קרן, ליהי וענבר (עם ענת לא... ענת הודחה). בשני המצבים המלחמה עם אתי היא בלי נמנעת. מה את היית מעדיפה? אם נוציא את אתי מהמשוואה ואין התלבטות של ענבר - היא יודעת שהקהל לא יאהב את זה ולכן המציאה את עניין ההתלבטות. דעתי בלבד

לונדרון

New member
רגע רק רגע,

אחלה ניק יש לך!! העניין הוא, שהאופציה של אתי עלתה מצד ענבר רק אחרי שענת העלתה את הרעיון בשיחת הלילה שלהן. עד אותה נקודת זמן, ענבר בכלל לא דשה ברעיון, אלא כיוונה רק נגד איילת. אני בספק אם ענבר מעוניינת להיות זאת שמובילה חזית מול אתי, בדיוק בגלל התרחישים שהצגת.

רגע רק רגע

Active member
ובכן...

בדיוק כמוך, גם אני חושב שענבר לא רוצה/יכולה לנהל מאבק כוחות מול אתי. לכן, כמו שטענתי, אין באמת התלבטות בעניין ההדחות. השם שענבר תשים יהיה איילת. *** אם רק היית יודעת מהי הסיבה לניק

למעלה