תמונה חדשה סקסית (בערך) וסרטון מעולה!!

מירבי ת

New member
../images/Emo240.gifתמונה חדשה סקסית (בערך) וסרטון מעולה!!

יכול להיות שראיתן - אבל אני עוד לא נתקלתי בתמונה שלו מנשק את הבזוקה הזה..... אדם סקסי , ההוא מצד שני...לא יודעת. אבל ההתחפשות שלו פשוט מושלמת עם המצעים של הלו קיטי....או שהם של אדם?! לכו תדעו. והסרטון הזה , שהוא כאילו פרסומת לאדם ולאלבום , מצויין!!! http://www.youtube.com/watch?v=5Y-4aZBkkcU

nini18

New member
../images/Emo124.gif זה לא אדםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!

תודה על הסרטון

nini18

New member
ממש ממש לאאאאאא התמונה הזו

היתה בפורום כבר איזה 10 צפעמים עם אותה כותרת ואותה תשובה זה לא אדם. יש עוד תמונה ששניהם עומדים וזה לא אדם.. הנמשים של אדם בהירים , זה לא הלשון של אדם ולא הגוף של אדם ולא האצבעות של אדם. זה מישהו ציפלון שמחקה את אדם אבל זה לא אדםם. אוף ואם הייתי מוצאת את התמונה שבה הוא עומד ורואים את הפנים שלו היית רואה בעיניך שזה לא אדם (למרות שאת דיי צריכה לזהות שזה לא אדם
)

מירבי ת

New member
זה אדם, יש לי עוד תמונות עם הבזוקה הזה

זה לא חיקוי - זה העגילים שלו והבגדים שלו והשיער שלו ולדעתי זה הוא. אתם כבר סגרתם על זה שלא?

nini18

New member
אין מה לפתוח זה לא אדם ../images/Emo88.gif חח ../images/Emo6.gif

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif אדם גם לא נועל אולסטאר. XD

למיטב ידיעתי בכל אופן חחח

magenta73

New member
זה באמת לא אדם.

ואיתי אין מה להתווכח. אני תמיד צודקת.
לאדם יש נמשים לא רק בגב, אלא גם בידיים. פה אין אותם. וזה גם ממש אבל ממש לא כפות הידיים של אדם, ואני יודעת - יש לי פטיש לכפות ידיים, מאוד רגיש אצלי העסק הזה. לאדם אכן יש תמונה עם המיסטר פינק הזה, אבל זה מאיזה אירוע או איזה קלאב, ולא קשור בכלל לסצנה שקוראת פה.

nini18

New member
לא כפיל ובטח שלא מושלם חחח מירבי איך את לא

רואה שזה לא אדם???

מירבי ת

New member
לא רואה..רק שבאמת אין מספיק נמשים..ומג'נטה -

את לא מבינה - גם הכפיל הזה טופ , התמונה פשוט צולמה שנייה לפני שהוא תופס את בזוקה בגבות והופך אותו על הגב....

magenta73

New member
הכפיל הזה קטן מידי ונמוך מידי

בשביל להיות אדם או בשביל להיות טופ. ולא נראה לי שלבזוקה יש בכלל גבות....

mayarel

New member
../images/Emo6.gif טופ לפי גובה ????? חחחחחחחחחח

ובכל מקרה הוא לא דומה בכלל לאדם.

למעלה