All Time News

purpleminnie

New member
../images/Emo240.gifAll Time News../images/Emo240.gif

למי שעדיין לא יודעת זאק פתח גם קו בגדים משלו שנקרא Amerrickan http://www.killbrandstore.com/collections/womens-amerrickan-line כרגיל, אם יש לכן עוד חדשות, תוסיפו חופשי לדעתי החדשות האמיתיות שצריכות להיות פה הפעם זה על השריפה שבכרמל אז נגוון הפעם * מחר בבוקר יגיעו שני מטוסים נוספים מרוסיה וכנראה גם אחד מאמריקה * המטוס הגדול בעולם לכיבוי אש הגיע גם לעזור מרוסיה (הרוסים האלה טובים, אל תזלזלו בהם... סחתיין עליהם) דרך אגב קוראים לו אנטונוב, מזכיר לכן מטוס רוסי אחר? (אולי מהסרט 2012?) * הרבה מדינות נרתמו לעזור כגון: מצרים, ירדן, בריטניה, קפריסין, יוון, ספרד, אזרבייג'ן, קרואטיה, איטליה, שוויץ, צרפת, ארצות הברית, בולגריה, רומניה, גרמניה (היא בקשה מטורקיה עזרה בשמנו), טורקיה שהסכימה לעזור על אף הסכסוך הפוליטי, פלסטין (זו לא מדינה אבל בקטנה). * בשירותי הכיבוי מתכננים למחר מבצע מורכב בהשתתפות שלושים מטוסים (כבוד) * 41 הרוגים, זכרונם לברכה
* 40 אלף דונם נשרפו * 4 מיליון עצים נשרפו * 17,000 תושבים פונו * 17 ישובים פונו * תפסו שני (טמבלים) חשודים בהצתה * קיבלנו מטוסים מ-10 מדינות שונות |כפיים| * זאת השריפה הקשה ביותר בתולדות מדינת ישראל * עד כה פועלים מטוסים שיכולים לשאת 6 טונות של מים, שזמן שאיבתם מהים אורך כ-12 שניות * המטוסים שבדרך יכולים לשאת 40 עד 80 טון מים - מה שיגביר באופן ניכר את היעילות של כלי הטיס באוויר. * אהובה תומר, מפקדת משטרת חיפה, עדיין נלחמת על חייה לאחר שנכנסה לאש לנסות להציל סוהרים מהאוטובוס ויצאה עם כוויות רבות במצב אנוש. * מארצות הברית הגיעו 45 טונות של חומרים כימיים לעיכוב בעירה מהאוויר ו-12 אלף ליטר קצף לכיבוי אש מריסוס ממשאיות. * שמתם לב שרק הצד המערבי של העולם עוזר לנו ולא המזרחי (לא מתלוננת שעוזרים לנו רק מציינת). מקווה שכולן בסדר, בעיקר החיפאיות שבינינו.
תודה לכל הכבאים
אנשי המד"א
השוטרים
החיילים
שעוזרים להיאבק בשריפה הגדולה
41 הסוהרים ההרוגים זכרונם לברכה, שינוחו על משכבם בשלום 41 המשפחות שכולות, אתן מאמינות?

ספירצ

New member
עצוב ../images/Emo7.gif

הבנתי שבין 41 ההורים היה גם נער בן 16 שהתנדב בכיבוי אש =\ נקווה שיעבור בקרוב.

StayAwake

New member
קצת חדשות אטל למרות הכל...

ג'אק והשפנפנת פלייבוי שלו בתמונה חדשה ביחד

purpleminnie

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אוי הם יוצאים, כתוב שהוא חבר שלה
סתם, שיהיה לו בכיף

StayAwake

New member
../images/Emo6.gif ת'אמת גם אני די מבואסת מזה...

וגם מה הקשר שלהם?! היא בת 31 והוא בן 22... לפחות לשניהם יש את אותו הראש

2MayaN2

New member
היא בת 31!?../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif

הייתי בטוחה הרבה פחות... וגם אני לא אוהבת אותה
שתלך
ושליסה ואלכס יחזרו

ספירצ

New member
בטח שתיהיי מבואסת..

זה מישהו שאת מעריכה, אני אישית חושבת שהוא יכול למצוא מישהי הרבה יותר טובה ממנה.. אין לי שום דבר אישי נגדה.. אבל כאילו היא שפנפנת פלייבוי.. והיא בת 31.. זה כזה.. לא

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בואו נרביץ לה ../images/Emo12.gif

חחחחח... סתם לא, שיהיה לו בכיף

למעלה