yulevi

New member
../images/Emo240.gif../images/Emo239.gif

פתחתי קבוצה חדשה בפייסבוק אתם מוזמנים להרשם ולצרף חברים ,ניתן להעלות תמונות של עבודות באופן עצמאי לקבוצת פייסבוק שרון דרורי
על העזרה

yulevi

New member
אתה ראשון ../images/Emo45.gifבדרך כלל בכל הנעשה בפורום

arsar

New member
או קיי, אני בפנים! למה?

אינני יודע מה אני עושה בפייסבוק כבר הרבה זמן. הנכדים שלי הכניסו אותי לכאן ואף פעם לא שייטתי באתר הזה. הבוקר קצת טיילתי בו ופתאום מצאתי המון "חברים" ו"קבוצות" שהורשמתי להם/אליהם. אני ממש לא מעודכן! פיייי!

אמנם אינני חובב נגרות אבל...

ראיתי כמה עבודות פה, ואני ממש נהנה ממה שקורה פה. אני מציץ לכם בסתר. מממוווווואאאאאהההההה חחחח הקיצר, יהודה, נרשמתי גם אני, יש לי אינטרס בעניין - שידעו שעץ יכול ללכת גם על דלתות. ביי, שרון דרורי שריונית חסם

yulevi

New member
מעניין יהיה לראות

אם קיימים שילובים של המערכות עם דלתות עץ מלא,חברנו בפורום מאמון עבד במשך שנים בנגריות שעיקר עיסוקן הוא דלתות כניסה מעץ

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

yulevi

New member
../images/Emo245.gifאלדד

אתה ההוכחה שהפיסבוק חיבר אותך אלינו לידיעת החברים אלדד פריק של נגרות בכלים ידניים,ולאט לאט גם קבוצה כזו מתהווה בתוך הפורום,כרגע ידוע לי על יואב ,רון שמתחיל היום סדנא בטכסס,אלדד,ויובל שמציץ לפעמים,חשוב לי לדעת אם ישנם עוד חברים בתחום,כי המפגש הבא שמתוכנן יהיה בעיקרו על שימוש בכלי נגרות ידניים,נשמח שתציג חלק מעבודותיך

yulevi

New member
שכחתי אותך../images/Emo52.gif

כי חשבתי על הנגרים ושכחתי את הגלפים.

למעלה