../images/Emo240.gif../images/Emo240.gif../images/Emo240.gif

אחים ואחיות יקרים, כפי שאתם יכולים לראות, שם הפורום שונה מנצרות משיחית ל: האמונה המשיחית אני מאמין שתחת השם החדש יהיה לכולנו יותר טוב ונעים ביחד, יהודים, ערבים, קתולים, אורתודוקסים, פרוטסטנטים, בפטיסטים, אוונגלים וכל זרם אחר. שהמשותף לכולנו, אהבת האדון ישוע המשיח והאמונה המשיחית. שיהיה לכולנו בהצלחה!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב לנו תודה יעקב על המאמצים../images/Emo20.gif

האמונה המישחית- الايمان المسيحي- The Cristian Faith
כי משיח יש רק אחד-ישוע המשיח מנצרת בן אלוהים החי يسوع المسيح الناصري ابن الله الحي

lion 7

New member
מה שתעשו זה מבורך ,אבל

יש לנו בעיה קטנה כאן , במאגר גוגל זה יבלבל מי שרוצה לדלות מידע אודות הנצרות , ודבר נוסף קטנטן לא השם זה שמרחיק אנשים מלבוא לכאן (אני גם עדיין לא מאמין שהפורום הצליח לגבש ראיות נוצריות שונות פרוטסטנטי וקטולי לדוגמא) זה לא השם של הפורום הבעיה זה האנשים שהם משויכים למסגרת הנקראת נצרות או מסיחיה או משיחיות , כמה חבל שהפורום זה עם גולשים מעטים .. אבל אני מאמין בכשרונות המאמינים כאן שהם גיבורים כמו הגיבורים של דוד , או אמיצים די כמו כאלב בן יבננה ועוד .. מברוק לשם החדש של הפורום ..

אני מאמין שהשם פשוט קולע יותר למי שאנחנו באמת

אנחנו בני אמונת ישוע, ומוצדקים בדמו על-ידי האמונה. ובלי האמונה אנחנו לא יכולים להיות רצויים לאלוהים. המושג נצרות משיחית, היה מעט בעייתי, ראשית אין מושג כזה. רוב האנשים שסיפרתי להם על הפורום ועל שמו הקודם הרימו גבה או שניים, כששאלו אותי מהי נצרות משיחית, לא ידעתי מה לענות. האמונה המשיחית זהו השם שמייצג כל מאמין בישוע המשיח באשר הוא.

lion 7

New member
בסדר, אחי היקר

בעבר נשאלה השאלה זו וענו לה כאן (לחפש בדפים בראשית פתיחת הפורום ) , אני מאמין שמה אנו עושים הוא לכבוד הבן לא לנו (ומה מותר לנו זה הכשר וכמובן לאחווה בין הגולשים השונים כאן) ומה שנתן לנו המשיח כמו לפטרוס (מתי 16 :19 וכל-אשר תתיר על-הארץ מתר יהיה בשמים) אבל עדיין לא מבין למה לשנות אם בכלל זה יבלבל את מאגר המידע לשם הפורום נצרות משיחית) , היה לי קל להכנס דרך גוגל למשל בשם נצרות משיחית , לא יודע מה יהיה עכשיו בכל אופן בוא נמשיךהלאה ונקוה שאין שינוי בפורום החביב על כולם כאן תבורך יעקב אחי באשר תעשה,, אמן

../images/Emo45.gif

מסכימה. יש אנשים שלא כ''כ נוח להם עם הביטוי 'נצרות'. אני מרגי את עצמי כיהודיה לכ דבר,שמאמינה באמונה המשיחית,והשם הזה באמת כולל את כולם. לא משנה מה הדת או הלאום-כי האמונה שלנ מאחדת את כולנו יחד

למעלה