חשיפת ההצבעות הער

ela501

New member
../images/Emo240.gif../images/Emo58.gifחשיפת ההצבעות הער

כולל ההצבעה באתר וואלה + האסמסים. במקום הראשון אורטל סולימן - 8.5 אלף במקום השני אתי חזן - 8 אלף במקום השלישי ענבר שני - 7 אלף במקום הרביעי דניאל טרקאי - 6.5 אלף במקום החמישי קרן שחם - 6 אלף - איילת נוח - 5 אלף ליהיא רום - 4 אלף ליז קציר - 2.5 אלף ענת שלזינגר - 2 אלף

sivan513

New member
אתם רואים אין כזה פער

בין אורטל לאחרות אף אחד לא מריץ אותה

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif דווקא ההיחלשות של אורטל מאוד חשודה

ועשויה להצביע על הרצה... מצד שני יש משהו לא הגיוני כל כך --- איך יכול להיות שכמות ההצבעות דומה כל כך לפעם שעברה, כשפעם שעברה היו יומיים והפעם רק שעה וחצי?

כמות ההצבעות דומה במקרה של אתי, קרן וליהי

אתי אפילו קיבלה לפי הנתונים האלה יותר אסמסים מאשר הפעם הקודמת לגבי אורטל אני לא מופתע, כי אני מאמין שיש כאלה שמסמסים לה בכמויות גדולות והפעם לא היה להם זמן אם בגמר יאפשרו לסמס רק בזמן התוכנית אז בכלל לא בטוח שאורטל תזכה אבל לא יעשו את זה בגמר

Klayhamn

New member
בפעם הקודמת היה

היה לה 12,000... אבל את שוכחת שבפעם שעברה הם גם לא ידעו כמה הם צריכים להשקיע כדי שהיא לא תהיה מועמדת עכשיו הם יודעים ולמה שסתם יזרקו כסף? אני לא טוען שבהכרח מריצים אותה, אבל אי אפשר לדעת רק מהתוצאות אם כן או לא

andy181

New member
לי אישית התוצאות האלו לא נראות הגיוניות

לא בהכרח הדירוג אלא הכמות הסמסים. זה נראה נמוך מדי..תחשבו שמי שבאמת צופה בתוכנית יש 4 קולות. הקולות למשל של ליז וענת נראה נמוך מדי..רק בדף של הפייס בוק שלהם יש יותר מ-1000 איש. חוץ מזה איך הגיוני שפתאום אתי ככה קפצה בסמסים? אני אישית לא הייתי מסתמכת על האתר הזה, עם כל הכבוד לאגוז צרפתי שצדק בנוגע להישרדות.

זה בטוח אותו אחד ?

אולי זה לא אותו אחד ? אגוז צרפתי תמיד צדק לגבי מה יקרה בפרקים הבאים בהישרדות לגבי האסמסים בכוכב נולד אני לא יודע אם הוא צדק

sivan513

New member
למה זה חייב להיות הרצה?

אז היא מקום 1 בקולות...זה הגיוני דווקא. היא דמות בולטת, מציגים אותה לטובה, היא לא נגררת אחרי אתי וחבורתה, והיא נראית טוב ומי אמר שהנתונים האלו בכלל נכונים?

noaxxx

New member
לדעתי, ההתמוטטות שלה קיבלה יותר מדי זמן בפרק

אולי אפילו עד כדי פגיעה בכבודה, כשהיא שכובה שם מפורקת. יכלו לקצר בחצי לפחות. ובלי קשר לזה, האסטרטגיה של קרן פשוט עבדה.

Klayhamn

New member
כנראה יש לו מקור בהפקה?

או אולי הכל מומצא וכולנו סתם קונים את השטויות השקרים?

noaxxx

New member
אתי וליהי- מפתיע... שתיהן גבוה מידי ../images/Emo268.gif

Klayhamn

New member
../images/Emo239.gif הסבר על ההצבעות

ליהי וקרן לא השתנו בכלל מאז הפעם שעברה... אני מזכיר -- ההצבעות בפעם הקודמת: במקום הראשון אורטל סולימן - 12 אלף במקום השני ענבר שני - 9 אלף במקום השלישי איילת נוח - 8 אלף (8421) במקום הרביעי דניאל טרקאי - 8 אלף (8132) - אתי חזן 7.5 אלף קרן שחם 6 אלף ליהי רום 4 אלף עדי שחר 2.5 אלף מה שרה פעם שעברה שחלק מהקולות של ענת וליז (יחד: 4500) הלכו כנראה לאורטל, איילת, ולענבר עכשיו כששתיהן חזרו להצבעות --- ליז, איילת וענבר נחלשו חזרה בסופו של דבר אין פה שינוי משמעותי ביחסי הכוחות --- זו בסך הכל ההשפעה של החסינות שנעלמה

למעלה