LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifסינגל חדש לליידי אנטבלום../images/Emo220.gif../images/Emo70.gif../images/Emo240.gif

הגיע הזמן לסינגל חדש אחרי שמיצינו את Just A Kiss וסוף סוף אפשר לשמוע סינגל שקצת מזכיר את ליידי איי שאני אוהבת. השיר נקרא - Dancing Away With My Heart והוא כבר הספיק להיכנס למקום הראשון באייטונס. מה דעתכם עליו? http://www.youtube.com/watch?v=0qK0A3Tj88o

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo56.gifעדכוני קאנטרי../images/Emo238.gif

כל מה שחם בקאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifבלייק ומירנדה מקליטים אלבום משותף

בלייק שלטון ומירנדה למברט החליטו שאחרי שנים שמעריצים ואנשי תעשיה מבקשים מהם - הגיע הזמן להקליט אלבום משותף. עוד אין פרטים על תאריך אבל הנה וידאו קצר של בלייק מספר על זה - http://www.youtube.com/watch?v=_eWmRaRl404

blah blah story

New member
אלבום שלם?! יפה להם

אני כ"כ הולכת לחטוף על זה - אבל אני לא אוהבת את הקול של מירנדה. אני יודעת שיש להם כבר שיר אחד שהם הקליטו ביחד - שמעתי אותו פעם אחת ואני אפילו לא זוכרת את הדעה שלי. מעניין מי ישפיע יותר על האלבום - בלאק או מירנדה..

LeAnnDylan

Well-known member
אין מה לחטוף

הקול שלה כבד מידי זה או שאוהבים אותו או שלא. ואת כבר סיכמנו שאין לך טעם

Guncrazy

New member
היא לא מעניינת

אבל אם זה אומר עוד אלבום לבלייק, למה לא

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifקייטי פרי מופיעה בנאשוויל ומוצאת חברות..

קייטי פרי הגיעה לנאשוויל במהלך סיבוב ההופעות שלה, שאחריו יצאה לה לבלות עם כמה "נערות" שיכולות להיות סבתא שלה: משמש מקנטייר, פיית' היל ולי אן וומאק. יאללה, מי מתחיל התערבות על זה שבאחד הטקסים הסוגרים של השנה קייטי פרי הולכת להידחף לחיינו עם שיר שכל קשר בינו לבין קאנטרי מקרי בהחלט?

LeAnnDylan

Well-known member
אני בעד האמת

בא לי שהיא תשיר דואט עם מרטינה ותוציא את הדירטי סייד שלה;; או שתשיר יחד עם לורה בל בנדי בגרסתה המרושעת מאונלי פריטייר של מירנדה. זה יהיה דואט מצא את ההבדלים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifבארבי וקן (גרסת נאשוויל)

מרטינה שחורה ובעלה מכוער, טיילור סוויפט זרקה את הג'ונאס ההוא שהיא יצאה איתו ולבעלה של קרי אנדרווד אין שיניים. לכן הזוג הקרוב ביותר לייצג את עולם הקאנטרי (אחרי שצ'אק וג'וליאן נפרדו) הם פיית' היל וטים מקגרואו שחגגו החודש 15 שנות נישואים יחד
לכבוד המאורע החליטו להוציא בובות בארבי בדמותם. מגניב?

Guncrazy

New member
דווקא מגניב../images/Emo6.gif

אם הייתי בנאשוויל הייתי קונה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifהמלצת השבוע - Eden's Edge../images/Emo91.gif

יש להקת קאנטרי חדשה שמנסה להיכנס לנעליהם של חברי ליידי אנטבלום. קוראים להם Eden's Edge ובניגוד לליידי איי ששם יש נקבה אחת ושני בנים. פה יש שתי נקבות: האנה בליילוק (סולנית) ושריל גרין. וחתיך אחד: דין ברנר (שכבר מוזמן להיות בעלי בזכות השם
) הסינגל הראשון שלהם Amen כבר צועד במצעדים. מה דעתכם? יש להם סיכוי?

למעלה