גאגא סטייל - כבר מתחילים!

Nens333

New member
../images/Emo241.gif גאגא סטייל - כבר מתחילים! ../images/Emo241.gif

ממש בקרוב אני אתחיל להפעיל את הפינה בצורה קבועה כמו שהבטחתי...! אבל קודם רציתי להראות לכם את הגאגא שיצרתי בסימס 3, והיא תהיה כמובן הפרזנטורית של הפינה הזאת. היא בלי איפור עדיין, אבל בכל פעם היא תקבל את הלוק הנדרש (כרגע היא נייטרלית). אל תפחדו להחמיא / להעליב אותי אם הדמות יצאה מעולה / גרועה, העיקר שאשמע את דעתכם. ובגלל שכבר אתחיל בפינה, אני מבקש ממכם רעיונות ללוק הראשון שאצור. תחשבו, תתפרעו ותשתוללו כמה שאפשר ואפילו יותר עם הרעיונות, כל לוק של גאגא שראיתם וממש אהבתם לזרוק לפה! אני מזכיר שהאמצעים שלי ממש אבל ממש דלים, אז נא להנמיך ציפיות (גם להמשך)
אז קבלו את הגאגא שלכם לזמן הקרוב בפינה הזאת! וווהווו (מחיאת כפיים היסטריות / עגבניות רקובות עפות לכל הכיוונים)!!!

Coralulu182

New member
הו, סוף סוף פתחת את הפינה! ../images/Emo65.gif

הכל יצא טוב, האף, העיניים והשפתיים. העצה שלי היא לעשות את השקע של העיניים יותר בולט. אתה בטח יודע לאיזו אפשרות אני מתכוונת. העיניים של גאגא מדהימות, יש להן שקע וזה יוצר עומק מיוחד, וזה קצת חסר בדמות. כמובן שהיא לא יכולה להיות דומה כל-כך, אבל אם כבר להכין דמות אז לשים דגש על העיניים!
היי, אולי תראה אותה מעוד זוויות? פרופיל וכאלה

Nens333

New member
תודה תודה!

אני לא בטוח על איזה שקע בדיוק את מדברת, אבל הסתכלתי על הפנים של גאגא כשהכנתי אותה, ועיניים של גאגא מאוד בולטת, כאילו לא שקועות אלא יוצאות. ככה הכנתי את הסימית, אבל כשעוברים מעיצוב הדמויות למשחק עצמו הכל מתרכך, ופחות רואים את היחוד הזה בעיניים של גאגא... אני אראה לך פרופיל של הסימית, ותראי עד כמה העיניים יוצאות, באמת!

Nens333

New member
תיקון לגאגא ../images/Emo26.gif

בכל פעם שתמליצו לי לשנות משהו בדמות (עד לפתיחת הפינה) אני אשתדל לשפר אותה... אז בהמלצת קורל, הנה הגאגא החדשה (שינויים ממש מזעריים, אל תצפו למייקאובר כולל
):

Coralulu182

New member
יצא מגניב לחלוטין! הופה, סוף סוף רואים אותה

עם בגדים נורמליים...

Nens333

New member
לא בקרוב עם בגדים נורמליים...

בפינה היא תחליף צורות וצבעים כל פעם...!

Nens333

New member
../images/Emo6.gif

רוב הגדים בסימס רגילים לגמרי, אז זה יהיה ממש קשה ליצור מהם את הבגדים של גאגא... הרוב יהיה תלוי בצבעים שלהם.

Nens333

New member
טוב, אני לא מרוצה מהתוצאה...

בקרוב תעלה הגאגא החדשה (והדומה יותר אני מקווה). מצטער על כל השינויים, אני יודע ששיגעתי אתכם כבר עם השטויות שלי...

Nens333

New member
../images/Emo68.gif גאגא החדשה והקבועה! ../images/Emo68.gif

אוקיי, אחרי כמה שעות של עבודה (
), נראה לי שהצלחתי ליצור דמות סימס שדומה לגאגא... אני ממש מקווה שתאהבו את התוצאה הפעם, כי אני כבר ממש רוצה להתחיל את הפינה ולכן לא אנסה לשפר אותה שוב. ולמקרה שתהיתם- הרצון שלי להתחיל בפינה כמה שיותר מהר לא גרם לזילזול ביצירת הגאגא הזו, הושקעו בה מלאאא מאמצים ליצור דימיון כלשהו למציאות (פלאשבאק נכנס לאט לתמונה עם קול כזה אופייני לפלאשבאקים: אני בוהה במסך עם עיניים אדומות ורעד קל באצבעות, מנתח כל תו פנים של גאגא עם ובלי איפור לפי תמונות אקראיות שגוגל מצא ומנסה להביא אותו לידי ביטוי בדמות המסכנה והפאסיבית
). אז קבלו אותה בפעם האחרונה ללא איפור(!!!):

למעלה