המניקור הביתי המושלם!

1Unicorn1

New member
אחלה כתבה ../images/Emo9.gif תודה!

ובהקשר זה, מישהי יודעת איפה אפשר לקנות את הצבתית שמסירים באמצעותה את שאריות העור וכמה זה עולה?

ronali3

New member
אפרופו מניקור,אשמח לעזרה ../images/Emo13.gif

הייתי רוצה לעשות מניקור בבית(כאילו פס לבן וכל זה
) אז אני רוצה לדעת מה לקנות ? יש לי אניסוף לקים,כולל לבן וגוף והכל אבל אני רוצה לבן עם מברשת דקה כמו של הקוסמטיקאית... איפה קונים ?בסופר פארם רצו על זה 50 שקל!!! למה מה קרה?חח איפה אפשר לקנות? ואיפה אפשר לקנות את הצבתות האלו מהכתבה במקו ? וכמה עולה? מישהי יכולה להמליץ לי איפה לקנות ב ebay לקים ? במיוחד לבן,גוף וצבתות? תודה רבה

tokit

New member
חבל רק שהכתבה לא ממש טובה..

למשל - מאוד מאוד מומלץ שלא לגזור את העור המיותר בצורה שהיא גזרה בתמונה. זה מקור לזיהומים וזה רק גדל מהר ובצורה לא אחידה. עדיף לדחוף את העור אחורנית ורק עודפי עור ממש ממש בולטים לגזור. מעבר לזה - מה זה הפוזה הזו עם היד? למה היא מרימה ככה את הכתף? אפשר להגיע בדיוק לאותה פוזיציה עם כף היד (שזו אכן תנוחת המריחה הנוחה ביותר), אבל מבלי לעוות ככה את הכתף.

tokit

New member
מעבר לזה

המוצר הרב שימושי שנקרא start to finish הוא מוצר סופר גרוע. הוא לא טוב לא כבסיס ולא כטופ. ולגבי באפר - יש לסייג את השימוש בו לתדירויות לא גבוהות מדי, כי הוא מדקק את הציפורן. אפשר לעבור בין המריחות עם החלק המבריק בלבד, אבל שיוף של כל פני הציפורן עם כל שכבות הבאפר כדאי להגביל לפעם בחודש-חדשיים.

tokit

New member
כי בתור בסיס הוא לא מתפקד

לוקח לו המון זמן להתייבש וקשה מאוד למרוח עליו לקים כמו שצריך. פשוט קשה למרוח עליו לקים, ועד שלא מנסים בסיס נורמלי לא מבינים את זה. בתור טופ אין לו שום ערך מוסף.. הוא מתייבש מאוד לאט ולא עושה שום דבר שמייבש טוב לא עושה. אצלי הוא אפילו קיצר את עמידות הלק.

Witchcrafts

New member
בתור טופ לא ניסיתי להשתמש בו.

אני דווקא מאוד (מאוד!) מרוצה מהמהירות שבה הוא מתייבש, עניין של שניות ספורות. וזה לא שאני שמה שכבה נורא דקה או משהו. מוזר. עם מריחה של לקים לאחר מכן אני לא חווה איתו בעיות. מצד אחר, מעולם לא חוויתי (גם כשהשתמשתי במוצרים פשוטים יותר), אז אולי אני לא אינדיקציה.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo6.gifכן, גם אני חושבת שהעיוות על המרפק הזוי!

ובקשר לבאפר זה נכון, אני גם משייפת איתו פעם בהרבה זמן.

זה מניקור שבא עם טופס 17 בגלל פריקת כתף ../images/Emo3.gif

מה זו הפוזה המפגרת הזו ?!

למעלה