סיכום שבועי

../images/Emo241.gifסיכום שבועי../images/Emo241.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

etmiys

New member
../images/Emo187.gif אני! ../images/Emo187.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: oblivion
שיר השבוע: ככה וככה- שלום חנוך.
להקת השבוע: אני אלך על אמן השבוע- אביב גפן..
אלבום השבוע: הפלייליסט בפלאפון שלי..
מאכל השבוע: טורטיות!! יאאאממממ...
משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת!! לפני שבועיים אמנם, אבל זה מקרין גם הלאה..
משהו רע שקרה השבוע: ההמממ... חום נוראי בטנקים?..
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "הוו... הוא יפה כל כך.. כמו במודעות על הפרס!!.."- מי שיודע מאיפה זה יקבל נשיקה וירטואלית..
אתר השבוע: לא אתר, קישור.. - http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1105044239089&ref=share מקווה שיעבוד לכם..
ספר/סרט/סדרת השבוע: רובין הוד המצוייר.. אין ספק בכלל!!..
תמונת השבוע : השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חוגגת 3 חודשים עם חבר שלי..
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני אתייבש ואגיע למיון אחרי העבודה בטנקים..
או שאולי זה לא כזה גרוע..

orLeto

New member
שלי

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: kings & queens להקת השבוע: 30 STM אלבום השבוע: ? מאכל השבוע: טוסט של יטבתה בעיר משהו טוב שקרה השבוע: השלמתי עם חברה שלי ומצאתי עבודה משהו רע שקרה השבוע: שבוע עמוס!!! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "מוזר, מוזר מאוד" כשאני וחברה שלי מחקות את הקריין של סודות הקוסמים בערוץ 10 אתר השבוע: ? ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר: New Moon סרט: האמת המכוערת השבוע שיבוא: פחות עומס משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לחגוג לחברה ממש טובה שלי יומולדת משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא רוצה אפילו לחשוב על זה...חח..XDD שיהיה שבוע טוב לכולם!!

DarkSecretLove

New member
קראת את מחשבותי ../images/Emo23.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: K&O כאילו והייתה פה שאלה בכלל שיר השבוע: Lady GaGa-Bad romance להקת השבוע: Blind with Rain אלבום השבוע: Afi- Sing the Sorrow לא שמעתי את הדיסק הזה כל כך הרבה זמן,לאן נעלמה תקופת הפאנק שלהם??! מאכל השבוע: סלט מעולה! משהו טוב שקרה השבוע: הבכורה של K&Q היה נחמד ביותר משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי בתי חולים.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אני איגור ארצה,וכשעליתי ארצה אבי שינה את השם משפחה שלנו לארצה"-מהצגה מקסימה שהביאו לנו לבית ספר. אתר השבוע: Radio Bam ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר-סטיבן קינג-המשחקים של ג'ראלד
סרט : התפוז המכני סדרת השבוע : דם אמיתי תמונת השבוע : קוסמפוליטן מעולה ביום הולדת של חברה בפאב
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לעבור את הזריקות האלו כבר. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיפוצצו לי ורידים שוב.. :\ אין לי כח לזה זה נראה רע כל כך!

../images/Emo98.gifהמממ.. מואה!

השבוע שהיה: היה פסדר..
שיר השבוע של 30: kings and queens דההה...
שיר השבוע: עדיין שלך של אביהו שבת. כן. תהרגו אותי טוב!? מה לעשות!? זה מה שתמיד שומעים בטייסת! אז נדבקתי! זה שיר מדבקת! אני מכחישה את היותו שיר מזרחית.
להקת השבוע: muse
אלבום השבוע:the resistance - muse
מאכל השבוע:קובה של סבתא
משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי סופסוף את "ממזרים חסרי כבוד"!!! והיה בכורה של 30 ברדיו!!!
משהו רע שקרה השבוע: מתתי משיעמום. באמת
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "מה?.. אני יודעת שאני לא נאה" נאה?! נאה?! מי משתמש בכינוי הזה?!
אתר השבוע: הפורום
ספר/סרט/סדרת השבוע: הקתדרלה ליד הים שך אדלפונסו פלקונס! זה ספר מדהים!
תמונת השבוע :
הנה הפוצקיות שלי. מתי יהיה שוב חופש?
השבוע שיבוא: מקווה שיהיה טוב..
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הממממ.. בואו נראה.. כן. שבת הבאה אנוכי מקבלת את התעודת בגרות שלי מהבצפר
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שלא יתנו לי את התעודת בגרות..

Why So Serious

New member
טוב נו~

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: נממ קינגס אנד קוויס שיר השבוע: Bullet for my valentine- room 409 להקת השבוע: לד זפלין..כ"כ:) אלבום השבוע: סקרים הימ פיר של בולט והאוסף של לד זפלין מאכל השבוע: מרק? משהו טוב שקרה השבוע: מממ.. בכורה ראשונה של קינגס אנד קווינס ברדיו! משהו רע שקרה השבוע: שיחה אישית עם המחנכת והולך רע בלימודים.. לא טוב ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "באתי להדוף, והדבר העגול הראשון שראיתי היה בלון" אתר השבוע: כ"כ יוטיוב ספר/סרט/סדרת השבוע: סדרה- טרו בלד ועל טבעי, סרט- פרדי נגד ג'ייסון תמונת השבוע : כי כיף לראות את זה כול פעם מחדש
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משחק של בית"ר-מכבי חיפה,משחק של ליברבול מנצ'סטר.. שבוע טוב למשחקים.^^ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לימודים?

A Modern Myth

New member
I look at all the lonely people

השבוע שהיה שיר השבוע של 30: Kings And Queens, ללא ספק! שיר השבוע: אוו הרבה. במיוחד בגלל הטיול השנתי. אבל אני אגיד ש The Beatles - Eleanor Rigby להקת השבוע: הביטלס אלבום השבוע: Foo Fighters - Echos, Silence, Patience & Grace, אלבום השבוע שלי עד סוף החיים מאכל השבוע: בלינצ'ס משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי, ושבוע מצחיק במיוחד באופן כללי. משהו רע שקרה השבוע: סתם מחשבות שאני מחדירה לעצמי לראש ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: כל המופע של אסי וגורי! אתר השבוע: פייסבוק בכללי, פארמוויל בפרט! ספר/סרט/סדרת השבוע: HIMYM, סדרת השבוע שלי לעולמים. תמונת השבוע : הימנית כמובן השבוע שיבוא משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לא משהו ספציפי משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מתחילה תקופת מבחנים ואין לי כח!

../images/Emo13.gifמסכמשתת =]

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: ברורר שkings and queens כיי ההשמעה ברדיו בארץ הייתה במומולדת שלי =] שיר השבוע: ממממ... אני חושבת ש i can wait forever יתאיםם =] להקת השבוע: ג'ארדד וחבריו XD אלבום השבוע: אממממ נחשוובב באמתת איזהה *this is war*.. אני לא חושבתת שאלבום השבוע יכול להיות אם הוא בכלל עוד לא יצאא.. חוקי או לא XD מאכל השבוע: ממממ.... מלפפון XD מצאתי את עצמי מכורה XD משהו טוב שקרה השבוע: היה ליי יומולדתת =] משהו רע שקרה השבוע: ג'ארד לא היה בו =[ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: טוב למות בעד ארצנו, אבל כשצריך אותה היא לא מתה בעדינו XD אתר השבוע: טוווויטטרר =] עכשיו חדששש פתחתי www.twitter.com/DDanielleRocks ספר/סרט/סדרת השבוע: רקוויאם לחלוםם בפעם ה10 כיי הגעתי למצב שהייתי חייבת לראות =.= תמונת השבוע : נוו טובב היום יש לי כוחח לשים תמונה שליי, אני מבינה אם תסתנוורו מהכיעור =.= השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ממממ.... שיצא השיר החדש של dARI משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאניי אקבלל 0 באנגליתת =.= הבתת שלל זיווהה תעזריי ליי !!

I AM7

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif

שיר השבוע של 30: טוב...בוא נחשוב...the kill?....סתם...מלכים ומלכות (בעברית פחחח) שיר השבוע: K&Q להקת השבוע: לא יודעת.....שיהיה שלושים אלבום השבוע: X מאכל השבוע: סטייק אנטריקוט של העבודה חח......איזה שמנה אני
משהו טוב שקרה השבוע: אני לא זוכרת....ואם היה משהו משמח...הוא היה לשנייה...עובדה - אני לא זוכרת משהו רע שקרה השבוע: דאמ....אני סנילית....בטוח....עכשיו אני מגלה שאני לא זוכרת כלום ! אולי בגלל ש3 בלילה?... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אני ואתה נשנה את העולם" אתר השבוע: שיהיה פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: 50 דייטים ראשונים , קונג פו פנדה תמונת השבוע : X: אני וידיד שלי......אהוב ליבי....הוא גר בארה"ב:(
לי ! השבוע שיבוא: יום הולדת !!!!!
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ג'מולדתתתת!!!!!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):................יום הולדתתתתתתתת אהאאעעאאה

למעלה