סכמ"ש לבנות בלבד (סתם, לא באמת)

veredmp

New member
../images/Emo241.gifסכמ"ש לבנות בלבד (סתם, לא באמת)../images/Emo241.gif

כוווווולם מוזמנים לענות. אפילו הבנים
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: ציינו משהו אחד שמירי יכולה לעשות עם בת שהיא לא יכולה לעשות עם בן

veredmp

New member
../images/Emo182.gif גשם גשם משמים

איזה כיף, הלכתי עכשיו בגשם
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת, יום ראשון
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני אוהד חיטמן
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רוקדים עם כוכבים כמובן
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין שום דבר מיוחד שבוע הבא. אה, בעצם רגע. יום חמישי - יציאת הדיסק והופעה בהרצליה
האם פגשתם את מירי השבוע? שבוע הבא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מייגע
שאלת בונוס: ציינו משהו אחד שמירי יכולה לעשות עם בת שהיא לא יכולה לעשות עם בן - קוקיות כמובן
סופ"ש מהמם לכולם

דווקא כן יכולה לעשות עם בן

אם יש לו שיער ארוך אז מה אם זה יפגע לו בזהות המינית

ady18

Well-known member
השבוע שלי

שיר השבוע של מירי:יום ראשון שיר לא של מירי בא לי לא בא לי אונילי ויעל דקלבאום תוכנית השבוע האח הגדול יום הכי מוצלח: אתמול הצגה עם החבר ושלישי יום כייף עם אמא והיום יום כייף עם עם החברה מחכה טיול ויש מצב סרט השבוע במילה אחת:כיפי ומהנה צמות \לשחק בברביות ובובות

tomgirl21

New member
מסכמתתתתתת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): באה אליכם,יום ראשון. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):מלח הדמעות-אביב גפן, רגעים-אביב גפן,חושך-אביב גפן... תמונת/פליקס השבוע: אני אוסיף בקרוב... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול,רוקדים עם כוכבים (עם מירי) , מצב האומה (עם אביב גפן)... ציטוט/י השבוע: אין לי... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כל יום...הילדים האלה פשוט עושים אותי מאושרת:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מחשבות על הכלבה שמתה לי לפני חצי שנה:( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא פגשתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ילדודס' שאלת בונוס: ציינו משהו אחד שמירי יכולה לעשות עם בת שהיא לא יכולה לעשות עם בן- קוקיות...אצלנו בגן בסוף כל יום אני עושה לילדות קוקיות, ולבנים לא עושים גם אם הם רוצים, ויש לנו כמה עם שיער שאפשר לאסוף...אבל הם בנים

מסכמת עם המון מצב רוח

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): יום ראשון שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):נמרים- רוני אלטר תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:רוקדים עם כוכבים ,אבודים ציטוט/י השבוע:אני אוהבת אותך
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:היום- עשינו שינוי בחדר אחד בחדר בבית והבית נקי ומצוחצח לקראת מחר. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:הייתי בביקור בגן אירועים בראשון והזדעזעתי.התעצבנתי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום חמישי הופעה . ולבקר בעוד גני אירועים האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-ביום חמישי א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נקי. שאלת בונוס: ציינו משהו אחד שמירי יכולה לעשות עם בת שהיא לא יכולה לעשות עם בן - אין דבר כזה- היום גם בנים לובשים ורוד ויש גם כאלו שמתאפרים (חובי סטאר)אם כבר- לקנות לה חזיה...

אריה31

Member
מנהל
נגעת, נסעת! נפגעתי ולכן לא אסכם השבוע../images/Emo10.gif

אני אתנדב להיות הבן הראשון שמסכם שיר/י השבוע שלכם (של מירי): יום ראשון שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Femme d'ajourdhui - Jeanne Mas בלדה מהממת ממש! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אבודים חזרה בענק! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום קליעות מעולה בכדורסל ביום רביעי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מפגש ראשון עם האקסית אתמול בלילה לצורך החזרת ספר גרם לרגשות לצוף
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: האלבום של מירי האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד שאלת בונוס: ציינו משהו אחד שמירי יכולה לעשות עם בת שהיא לא יכולה לעשות עם בן - לקנות שמלה חדשה

סיכום ראשון שלי פה ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): יום ראשון (כמובן), שיר תקווה, טיפה טיפה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): ליפול- מאיה רוטמן, הראל סקעת- אמרת שהשמש. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מרפאה פרטית, האנטומיה של גריי, סרוגים...
ציטוט/י השבוע:"זה בגלל שאני חולה! אין לי קול של בלה של פינוקיו!"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי. התחלתי ללמוד!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אני חולה ואין לי קול..
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טופס ירוק חתום ממשרד הרישוי המחורבנים האלה!
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: הלוואי! פינטוז זה גם נחשב ללפגוש אותה? כי אני מפנטזת שאנחנו מדברות..
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: היו יותר טובים..
שאלת בונוס: ציינו משהו אחד שמירי יכולה לעשות עם בת שהיא לא יכולה לעשות עם בן: לק ורוד כמובן
שיהיה סופ"ש נעים ושבוע טוב!!

מסכמת! ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): יום ראשון! לא מצליחה להוציא אותו מהראש
ואפילו מצאתי את רובו בגיטרה חח שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): thinking of you של קייטי פרי. תמונת/פליקס השבוע: בחתונה של אחות של חברה טובה שלי! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מכושפות! זהו סיימתי את כל העונות! ציטוט/י השבוע: אין לי. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי, בחתונה הזאת!! היה מזה כיף רקדנוו מלאאאא!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום ראשון ושני וגם קצת שלישי היו לא משהו... הרגשתי די חרא. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לסיים את הרובוט שלנו! אולי... האם פגשתם את מירי השבוע? לא פגשתי. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חורפי! שאלת בונוס: ציינו משהו אחד שמירי יכולה לעשות עם בת שהיא לא יכולה לעשות עם בן - להתלהב מבנים חתיכים! (למרות שכן, אני יודעת היא יכולה לעשות את זה גם עם בן...)

וכמובן!!! ידעתי ששכחתי משהו!! ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

אני מחכה ומצפה ליום חמישי!!! גם השכבה שלנו יוצאת להצגה, גם יש ועדת פרס בבצפר ורוצים שאני אדבר מול הבוחנים! והכי חשובבבבב האלבום של מיריי יוצאאאאא!! סופסוף!!!!

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): " יום ראשון"- בחרישות אינסופיות! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "גשם שיבוא"- שירי מימון ושמעון בוסקילה.. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אי .אר. ומשמרת שלישית- תוכניות ישנות שכיף לראות שוב ושוב
ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שלישי- יציאה כיפית עם החבר.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: פסיכומטרי.. פסיכומטרי ושוב פסיכומטרי.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: סימלוציה ראשונה?! חח סתם ממש לא... יציאת הדיסק בחמישי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: פסיכו שאלת בונוס: ציינו משהו אחד שמירי יכולה לעשות עם בת שהיא לא יכולה לעשות עם בן - לקנות לה שמלה ורודה

עדנוש31

New member
עונה ../images/Emo3.gif

כוווווולם מוזמנים לענות. אפילו הבנים שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אייל גולן : נשיקה אחת מימך תמונת/פליקס השבוע: חח התמונה לא ממש חדשה יש יותר חדשות שלי עם גלית , אבל בחרתי את זאת שאני הכי אוהבת מהאוסף חח
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול ציטוט/י השבוע: ... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שקניתי כרטיסים להופעה של גלית
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שום דבר : ] משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לקנות מחשב נייד חדש :) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא .. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד .. שאלת בונוס: ציינו משהו אחד שמירי יכולה לעשות עם בת שהיא לא יכולה לעשות עם בן : אממ.. לא עולה לי רעיון עכשיו חח

עדנוש31

New member
כנסי ../images/Emo140.gif

יש לה הופעה שניקראת ברוח - האנדים .. זה שירים שהיא שרה בלטינית ... זאת הופעה מזה מצליחה , היא כבר הרבה זמן , הייתי איזה 6 פעמים ! ממש נהנתי
ובעלה מנגן שמה ביחד עם עוד נגנים ממש יפה :) ועכשיו היא בהריון, עוד חודש אפילו פחות היא צריכה ללדת ניראלי, אז אני מקווה שההופעה תיתקיים , כי אתמול ביום שבת הייתי אמרו ללכת להופעה הזאת גם אבל התבטל ההפקה שלה ביטלה , באסה = ]

אוקי אז ככה חח

השבוע רק התחיל אז אני אכתוב על שבוע שעבר שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ביקשתי אש (בסרט שלוש אמהות, עשיתי על זה עבודה בקומפוזיציה
) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קליפה- איה כורם. משום מה פתאום נזכרתי בו בגלל איזה סטאטוס של חברה בפייס חח תמונת/פליקס השבוע: התמונה שלי עם מירי ועוד חברה ואחת נדחפות (אני האמצעית עם המשקפיים XD חחח)- משנה שעברה, באיכות גרועה , אבל נזכרתי בה השבוע ולא הפסקתי לחשוב על מירי חח D: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אממ תכנית.. האח הגדול חח ציטוט/י השבוע: "בער, למה אתה לא קורא לי בולבולון !?" (כמה שטחי.. הא ? חח ) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אממ לא יודעת החברים :) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: בהחלט ה36 במבחן השכבתי במתמטיקה.. (אופסי) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הדיסק של מירי !! מצפה בכיליון עיניים ! O_O האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: אממ שמעי שזה נכון שאני פוגשת אותה כל יום .. . טוב אז פגשתי אותה פעם אחת בחיי וזה הי בהחלט כל התשובות ותכפילי אותם. זה היה פשוט יום מאושר ! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שבוע שגרתי, אך איכשהו עם קסם מיוחד
(זאת לא מילה אחת הא?) טוב שמעי שלקחתי את זה ברצינות חחחחח XD

למעלה