סכמ"ש תפוזי

veredmp

New member
../images/Emo242.gif סכמ"ש תפוזי ../images/Emo242.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: החורף סוף סוף מגיע (או, לפחות, אלו השמועות) ובעקבותיו כל פירות ההדר! איזה פרי הדר אתם הכי אוהבים? (ואין צורך להרגיש מאויימים בשל העובדה שאנחנו באתר תפוז
)

עונה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): טיול לילי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קרן אור -אורטל אופק תמונת/פליקס השבוע: אויש תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול ציטוט/י השבוע:אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמולללללללללללללללללללללללל היה ממש כיף משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אמממ דברים קטנטנים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אממ שום דבר מיוחד..חוזרים לשיגרה..בית ספר....אין עומים מיוחדים בעבודה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מצוין שאלת בונוס: החורף סוף סוף מגיע (או, לפחות, אלו השמועות) ובעקבותיו כל פירות ההדר! איזה פרי הדר אתם הכי אוהבים? (ואין צורך להרגיש מאויימים בשל העובדה שאנחנו באתר תפוז) למרות הכל...הפרי האהוב עליי הוא באמת באמת תפוז...ואמרתי לכם את זה אתמול..חחחחח משוגע על תפוז....אם היה אפשר הייתי אוכל תפוז לארוחת בוקר צהרים וערב....אך ללא ספר פרי השבוע שלי הוא תות...חחחחח

ofree15

New member
סכמ"שש פצועע ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): סודות, כל האלבום הראשון :) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני קרן ושלמה ארצי תמונת/פליקס השבוע: אין
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול
ציטוט/י השבוע: " לא קר לי לא קר לי לא קר לי" כי אם אומרים שלא קר, חייב לא להיות קר.. הוכחה מדעית
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי, נקעתי את הרגל, ובכל זאת עליתי את העליה המפחידה הזאת, בפעם הראשונה נראה לי, שהייתי גאה בעצמי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום שלישי, נקעתי את הרגל
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תור אצל האורטופד? האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש שאלת בונוס: החורף סוף סוף מגיע (או, לפחות, אלו השמועות) ובעקבותיו כל פירות ההדר! איזה פרי הדר אתם הכי אוהבים? (ואין צורך להרגיש מאויימים בשל העובדה שאנחנו באתר תפוז ) אממ.. אני לא אוהבת פירות הדר, אחרי שאוכלים אותם יש ריח על הידיים שנה

סכמ"ש מלוח...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): באה אליכם,טיפה טיפה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):קוצים-השיר החדש של עידן רייכל ואביב גפן!!! ועוד כל מיני עידן רייכל ואביב גפן בנפרד.. :) תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול... ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:המסאג' בים המלח!! יוואוו איזה פינוק!!! חזרתי בצהריים מים המלח , היתי 24 שעות בערך (לא הספיק לי!) חחח... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לחזור לת"א אחרי ים המלח:( ושבוע שעבר ההרגשה שהיתה לי שעה-שעה וחצי אחרי החיסונים, כאבה לי היד מאוד מאוד למרות שהחיסונים עצמם לא הרגשתי! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו מיוחד, יום ראשון בדיקת עיניים.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מלוח... שאלת בונוס: החורף סוף סוף מגיע (או, לפחות, אלו השמועות) ובעקבותיו כל פירות ההדר! איזה פרי הדר אתם הכי אוהבים? (ואין צורך להרגיש מאויימים בשל העובדה שאנחנו באתר תפוז ): לא מתה על תפוזים,זה נתקע בשיניים חחחח,אבל מכל הפירות הדר אני מעדיפה תפוזים.. שבת שלום!!!!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר תקווה אנחנו שניים משינה תחנת רדיו מצעד שירי משינה\ סרט מופע הפלאים של ד"ר פרנסוס משהו מוצלח באולינג, חזרה לכושר לאחר הפסקה של כמה זמן מצפים: לראות חברים סכמו במילה אחת: נחמד תפוז

Music4Life

New member
../images/Emo242.gif הסיכום התפוזי שלי../images/Emo8.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"ברכת המלך" (כמו תמיד..) =) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
"Until my last breath" של טאריה טורונן
המדהימה!!! תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
בואו נראה...ראיתי עוד סרט אימה, לא מתח הם קראו לזה...אבל זה אימה לחלוטין שנקרא "מראות". לכו לראות בקיצר..ברר...היה סרט מעולה! לכל חובבי האימה מביננו.....למה יש לי הרגשה שאני היחידה?
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
רק האהובה שלי
מרימה אותי.....אין שומדבר שיכול להרים אותי כמוה בחיים האלה.... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
ממש ממש כלום!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
שבוע הבא ...........לא יודעת. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא, זה לא היה השבוע ...אלא שבוע הקודם! וואי היה כזה BEST!!!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שבוע מאוהב
שאלת בונוס: החורף סוף סוף מגיע (או, לפחות, אלו השמועות) ובעקבותיו כל פירות ההדר! איזה פרי הדר אתם הכי אוהבים? (ואין צורך להרגיש מאויימים בשל העובדה שאנחנו באתר תפוז )
אממ טוב ...אין כ"כ הרבה אופציות כשמדובר בפירות ההדר...כי אני לא מתלהבת מכולם...לא משתגעת על תפוזים, קלמנטינות, מנדרינות...וכו'...חרטה, אני אוהבת פירות כמו: תות, בננה ואננס! אלו האהובים עליייייי
סופ"ש נעים חבר'ה!!!!

NaniBani

New member
סיכוםם חיידקי ../images/Emo191.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מאמי, שיר לשירה
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): באמת ומקרוב- מוקי, כל הציפורים
ציטוט/י השבוע: לא ממש ציטוט.. אבל---> השיר "אני חולם על נעמי" ביפנית, היום בבוקר ראיתי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי- המפגש ומה שלפניו..... :) :)
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אני חולה
ויש לי חיידק בקיבה, וחום, ונזלת, והאף שלי כבר כואב מרוב כל כך הרבה טישו!!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע הבא?... אממ... לעבור את כל המבחנים שיש לי.. מהר ובהצלחה!
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- בערב שעשו לצדי- מירי המדליקה הזאת, מצחיקולה אמיתית!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: קר
שאלת בונוס: החורף סוף סוף מגיע (או, לפחות, אלו השמועות) ובעקבותיו כל פירות ההדר! איזה פרי הדר אתם הכי אוהבים? (ואין צורך להרגיש מאויימים בשל העובדה שאנחנו באתר תפוז ) ---- תות זה פרי הדר?? :-O מתה עליכם!!!

למעלה