תכנון שבועי

Adimenzer

New member
../images/Emo242.gif../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif../images/Emo176.gifתכנון שבועי../images/Emo70.gif

אני יודעת שזה עדיין שבת, אבל שום דבר רע לא יצמח מזה שהתכנון לשבוע הקרוב יעלה שעה לפני שהוא מגיע. למען האמת אני רואה את זה יותר הגיוני, אבל אני לא אלחם בפורום.
יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת:
שבוע נפלא לכולן
הודעה: שאן לא המנהלת יותר, וכרגע אנחנו במצב שאין לנו מנהלת שתעזור לנו לעורר קצת את הפורום. בגלל זה החלטתי לקחת את המשימה על הידיים (לא לנהל את הפורום, כי בכל הכנות אין לי זמן) ולעורר את הפורום! אני אשתדל לפתוח כל מיני פינות (וכמובן שכולן יכולות לחשוב על פינה ולפתוח) ולהתחיל משחקים, ואני מקווה שתשתפו פעולה, כי הפורום באמת חשוב לי ואני רוצה לראות אותו על הרגליים! ואם למישהי יש פיקים שהיא רוצה לפרסם, אני חושבת שכולן ישמחו אם יפורסמו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננת ../images/Emo224.gif

יום ראשון: עבודה בקייטנה
יום שני: לא ידוע, אולי לישון עד מאוחר סוףסוף.*~* ונראה כבר מה נעשה.XD
יום שלישי: עבודה בגן^^
יום רביעי: עבודה בקייטנה
יום חמישי: עבודה בקייטנה
יום שישי: העאהעעעאהא סמינר "י' מעוניינים/לשם שינוי" של השמו"צ!!! (:) זה סמינר של 5 ימים שאין לי מושג על מה הוא XD כאילו אמרו לנו, אבל לא בדיוק הבנתי. O_O" שיהיהXD אני כבר לא יכולה לחכות!!!
למרות שאני קצת מתבאסת ללכת, כי ביטלתי עבודה יוםשישי בשביל זה, וגם אני אפספס שבוע הבא 3 ימים של עבודה וזה. >: וגם אני ממש מפחדת שלא יהיה שם אינטרנט אלחוטי, ואז אני אפספס את המשחק הראשון של בארסה העונה + הגמר של הקופה אמריקה.
אבל מי יודע, אולי זה יהיה שווה את זה בכל זאת.
יום שבת: י' מעוניינים :) .ד"א. מתישהו במהלך השבוע הזה אני הולכת לראות הארי פוטר.
לא ידוע עוד מתי, אבל זה יקרה. כי אם לא אני ארצח את חברה שלי.XD שבוע טוב בנות!!!D:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifואז אני אוכל לצחוק עלייך שקמת בארבע!

(ביום שני, אני מתכוונת) אם לא יהיה לך אינטרנט אני אעדכן אותך בתוצאה של המשחק כל רבע שעה בערך
שבוע מעולה פקאצה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחיב"סית XD

שאני אקום ב4?!?! נראלך שההורים שלי יאפשרו את זה?! XD ב1 וחצי התעוררתי, ואח"כ גם אמא וגם אבא לא נתנו לי להיות בבית ביום החופשי שלי, וגררו אותי ממקום למקום.
קשה להם שהם בעבודה ואני סוףסוף ישנה פעם אחת השבוע.XD לפחות יצא לי את המגזין של בארסה ! D:
עזבי הקופה אמריקה כבר לא מעניין, ובבארסה אני אצפה דרך האינטרנט של הפלאפון שלי, בתקווה שלא סיימתי אותו כבר, כי מאז שארגנטינה עפה אני כל הזמן באינטרנט SO.
תודה רבה האן, גם לך 3>

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifבטח ששווה ללכת!

והרשישי לי לאכזב אותך, אני די בטוחה שלא יהיה שם אינטרנט אלחוטי חחחחח אבל! יש לך אותנו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלא יהיה לי אינטרנט אלחוטי,

הם מסדרים לי מחשבבבבב משלי!#!@#@#!!@!# האעאעהאעעאה. XDDD שקוד ~המקקית שלי~ אמרה לי שהיא אמרה למדריכים את השם שלי, וכשאני ארצה אני יכולה ללכת לראות את המשחקים באיזה חדר מחשב שיש שם . XD אני מרגישה מיוחדת*~*

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifחחחחח מזההההההההההההה

מזה הOVER POEWR הזה?!?! חחחחחחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבאתי לשקוד יום אחד,

ואמרתי לה "שקוד. יש לי בעיה קטנה. אני מאוד חושבת על לא לבוא לסמינר" ועשיתי לה פרצוף עצוב כזה. ואז היא שאלה אותי מה קרה. ואני כזה "תקשיבי. יש טורניר ממש חשוב שאני עוקבת אחריו, וחיכיתי המוןהמון זמן שהוא יגיע. וגיליתי שהגמר נופל על הסמינר. ואני ממש מבואסת בגלל זה \:" ואז היא אמרה לי שהיא תנסה לברר עם יש לי ווי-פיי. והיא ביררה, ואין. ואז היא אמרה לי שהיא דיברה עם המדריכים שזה מאוד חשוב לי (או משהו כזהXD) ואז היום היא התקשרה אלי ואמרה לי שהיא אמרה למדריכים שם את השם שלי, והם יודעים לתת לי את המחשב שאני רוצה לראות את המשחק שכ"כ חשוב לי. XD אני צריכה להרגיש רע עם עצמי ?
XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאת בשמו"צ אלוהים ישמור

ממתי קיימים מחשבים בסמינרים?!XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלפי מה שהבנתי זה בכיתות.XD

אז כאילו כיתות=בצפר=כיתת מחשבים?D: או משהו כזה?XD לאדעת, יש חדר מחשב !@#!@#@! XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo195.gifמתכננת!

התכנון הכי לא מסודר השנה
יום ראשון: להתבאס קשות בגלל ארגנטינה
לא נורא! בפעם הבאה תצליחו יותר! אני יודעת שתצליחו!
עבודה בפעם הראשונה
אני עדיין לא מאמינה שיש לי עבודה. אולי תמיד כשאני לא מוצאת אני צריכה לנסוע רחוק מהבית לכמה ימים ולחכות שהכול יסתדר מעצמו... לראות אחים ואחיות (ג'סטין
) להשלים פרקים של האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית ושומרת סוד... אין לי מושג איך אני אשלים הכול...
יום שני: אולי עבודה. ואותו דבר כמו ביום ראשון עם התוכניות שצריך לראות.
יום שלישי: כנ"ל
יום רביעי: כנ"ל
יום חמישי: כנ"ל
יום שישי: כנ"ל
יום שבת: משחקים של ליברפול (
) ובארסה (
) ומתי שהוא השבוע אני צריך לקבוע שיעור חליל (אין לי כוח
), לסדר את התיקים שלא היה לי כוח לסדר אתמול, לראות עוד כמה משחקי כדורגל למיניהם שאני לא זוכרת עכשיו, להעתיק לעצמי את רשימת המשחקים של ליברפול ובארסה לפחות עד סוף דצמבר וללכת לראות הארי פוטר. שבוע טוב

למעלה