איתן ודניאל נפרדים יום לפני הגמר?

thisisme4

New member
../images/Emo243.gif איתן ודניאל נפרדים יום לפני הגמר?

שמעתי עכשיו את דניאל אומרת שהיא מתלבטת אם להודיע כשהיא תצא שהיא רווקה. שמעתם את זה? מה קרה? ולמה? שמעתי את דניאל מספרת לאורטל שכנראה זה לא יעבוד. לא שמעתי למה. ושהם הלכו לאיריס אבל זה כבד מדיי. אורטל אמרה וואו ואמרה טוב אני הולכת לעשן. מה פה קורה פה?

andy181

New member
חח הם צחקו. איתן היום נכנס לאיריס ובפגישה

בין היתר על פי מה שאיתן סיפר לדניאל הוא ואיריס דיברו על כך שלמעשה הוא ודניאל לא רבים בכלל..מאז הוא ודניאל כל הזמן צוחקים על מה יהיה הריב הראשון..

Deacon Frost

New member
זאת בדיחה ביניהם

כנראה איריס שאלה את איתן בשיחה היום איך הוא מסביר את זה שהם לא רבו אף פעם וכשהם הכינו מרק הם התחילו לריב בצחוק בגלל שהוא אוהב קישואים כשהם מקולפים והיא להפך. כמובן שזה לא סותר את התהייה שלך והם באמת עלולים להיפרד יום לאחר הגמר, אבל התשובה לשאלה שלך היא זאת שנתתי.

thisisme4

New member
בטוח? כי לי זה לא נראה כמו בדיחה

יכול להיות שלא הבנתי

thisisme4

New member
ולמה כשדניאל התחילה לדבר

אז .. ואורטל אמרה וואו, היא סיפרה לה... שזה כנראה לא יעבוד, (לא הבנתי למה), ואורטל אמרה וואו. טוב זו כנראה בדיחה? אבל יכול להיות שזה לא.

thisisme4

New member
למה שמים שירים עצובים?

ושירי פרידה כרגע? כאילו זו כן פרידה בין דניאל ואיתן.

andy181

New member
יש שירי פרידה כי התוכנית נגמרת וזה הלילה

האחרון.. בין דניאל ואיתן הכל מצויין אין לך מה לדאוג :)

noaxxx

New member
זו היתה בדיחה, והשירים זה לכבוד הפרידה מהוילה

נראה לך שדניאל היתה כ"כ רגועה אם זה היה ברצינות?

את צודקת, ראיתי את הקטע הזה, זה היה רציני

הוא אמר שלא ייתכן שהיא תבשל לו מרקבלי קליפה של קישוא והיא אמרה שזו עילה לפרידה ושהיא לא מאמינה שהריב הראשון הוא על קישוא ולא על ההימורים שלה. הוא אמר שאצל איריס הוא הבין שהיא לא בשבילו , שעשה טעות, שהוא בכלל רצה את ענבר. ענבר בטוח אוכלת קישוא עם קליפה. דניאל אמרה לאורטל, שזו הסיבה שמחר היא תתמודד כרווקה ולא כזוג ואורטל אמרה "וואוו, אבל זו המשבצת שלי" וזהו, המצלמה עברה.

Deacon Frost

New member
היא הגיבה בציניות

גם היא הבינה שהם מתבדחים ברגע שדניאל סיפרה לה מה הסיבה לפרידה כביכול.

sivan1237

New member
זה היה בצחוק אבל מה נסגר עם הפגרים האלה

איך בלילה האחרון אין איזה שיחת סיכום של כולם?זכרונות? משהו? חבורת אינפנטילים לרגע לא חושבים שהם מרדימים את הצופים דווקא ביום האחרון שאמור להיות הכי עוצמתי ומרגש.. ודניאל הזאת..כל היום קיטורים..אני חולה..נשברה לי הציפורון ולפני חודש הבוהן..רק על עצמי ידעתי לקטר. היא מעצבנת אותי

thisisme4

New member
סיוון אולי תעברי לשרשור לילה?

אני לא יכולה לנעוץ.... מישהו יכול לפתוח שרשור לילה?

thisisme4

New member
טוב, כנראה שטעיתי... נקווה שכן יהיו ביחד

כן זה ממש משעמם. אוף אני צריכה לעשות את 300 הכפיפות בטן היומיות שלי ואין לי כוח :(

thisisme4

New member
מה באמת כולם רואים את המאסטרשף הזה?

אוף, כל כך לא מעניין. אני לא מצליחה להבין את התוכנית הזו מצליחה. הרי זה לא שאנחנו יכולים לטעום את האוכל, או להריח. (פראפרזה על הדיאלוג המטופש בין התאומות זהבה ואתי)

למעלה