הודעה חשובה לגבי מפגש הפורום

../images/Emo243.gif הודעה חשובה לגבי מפגש הפורום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חברים וחברות יקרים כפי שאולי שמתם לב ולצערנו הרב השנה ההענות למפגש היתה דלה ולא מספיקה על מנת לקיים אירוע בסדר גודל כזה הדורש תיכנון,אירגון והכנות רבות. במקום לבטל את המפגש השנתי באופן מיידי וסופי החלטנו לדחות אותו בשבוע ליום חמישי 11.4 באותן השעות (15.00-19.00 ) בתקווה שהניסיונות שלנו בימים אלה לצרף לפורום חברים חדשים ( כאלה שעובדים במקצוע, תלמידים, אומנים מתחומים קרובים ואוהבי \ חובבי תיאטרון הבובות ) ועל הדרך להזמין אותם לקחת חלק במפגש ולהכיר ומתוך מחשבה שעד אז יאשרו את השתתפותם יותר חברי פורום. אנחנו שבים וקוראים גם לכם לתת
ולעזור לנו במשימה פנו למכרים שאתם יודעים שעוסקים, לומדים או עוסקים בתחום, פרסמו את הפורום ודבר המפגש בכל אתר שניתן ועשו ככל יכולתכם על מנת להגדיל את כמות חברי הפורום ובעקבות כך, אנחנו מקווים לפחות, גם את מספר המשתתפים במפגש. * במידה ולא יחול שינוי בכמות המאשרים את השתתפותם נאלץ לבטל גם התאריך המיועד ואת המפגש במתכונתו הנוכחית ואולי נקיים בתאריך אחר מפגש מצומצם באחד הבתים ויהיה במתכונת שונה לחלוטין ועם הרבה פחות תכנים מעניינים וזה יהיה חבל לכולנו... אז אנחנו עדיין אופטימיים ומקווים שיחד נצליח לקדם את עניין המפגש וחשוב מזה לעורר ולחדש את הפורום
שלכם ב
דודי ויפעת - חבובית

יהבק

New member
אני באה בכל מצב!!../images/Emo9.gif

אני מחכה כבר בקוצר רוח!! אנסה להשיג עוד אנשים דרך אגב התחלתי השבוע ללמוד במרכז ואני נהנת מכל רגע

צודקת לגמרי

מאיפה הבאתי עכשיו את חודש אפריל?!
העייפות מכריעה אותי או שאולי זה הגיל???

פ י ו ל ה

New member
אני גם אבוא בכל מקרה

וגם התחלתי לחשוב על עוד אנשים שיהיו מעוניינים. השעה טיפה מוקדמת כי אנשים עובדים/לומדים, אבל ייתכן שיצטרפו באמצע.

tov22

New member
אני אגיע בעז"ה :)

מקווה גם למצא שחקני חיזוק... שיהיה לכולנו יום מקסים, טובית

simba6

New member
כמובן מגיעה

מאד מקווה שהמפגש ייתקיים... השבוע התחלתי ללמוד ואני אזמין את החבר'ה מהלימודים להצטרף...

יולי126

New member
גם אני מעוניינת להגיע.. :)

הי לכולם, אומנם לא ביקרתי בפורום הרבה זמן, אבל הייתי שמחה להצטרף למפגש. יעל לוטן מטפלת בדרמה ובובנאית

תגובות לכל המגיבות ../images/Emo13.gif

לפני שאני מגיב אישית על כל הודעה, אני מבקש להודות לאלה שציינו שהם מזמינים\ יזמינו חברים\ות
ולבקש מכם שאם מישהו מאלה שהזמנתם מתכוון להגיע אנא אשרו בשמו\ה\שמותם את ההגעה על מנת שנדע באופן ברור וודאי את מספר המשתתפים. יהבק - למה להתבייש?! כל הכבוד שאת באה בכל מצב!!!! ברכות על תחילת הלימודים ואני מאחל לך שתמשיכי להנות לאורך כל הדרך
חגית קינמון - חיכית חיכית בסבלנות, חכי עוד קצת וזה יקרה
ב"ה ובעזרתנו ( ותפסיקי לבכות!!! את כבר ילדה גדולה!!!! ) מספרת - שמח לשמוע שאת איתנו
ואני מחכה לפגוש אותך סוף סוף פנים אל מול פנים! פיולה \חמוטלה - איזה כייף לשמוע שאת איתנו לאורך כל הדרך באש ובמים
לגבי השעות...את צודקת אבל את גם בטח מבינה שאנחנו תלויים בשעות הפעילות של המרכז שמארח אותנו בהרבה אהבה וללא כל תמורה!!!! לכן, גם אם רצינו, לא נוכל למשוך את המפגש אל תוך שעות הערב המאוחרות ולגרום לעובדי המרכז להשאר מעבר לשעות עבודתם! רוני - לא רק לצערך אלא לצערנו
קיוותי נפגש אחרי כל השינויים המבורכים שעברו עליך ובסוף את נוטשת אותנו...הגם אתה ברוטוס??? אולי בכל זאת תוכלי לעשות מאמץ ולהיות איתנו?! אנחנו נשמח מאווווווווווווווווווווווווווווווד
טובית וסימבה- תודה על אישור ההשתתפות
שימחתן אותי
שחרזדה האחת והיחידה - מעבר לעובדה שחלק ממשתתפי, מוזמני וחשוב מכך מארגני המפגש לומדים במרכז ושינויי היום לא יאפשר את השתתפותם, בסקר שערכנו נבחר יום חמישי כיום הנוח ביותר ולכן לא נוכל לשנות את יום המפגש
אנחנו יודעים שאנחנו לא יכולים לקלוע ליום ותאריך שיתאים לכולם אבל בכל זאת מקווים שבגלל שאנחנו נפגשים בסה"כ אחת לשנה ינסו חברי\ות הפורום לעשות ככל יכולתם על מנת לקחת חלק באירוע, כולי תקווה שתמצא דרך שתאפשר גם לך להיות איתנו ונוכל להכיר אותך טוב יותר אחרי כ"כ הרבה זמן של קשר דרך ה
יולי 126 - ברוכה המצטרפת למפגש
נשמח לראותך אחרי תקופה ארוכה שלא התראנו ושמענו ממך ולהתעדכן במה קרה לך מאז... ולכל השאר - למה אתם מחכים
אשרו את השתתפותכם ובואו להיות איתנו במפגש הפורום השנתי לשנת 2010 מחכים לכם...

יהבק

New member
מותר להביא אמא?

שמתישהו תבין שהיא מאוד אוהבת בובות, וניהול זה כבר לא כזה איאיאיי...??

למעלה