היום מתחיל הפסטיבל הבינלאומי בי"ם

שוטטתי באתר הפסטיבל../images/Emo266.gif../images/Emo202.gif

ואני מצרפת כמה קטעים שאהבתי ראשון הוא תיאטרון נייר בולגרי מקסים ופשוט ומאוד משעשע. http://www.traintheater.co.il/puppets_festival/f_preview.php?show=106 סבתא סורגת כבר מזמן אני רוצה לראות, כמה המצאות! ואיזה הפעלה מדהימה של הסבתא! ציפור פרומקין מפעילה ורויטל אריאלה עיצבה את בובת הסבתא http://www.traintheater.co.il/puppets_festival/f_preview.php?show=116 גם הקברט בובות נראה מעניין יש רק כמה תמונות http://www.traintheater.co.il/puppets_festival/f_show.php?sid=105&fid=4

מחר אחה"צ אנחנו בעיר הקודש להופעות HANDS UP

וחיות מחייכות שתיהן מחו"ל. מי עוד מגיע להופעות

יהבוליק

New member
חבר'ס! השבוע סטיבל תאטרון בובות בירושלים !

פסטיבל תיאטרון בובות בינלאומי בירושלים הפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון בובות בירושלים ה- 20, בהפקת תיאטרון הקרון יתקיים השנה בימים ראשון ה-14.8 עד שישי ה-19.8 בחללים ואולמות שונים ברחבי ירושלים: תיאטרון החאן, תיאטרון הקרון, אמפיתיאטרון גן הפעמון, מרכז העירוני לתיאטרון ע"ש נורית קציר, בבית הספר לתיאטרון חזותי ובשכונת נחלאות ובשכונת ימין משה. השנה הפסטיבל חגיגי במיוחד ויעמוד בסימן יום הולדת 30 לתיאטרון הקרון. בפסטיבל השנה יעלו 38 הצגות שונות עם למעלה מ- 100 מופעים לילדים ולמבוגרים. היצע מגוון של מיטב יצירות תיאטרון הבובות העכשווי והמסורתי מישראל ומכל רחבי העולם: הצגות ומופעים מפרו, צרפת, בלגיה, גרמניה, איטליה, הולנד, בולגריה, צ'כיה וארה"ב.

יהבוליק

New member
וברור שהכוונה היא פסטיבל תאטרון בובות ולא

סטיבל.. כי מה זה סטיבל?

חחחחחחחחחח יהב מה עובר עליך? ../images/Emo6.gif

מפספסת את אבישג ואת ההצגה שהגעת במיוחד במי"ם רק כדי לצפות בה... עכשיו את מדברת על סטיבל
נראה לי החום השפיע עליך קשות וכנראה שהחופשה מבית הספר גם כן לא מטיבה איתך במיוחד
בכל אופן תודה שהעלת את הנושא
מיד אעלה הודעה ראשית ואצרף את הודעתך בנושא ואת ההודעה של גלית (תאטרון הדלעת ). שיהיה שבוע טוב! אני מתאר לעצמי שבגלל הקירבה תהיי בפסטיבל ואשמח אם תדווחי לנו משם וגם תצרפי כמובן תמונות... והפעם תבדקי טוב טוב כדי שתגיעי להצגות הנכונות בימים ובמקומות האחרונים!!!!!!!!

bobani

New member
מחר בירושלים

בלי נדר אני מתכננת לקחת את עילי מחר יום ב לצפות במופע hends up מקווה לפגוש אתכם שם. אני אביא איתי מצלמה ואתעד כמו שבני קורא לי פפראצי.....חחחחח

../images/Emo243.gif היום מתחיל הפסטיבל הבינלאומי בי"ם

הפסטיבל יערך בתאריכים 14-19.8 באולמות: תיאטרון הקרון, בתיאטרון החאן ובבמה 2 שלו ,במרכז העירוני לתיאטרון ע"ש נורית קציר ובחוצות ירושלים. נשמח מאוד אם כל מי שיבקר בפסטיבל ישתף בחוויות, תמונות, סקירת אירועים והצגות וכ'ו , לטובת אלה שלא יצליחו להגיע השנה (כמוני למשל...
) כייף גדול שיש לנו 2 פסטיבלים בשנה למרות שלפעמים אני מצטער על הקירבה בינהם ואך ורק ממניעים כלכליים כמובן. חג בובות נוסף שמח לכולם ושבוע טוב ומוצלח

תותיער

New member
מחרתיים נגיע לי-ם מקווה שיצא שנבקר שם../images/Emo13.gif

אחד המיקומים קרובים לתחנת רכבת כשלהי?

הייתי והיה מקסים,פירוט + תמונות בימים הקרובים

לכל מי שעדיין יכול.... לרוץ. הופעות ממש מוצלחות הייתי ב"ידיים למעלה" מהולנד. וב"חיות מחייכות" מסלובניה נדמה לי. לא להחמיץ.

../images/Emo24.gif גלית תבורכי ../images/Emo140.gif

חסכת לי קצת עבודה וזו עזרה גדולה בימים עמוסים אלה!!! אם את מתכוונת לנצל את עודת היותך ירושלמית וללכת לפסטיבל מקווה שלא תשכחי אותנו ותתני דיווחים, ביקורות ותמונות. שבוע נפלא

למעלה