התפקדות חודש דצמבר

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo243.gifהתפקדות חודש דצמבר../images/Emo124.gif

מזמן לא היה אחד כזה.. והעונה הולכת וקרבה וכך גם הפורום מתחיל לחזור לפעילות
שם:
אייסיקיו/מסנג'ר:
אימייל:
פייסבוק:
תמונה:
דמות אהובה בהאי:
דמות שנואה בהאי:
איזו עונה יותר אהבת- העונה הראשונה/השניה?
מה הציפיות שלך מהעונה החדשה?
כמה זמן את/ה כבר חבר/ה בפורום?
מה חסר לדעתך בפורום?

מתפקד ../images/Emo195.gif

שם: אודי גיל: 17 תאריך לידה: 26.9.1992 אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] פייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000089357241 דמות אהובה בהאי: זואי איזו עונה יותר אהבת- העונה הראשונה/השניה? אמממ... קשה... את שתיהן!
כמה זמן את/ה כבר חבר/ה בפורום? מתחילת העונה השניה או אפילו הראשונה.. לא זוכר.

מתפקדת המפקד

שם: סיגל גיל: 18 תאריך לידה: 02/06/1991 אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] אימייל: כמו המסן ^^ פייסבוק: Sigal Dahan עם תמונה של פרחים והכתובת היא: http://www.facebook.com/SigiloveQueen?ref=profile דמות אהובה בהאי: ליבי
דמות שנואה בהאי: אדי וסילביה איזו עונה יותר אהבת- העונה הראשונה/השניה? אהבתי יותר את הראשונה כי הייתה תמימה ויותר הגיונית ופחות מסובכת. מה הציפיות שלך מהעונה החדשה? שגיורא לא יסבך את העניינים ושנבין יותר דברים במיוחד אם זאת תהיה העונה האחרונה. כמה זמן את/ה כבר חבר/ה בפורום? חודש נראה לי
מה חסר לדעתך בפורום? כלום לא חסר

שנענה ? ../images/Emo8.gif

שם: מאורה
תאריך לידה: 21/02/1985
מסנג'ר/אימייל/פייסבוק: במסר פרטי
איזו עונה יותר אהבת- העונה הראשונה/השניה? ראשונה כי את השנייה לא ראיתי
מה הציפיות שלך מהעונה החדשה? יותר אקשן ומתח
כמה זמן את/ה כבר חבר/ה בפורום? מאמצע/סוף העונה השנייה של "השמיניה", 2006 (?)
מה חסר לדעתך בפורום? בינתיים כלום

ny22

New member
מנהל
הקשב../images/Emo70.gif

שם: נתאי. ת.ל.: 22.6 דמות אהובה - ליבי. איזו עונה יותר אהבתי??? נראה לי הראשונה, אבל קשה לבחור. אני חבר בפורום עוד מהעונה הראשונה של השמינייה.... מה חסר? החיים שהיו לפורום פעם, בתקופת השמינייה... (היו הרבה יותר משתמשים והודעות)

Yarinv

New member
מתפקד../images/Emo9.gif

שם: ירין
תאריך לידה: 15.03
אימייל: אפשר דרך מסרים
דמות אהובה בהאי: ג'יני ומקס
דמות שנואה בהאי: צ'יף
איזו עונה יותר אהבת- העונה הראשונה/השניה? קשה להחליט, לכל עונה היה את הקסם שלה
מה הציפיות שלך מהעונה החדשה? אני מגיע עם מעט ציפיות ומקווה להיות מופתע
כמה זמן את/ה כבר חבר/ה בפורום? כחודש לפני תחילת העונה הראשונה (וגולש סמוי בתקופת השמיניה)
מה חסר לדעתך בפורום? גולשים...

8דושנקה8

New member
מתפקדת

שם: מאיה גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 17.4.95 אייסיקיו/מסנג'ר\אימייל: [email protected] דמות אהובה בהאי: זואי, ג'יני, דילן\טומי. דמות שנואה בהאי: כל הדמויות מוסיפות הרבה לעלילה
איזו עונה יותר אהבת- העונה הראשונה/השניה? קשה להחליט, שתיהן היו מיוחדת
מה הציפיות שלך מהעונה החדשה? שתפתיע, תחדש ושתהיה מותחת כמובן
כמה זמן את/ה כבר חבר/ה בפורום? חיפוש קצר בארכיון מגלה שיותר משנתיים
קצת לפני תחילת העונה הראשונה+זמן קצר כסמוייה וקריאת רוב הארכיון
מה חסר לדעתך בפורום? גולשים?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמתפקד!!

שם:בן גיל:17 תאריך לידה:11.06.92 אייסיקיו/מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] פייסבוק:Ben Brayer | http://www.facebook.com/brayer דמות אהובה בהאי: ג'יני, ובעונה השניה התחלתי לאהוב את אנה:) דמות שנואה בהאי: ריק איזו עונה יותר אהבת- העונה הראשונה/השניה? מאוד קשה להחליט, אבל יותר אהבתי את העונה הראשונה מה הציפיות שלך מהעונה החדשה? שתצליח להפתיע אותי כמו 2 העונות הקודמות. כמה זמן את/ה כבר חבר/ה בפורום?מהיום הראשון של פורום השמינייה:) מה חסר לדעתך בפורום?כמו שירין אמר - גולשים, וחסרות בפורום כל הפינות שהיו בו בעבר..

../images/Emo182.gifגם פה מתפקדת!

טיפה||שם:אור
תאריך לידה:24.3.1993 (גדולה בשנה מטומי/דילן ח..)
אייסיקיו/מסנג'ר:אין
אימייל:יש בפרטי
פייסבוק:יש
תמונה:מה הכוונה?
דמות אהובה בהאי:ליבי ,טומי/דילן(אין כאלו מתוקים)
דמות שנואה בהאי:מקס,הלנה,ודוד
איזו עונה יותר אהבת- העונה הראשונה/השניה? לא ראיתי את העונה השנייה(לא ראיתי את כולה) ואני אוהבת יותר את העונה הראשונה העלילה הרבה יותר יפה פחות מתוסבכת
מה הציפיות שלך מהעונה החדשה? שימשיכו לעשות עבודה כזאת טובה
כמה זמן את/ה כבר חבר/ה בפורום? מהיום
מה חסר לדעתך בפורום-אני חדשה פה אין לי מושג!

מתפקד באיחור ../images/Emo178.gif

שם: אורי גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 19.3.92 אייסיקיו/מסנג'ר: במסר אימייל: כנ"ל פייסבוק: Ori Rosenberg תמונה: בפייסבוק דמות אהובה בהאי: הלנה דמות שנואה בהאי: דילן..רק בגלל המשחק הגרוע
איזו עונה יותר אהבת- העונה הראשונה/השניה? השניה מה הציפיות שלך מהעונה החדשה? שיהיה הרבה אקשן D: כמה זמן את/ה כבר חבר/ה בפורום? עוד מימי השמינייה..בערך.. מה חסר לדעתך בפורום? לא יודע..

למעלה