הצצה לחזרות של "תיאטרון הבובות של דון פדרו" מצ"ב תמונות מתוך החזרות. המונה דופק - אוטוטו על הבמות.
א אילן סביר New member 14/1/10 #1 הצצה לחזרות של "תיאטרון הבובות של דון פדרו" מצ"ב תמונות מתוך החזרות. המונה דופק - אוטוטו על הבמות.
ד דודי בן אדרת New member 17/1/10 #2 ../images/Emo243.gif ואת התמונות בהודעה מתחתי כבר ראיתם../images/Emo35.gif מעניין אותי לשמוע את דעתכם
../images/Emo243.gif ואת התמונות בהודעה מתחתי כבר ראיתם../images/Emo35.gif מעניין אותי לשמוע את דעתכם
ט טלין3 New member 18/1/10 #9 בובות מאוד יפות... מזכיר לי את הבובות מהצגה שראיתי קטנה בתאטרון הבובות במוסקווה. יפה...קצת נוסטלגיה.תודה
בובות מאוד יפות... מזכיר לי את הבובות מהצגה שראיתי קטנה בתאטרון הבובות במוסקווה. יפה...קצת נוסטלגיה.תודה
א אבישגתיאטרון בובות New member 21/1/10 #12 איזה יופי! איפה מזמינים כרטיסים? במספרי הטלפון המפורסמים, או ישירות אצלכם?
א אילן סביר New member 21/1/10 #13 במספרי הטלפון המפורסמים אבל.... אם את רוצה הנחה - תתקשרי לטלפון של הקופה דל הקאמרטה ותגידי שאת מ"מרכז תיאטרון בובות". 1-700-55-2000
במספרי הטלפון המפורסמים אבל.... אם את רוצה הנחה - תתקשרי לטלפון של הקופה דל הקאמרטה ותגידי שאת מ"מרכז תיאטרון בובות". 1-700-55-2000
ה המון קינמון New member 23/1/10 #15 גילאים היי אילן לאיזה גילאים ההצגה של הילדים???? אני רוצה לקנות כרטיסים ומתלבטת???
א אילן סביר New member 23/1/10 #16 נראה לי ש-5 זה מינימום. ילדים יותר קטנים צריכים את השפה כבסיס לתקשורת מיידית. אמנם ניצה שאול מספרת - אבל האופרה היא בספרדית.
נראה לי ש-5 זה מינימום. ילדים יותר קטנים צריכים את השפה כבסיס לתקשורת מיידית. אמנם ניצה שאול מספרת - אבל האופרה היא בספרדית.
ה המון קינמון New member 24/1/10 #17 תודה רבה בקיצור ללכת בערב עם בן זוגי????????? נראה לי מבצע יותר קל