חייבת לכתוב כמה דברים

נעמה8080

New member
../images/Emo243.gifחייבת לכתוב כמה דברים../images/Emo243.gif

1. ראיתי את השידור וכמעט בכיתי, הייתי מזועזעת מהיחס של ענבר לאיילת, ענבר כל כך רעה, מה זה?! 2. ליהי אף פעם לא רצתה את בן והיום יש את ההוכחה (למרות שהיו הרבה הוכחות גם לפני, שליהי אמרה שבן מגעיל אותה, השפת גוף של ליהי כשבן נגע בה ונראה שהיא רצתה רק לברוח ממנו וכו'....) ההוכחה היא גב! היא רוצה להיות עם הגבר מס' 1 ולא עם מס' 2, בן נחשב למספר 2 ואיתן למספר 1! וגב נחשב עכשיו גם למספר 1! והוא יכול להביא לה את המיליון, או ככה היא חושבת. רוב הקהל לא סובל את ליהי וקרן (משפחה וחברים שלהן לא נחשבים!!!!!) 3. אורטל אומרת מה שאנחנו בבית חושבים!אורטל נכנסה בענבר, מה שכולנו רצינו להגיד לענבר, אורטל אמרה לה! 4. אם גב רוצה את המיליון, הוא צריך ללכת לכיוון דניאל/אורטל ולא לציר הרשע קרן/ליהי/ענבר, כן, ענבר נהייתה חברה בציר הרשע. לא ציפיתי לזה מענבר, כמה רוע! ממש רעה כמו ליהי וקרן. 5. אתי יותר נסבלת כשהיא עם אורטל ודניאל! 6. לליהי אין כבוד! אחת שהתנשקה עם גבר בשביל כסף ועוד אחד שמגעיל אותה, לבחורה כזאת אין כבוד! 7. קרן בוכה שאיתן לא מתייחס אליה?! ככה זה שבחורה נותנת לגבר מהר, והעיקר דיברה על דניאל! עובדה שעל דניאל הוא כן מסתכל ועליה לא! גם לקרן אין כבוד! וכנראה גילה את פרצופה האמיתי של קרן, כמה שהיא רעה וצבועה!

שורדת 28

New member
גם אני לא אהבתי

את ההתנהגות של ענבר לאיילת. לא מסכימה עם מה שאיילת עשתה לליז אבל מהחברה הכי טובה שלה לקבל כזה יחס זה פשוט נורא. יש מצב שקרן אמרה לענבר להתנהג ככה? אולי עשתה לה שטיפות מוח? הלוואי שליהי תפגע בבן רק בגלל שהאמין לה ולקרן על עיוור, כמה שהוא יצא טמבל מכל העניין ויצא מושפל. ליהי השפילה אותו. ואני גם מקווה מאוד שגב לא ירצה את ליהי, למה לו לרדת ברמה? ולטעמי העריכה של ההפקה פשוט נוראית. למשל, איך לא הראו שאיילת לא נפרדה מענבר? זה לא חדש שהעריכה בתכנית גרועה. ככה זה לטעמי.

נעמה8080

New member
אני גם לא אהבתי את העריכה

ומצחיק שאת מזכירה את זה, אני חיכיתי לראות את זה מאז ששמעתי את זה ראשון בלילה. כי בשידור לא ראינו את זה, זה רק דובר

1.צודקת. 2.שוב פעם צודקת.3.אורטל יצאה גדולה ב

קטע הספציפי הזה,אבל לא לשכוח שיש לה אינטרס גם,היא חוששת ממעמדה של ענבר בחוץ,ולא תפספס שום חלקיק של הזדמנות(גם אם מוצדקת)לקעקע את המעמד הזה. 4.להערכתי גב מחכה לכניסת החדשות,ואז הוא יפרוס את הקלפים שלו לאט לאט.לגבי דניאל היא לא תבגוד באיתן,אורטל לא נראית לי הטעם שלו,והוא לא שלה,אם גב ילך על ליהי אני חושש שהקהל לא ייתן לו את המיליון,בגלל שכאילו ליהי תוקעת סכין לבן,וכך בעקיפין זה משליך על גב עצמו. 5אתי לא נסבלת גם שהיא לבד.פשוט בלתי נסבלת,היא מיצתה את עצמה שם,זהו מספיק. 6.תמיד היתה שם חוסר משיכה,רואים בדקה אחת של גב בבית את המתח המיני שהוא מכניס לליהי,מה שבן לא עשה חודש וחצי. זה נקרא כריזמה. 7.עם כמה שקרן טעתה ובגדול בהתנהלות שלה עם איתן,עדיין איתן מתנהג ומתגלה ככלב,איך בן אדם יכול לשכב עם בחורה ולהתייחס אליה כאויר למחרת?

נעמה8080

New member
אני חושבת שליהי תשחק על מה שבן עשה

לה כשהלך וסיפר ליוני מה שאתי סיפרה לה. לדעתי היא תגיד לבן שהיא לא סומכת עליו ובגלל זה רוצה להיפרד ממנו
והוא כמובן יחשוב שזה באמת, ויאכל את עצמו שעשה פאשלה, למרות שכולנווווווווווווו יודעים שהיא מעולם לא רצתה אותו ונגעלה ממנו!

billc

New member
בן חרמן, אבל לא טיפש

אבל הוא גם לא יעשה דרמה, מחר אתם תראו פרידה, בעצם לא, המצלמה תכבה ויראו לכם את זה רק ביום חמיש

billc

New member
הוא ניסה, עדיף לצאת לפעמים טיפש

העיקר לנסות, יש להם 3 חדשים להיות בווילה, למה לא לנסות?

נעמה8080

New member
תנסה פעם-פעמיים

אבל שפת גוף לא משקרת אף פעם. היו לו כל כך הרבה הוכחות והוא שם לב אבל לא רצה להאמין.

שרון-ב-

New member
עשתה ממנו אהבל. עכשיו הוא יראה ש-

אין לה שום בעיה להתנשק בטלוויזיה או להתגופף. מה שכן הוא גם יראה איך נראית ליהי כשהיא באמת רוצה מישהו. לא מקנא בו. אפס מאופס

../images/Emo45.gifמסכימה עם כל סעיף וסעיף שלך

עם טיפה סייגים. לגבי סעיף 4, שילך על אורטל או על אחת מהחדשות שיהיו.. למה להכנס בין איתן לדניאל? הוא גם לא יעשה את זה. לגבי 7, אני לא יודעת ולא נראה לי שהוא לא מתייחס אליה בגלל שהיא נתנה לו.. אולי הוא הבין שהיא עשתה זאת כדי להשלים פערים עם דניאל..? אולי אחרי הדייט הוא התחיל לפקוח עיניים לגביה.. וזה רק התגבר יום אחרי יום...

נעמה8080

New member
למה שגב יילך על שדניאל?!

כי איתן לא שם עליה כשהיה עם קרן, אז הלוואי שהיא לא תשים עליו בחזרה ושתגרום לו לקנא! נכון נראה שקרן ניסתה לפלרטט עם גב? היום הבנתי שליהי תמציא לבן תירוץ שהיא "נפגעה" ממנו על שסיפר ליוני את מה שסיפרה לו על אתי וכנראה תגמור איתו, והכל כדי להיות עם הרווק החדש גב, כי כך תוכל לזכות במיליון שקלים! לפחות כך היא חושבת! היא לא ברמה של גב, היא וקרן לא. וגם הבית לא סובל לא את קרן ולא את ליהי! וגם לא את ענבר הרעה החדשה של הוילה ביחד עם קרן וליהי.

מתי איתן לא שם על דניאל?

כשהוא היה עם קרן בדייט? נו אבל מה את רוצה? זו התוכנית, זה העניין.. הוא אמור לבחון אופציות וכולן נכנסו לשם בידיעה הזו. מה גם, שראינו למי הוא רץ בשניה שהוא יצא מהדייט.

שרון-ב-

New member
סוזי בוקר טוב - שאלה

לצערי לא הספקתי לצפות אתמול אפילו לא בשידור (הקלטתי). האם איתן התאפס קצת ושוחח עם דניאל או הייתה ביניהם תקשורת שהפגינה שהכל בסדר ביניהם? (הם היחידים שמעניינים אותי שם , בינתיים....) תודה מראש

בוקר טוב../images/Emo140.gif

לא שמתי לב אם הם היו בשיחה אישית, לדעתי לא. אבל אחרי שאיתן יצא מהמצב רוח שלו, ואחרי שגב נכנס, דניאל ישבה איתם באיזשהו שלב, עם הבנים.. והייתה אוירה סבבה. אז אני לא יודעת. אני כן יכולה להגיד לך שאתמול קרן סימסה לאיתן שהיא שמחה שהוא מרגיש יותר טוב, אבל שהיא מרגישה שיש לו כעס עליה או כלפיה והיא הייתה רוצה שהם ידברו מחר (קרי היום) הוא ענה לה בתשובה די לקונית ולא ממש יפה (למרות שזה משעשע שזה קורה לה) "אפשר"...

שרון-ב-

New member
../images/Emo13.gif תודה

כמו טלנובלה התכנית הזו... כמה ימים עוברים ותזוזה של פיפס קטן :)

למעלה