מי יכול לעזור ליהבק ואור

יהבק

New member
יעוץ לנסיעה ללונדון

ההורים שלי נוסעים ללונדון השבוע, ושמעתי שיש שם דברים שקשורים לתאטרון בובות , זה נכון? מישו מכיר? יש לכם המלצות ( גם שהם יבקרו, וגם שיקנו לי ... ) תודה רבה! אתם עשר
יהב

or22222

New member
בקשה לעזרה טכנית

שלום שמי אור,אני סטודנט נכנס לשנה ד' בבצלאל,ויש לי פרויקט שאני מתחיל אשר בו אני רוצה לחבר מספר שכבות של לייקרה ביחד בקצוותיהן ובעצם לייצר בובות לייקרה . השאלה שלי היא האם ישנה טכניקה לחיבור של לייקרה[סוג מסויים של תפירה?,או אולי איזשהם מחברים גמישים ?] כאשר הנתון הוא שהבובות צריכות להמתח על פודיום ולהשאר כך,אז החיבורים צריכים להיות אלסטיים במידה קרובה ללייקרה עצמה,כמו כן התקציב זעום,אשמח ואודה עד מאוד על עזרה

אני נורא ממהרת עכשיו, שהילדים יישנו

אוכל להתפנות ולדבר איתך, תשלחי לי בינתיים מסר עם מספר הטלפון שלך חגית

or22222

New member
היי אילן!

בינתיים השתנו התוכניות קצת או יותר נכון,האילוצים המידיים. בטווח הארוך אני עדיין שואף לעשות משהו בעניין: אני רוצה לתפור נפח משתי שכבות של לייקרה,ואחר כך למתוח אותו-מתיחה חזקה על גבי עמוד עץ מרובע. התפרים פשוט צריכים להיות מספיק גמישים ועמידים בשביל לא לייצר התנגדות למתיחה כך שהמכלול יראה אחיד ,לאחר המתיחה. -סוג של חוט גמיש וכיצד מיישמים אותו -סוג התפר העדיף לתפרי מתיחה -אפשרויות שונות לחיבור גמיש של לייקרה כל מיני סעיפים שיכולים לעזור. מצורפת סקיצה כללית. תודה על היחס.

למעלה