אני חלילה לא שונאת אשכנזים, פשוט לא סובלת את מייקל ואת המשחק המלוכלך שלו לכל אורך העונה! מעניין, אם היו מציפים פה בדברים בשבחו של מייקל, גם הייתן פונות לביוטי? לא נראה לי! צביעות לשמה!
אלא לצורת התבטאות והתנהגות שכנראה חרגה ממה שאנשים רצו לחיות איתו פה.יש פה כולה מעריצה אחת מימי היי5 ,אני אישית בכלל לא זוכרת היי5 כי הייתי קטנה מדי,אז די לבלבל ת'מוח על זה..גם אין לזה שום קשר למייקל.
היינו בטיול בוינה. הגענו למוזיאון המוסיקה המפואר שלהם.אגב מוזיאון מומלץ.בקומה העליונה שם נמצאת חנות המוזאון כשנכנסנו ,איזו מוסיקה אנחנו שומעים ברקע? נכון עידן רייכל. !!! זה היה מאד מרגש. מכל המוסיקות דוקא רייכל.מאד אוהבים אותו בחו"ל. יוצר ענק.
בטקס יום הזיכרון הוא הופיע בכיכר.... ..לקראת סוף הטקס..אחיין שלי נירדם...(ישבנו על הכיסאות בהתחלה...).. ..העמסתי אותו עלי ...ות'דברים האחיינית סחבה... אני..מדדה מהמעברים של הכיסאות..., האנשים שם ישבו גם בצד על הריצפה.. הראש של האחיין על הכתף שלי..הידיים שלו מתלטלות לצדדים..ואני הולך לא רואה..אבל הולך.. ..הולך..מפלס תדרך..ו..דרכתי..על מישו ..מזה דריכה...ההוא צועק איי..אני מיסתכל.. דרכתי...על רייכל..., (יש לציין..שהוא..נחמדד..חייך..., הגיב סבבה...(אפילו שאל אם צריך עזרה...