נסכם עוד שבוע?

NaniBani

New member
../images/Emo243.gif נסכם עוד שבוע?

שיר השבוע שלי של רונה:
שיר השבוע שלי בכללי:
מאכל השבוע:
ספר/סרט/סדרה/תכנית השבוע:
משהו שביאס את השבוע:
משהו שעשה לי את השבוע:
תכניות לשבוע הבא: שאלת בונוס-
למי אתם רוצים להעניק
?:) סופ"ש מיוחד ושקט לכולם

daniel ben ari

New member
חם לי!!!!!!../images/Emo178.gif

שיר השבוע שלי של רונה: כרית נוצות. שיר השבוע שלי בכללי: החיים הם סרט.. אני אישה מ-ש-ו-ח-ר-ר-ת!!!!! זה פשוט התנגן לי כ"כ הרבה בראש
מאכל השבוע: טוסט סינדרלה בקפה סוניה!! ספר/סרט/סדרה/תכנית השבוע: האמת שלא יצא לי השבוע לקרוא או לראות משהו.. משהו שביאס את השבוע: להיות חולה בקיץ.. משהו שעשה לי את השבוע: השתחררתי!!!!!!! תכניות לשבוע הבא: כמה ימים בחוות בודדים (כדי לבדוק אם בא לי לעבוד שם מועדפת חצי שנה) או ביקור במכינה לעזור להם בשמירות
שאלת בונוס- למי אתם רוצים להעניק
?:) לאלוהי הצינון, שאולי יבין שהוא מקדים!! כולם חולים בגללו.. איפה הלב שלו איפה?! שבת שלום

daniel ben ari

New member
חחח תודה!!!

ויש שם שמות ממש מגניבים לטוסטים! סינדרלה ושלגיה וכו', אני לא זוכרת כי אני תמיד הולכת על אותו אחד - עם גבינה בולגרית ובטטה!!! יאמי! אני ממליצה בחום (ופתחת לי את התאבון..
)

וול וול

שיר השבוע שלי של רונה: הפרש המהורהר (גרסת מקור) שיר השבוע שלי בכללי: כן היו אלה חיים טובים, כמו שאומרים האופטימים.... מאכל השבוע: ארוחת בוקר עם המון שמן בחביתה ויותר מידי סוקר באייס קפה. אבל הייתה ארוחה מעולה ספר/סרט/סדרה/תכנית השבוע: האזרח הראשון ברומא. 900 עמודים משהו שביאס את השבוע: לא היה נחמד לחזור הביתה בסוף. אבל מצפה לפעם הבאה משהו שעשה לי את השבוע: להחזיק ידיים מתחת לשולחן תכניות לשבוע הבא: לא יודעת שאלת בונוס- למי אתם רוצים להעניק ?:) היא כבר מקבלת, אבל שיהיה עוד

למעלה